Én hosszabb ideig még nem.
Mostanában ezzel küzdök, mert nem lát ki szegénykém az ablakon, a műszerfal magasságában van a tartóm.
You are not allowed to view links.
Register or Login
Én kipróbáltam winmo-n a Google Maps-et, és nagyon jópofa, hogy elég hanggal annyit mondanom, hogy Cinema, és már mutatja is a környéken lévő mozikat, ha akarom, megnyitom böngészőben, jegyet foglalok rá, stb. Csak winmo-n nem olyan, mint Android-on, nem lehet igazán navigációra használni. Nagyon úgy érzem, hogy más komoly alternatívája nem is lehet a navigációknak, mint a mobilnetre épülő alkalmazások. Ha megoldanák a GM-et, hogy teljesen egy offline navigáció tudásával bírjon, akkor akinek van mobilnet (és egyre több embernek lesz, elkerülhetetlen, mint ahogy minden ilyen dolog elkerülhetetlen volt
), az kidobhatja az összes többi naviját.
Amit még nem értek, hogy mi a fenéért nem építik bele az iGO-ba pl. a mobilnetről lekérdezett forgalmi adatokat. Itt görcsöl mindenki a TMC-vel, és a világ egyik részén mondjuk működik, a másikon meg... Látjuk.
Két részre fog válni a navigáció, ha még nem tette meg, de mintha a gyártók is erre mennének: lesz az offline, amik PNA-kon remekül muzsikálnak, nekik ott lesz a TMC. És lesz az online, ami naprakész, nagyon nagy potenciál van benne és ingyenes (nyílván a mobilnet forgalmát ne számítsuk bele).
Szóval, nagyon tetszik az a kezdetleges GM is, ami a winmo-hoz van, kiváncsi leszek az Android-os verziókra