2024, 12 18, 21:58:04

Szerző Téma: Milyen programokat használsz?  (Megtekintve 1326605 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Milyen programokat használsz?
« Reply #75 Dátum: 2010, 03 10, 18:40:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szomorú. Szenvedek keményen a gép-gép kapcsolattal.
... de jó volt a WM + Total Commander plugin...
   ... majd csak lesz valahogy.
A Market viszont szuperül kezelhető. THX
1. Tedd usb módba, másold rá a file-okat, úgy is telepíthetsz programot.
2. Wifin keresztül elérheted a pc-det ezzel: You are not allowed to view links. Register or Login
3. Böngészőből elérheted a Milestone-t ezzel:  You are not allowed to view links. Register or Login

Vagy mit szeretnél pontosan?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #76 Dátum: 2010, 03 10, 18:56:31 »
Szomorú. Szenvedek keményen a gép-gép kapcsolattal.
... de jó volt a WM + Total Commander plugin...
   ... majd csak lesz valahogy.
A Market viszont szuperül kezelhető. THX
Vagy megpróbálhatod ezt is:

Nem tudom neked megy e mert a Hero-n nem tudtam használni de a liquiddel semmi gondom vele bármit megtudok rajta csinálni.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #77 Dátum: 2010, 03 10, 22:02:31 »
Ha már hanggal kiválóan tudunk keresni a telefonon, a neten, bárhol, vezéreljük is már hanggal a készüléket, itt az ideje, hogy mozdulatokkal, firkákkal is megtegyük ezt. Ehhez a Google gesture search előtt is voltak androidos alkalmazások. Őkelme keres a névjegyzékben, a böngészőben, az applikációk között, albumokban, zeneszámokban. Itt egy videó a google újdonságáról:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q9d0jOXEYOI[/youtube]

Ha mozdulatokkal vezérlést akarunk, találunk pár programot erre is. 

Ami nekem a legjobban tetszik, az az You are not allowed to view links. Register or Login.  Ha libát rajzolok elindítja a Farm Frenzy-t  :oops: Bármilyen krixkraxot lenyomhatunk a torkán, és bármit hozzárendelhetünk, de inkább nézzük a videót :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3MtIsW6G0Ic[/youtube]
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #78 Dátum: 2010, 03 10, 22:22:37 »
Igaz hogy trial verzió de nekem most segített ez pedig nem más mint a Total Recall.
A beszélgetéseket tudjuk vele rögzíteni beállíthatjuk, hogy a kimenő a bejövő vagy minden hívást rögzítsen és azt is, hogy milyen formátumban történjen mindez. A hívás esetén automatikusan felveszi a beszélgetést minden beavatkozás nélkül.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #79 Dátum: 2010, 03 10, 22:32:11 »
Igaz hogy trial verzió de nekem most segített ez pedig nem más mint a Total Recall.
A beszélgetéseket tudjuk vele rögzíteni beállíthatjuk, hogy a kimenő a bejövő vagy minden hívást rögzítsen és azt is, hogy milyen formátumban történjen mindez. A hívás esetén automatikusan felveszi a beszélgetést minden beavatkozás nélkül.
Nem hangosítja ki a hívást ha elindul vagy elindítod?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #80 Dátum: 2010, 03 10, 22:37:51 »
Nem hangosítja ki a hívást ha elindul vagy elindítod?
Eddig nem csinált ilyet :) Ma rögzítenem kellett pár beszélgetést és teljesen jól megoldotta a feladatot a beszélgetés során semmi változást nem tapasztaltam csak annyit, hogy amikor felépül a hívás akkor egy kis ifo box jelenik meg, hogy rögzítí amikor meg véget ér a hívás akkor bedobja, hogy mentse e.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #81 Dátum: 2010, 03 11, 09:34:26 »
Eddig nem csinált ilyet :) Ma rögzítenem kellett pár beszélgetést és teljesen jól megoldotta a feladatot a beszélgetés során semmi változást nem tapasztaltam csak annyit, hogy amikor felépül a hívás akkor egy kis ifo box jelenik meg, hogy rögzítí amikor meg véget ér a hívás akkor bedobja, hogy mentse e.

Sajna....
"NOTE: Will not record Calls on the Moto Droid, Nexus One or other 2.0+ Devices"

Ez amolyan HTC betegség, hogy nem lehet rögzíteni a beszélgetést?  >:(

Nem elérhető torril

• PDA: SGN2, Asus TF701t
  • PDA ROM: DN3 v4 RC2 (Ditto)
« Reply #82 Dátum: 2010, 03 11, 11:32:03 »
Sajna....
"NOTE: Will not record Calls on the Moto Droid, Nexus One or other 2.0+ Devices"

Ez amolyan HTC betegség, hogy nem lehet rögzíteni a beszélgetést?  >:(

Kövezzetek meg, de nekem a WM-es HTC-n lehetett rögzíteni. Jobb a WM?  :D

Úgy néz ki, akkor veszek Androidos telót, ha találok egy jó BookReadert, az uBook jó lenne Androidra! Zip-bőé olvassa ki a *.rtf-et, ez a minimum követelményem.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #83 Dátum: 2010, 03 11, 11:33:15 »

Úgy néz ki, akkor veszek Androidos [NEM TELÓ!]t, ha találok egy jó BookReadert, az uBook jó lenne Androidra! Zip-bőé olvassa ki a *.rtf-et, ez a minimum követelményem.
A HD-ben igen, de a HD2-ben már nem.

Nem elérhető atravel

• Nem: Férfi
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #84 Dátum: 2010, 03 11, 11:34:53 »

Úgy néz ki, akkor veszek Androidos [NEM TELÓ!]t, ha találok egy jó BookReadert, az uBook jó lenne Androidra! Zip-bőé olvassa ki a *.rtf-et, ez a minimum követelményem.
Az új chipsetből nem tudják kiszedni az hang kimenetet (Snapdragon)
azelőtt ment a hangrögzítés HTCn is. Az újakon még nincs kivezetve...
Volt, aki emiatt adta el a HD2-t :'(

Nem elérhető atravel

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #85 Dátum: 2010, 03 11, 11:38:53 »

van egy pár ingyenes... ezek közül lehet, hogy valamelyik tudja...
Bár nekem nem okoz gondot az sem, ha konvertálnom kell.
egy könyvet napokig olvasok, tehát a ráfordított idő, meg az élvezeti idő jó arányban vannak ;)

De ha Androidot veszünk, Pati sorsára jutunk, és nem hekkelünk, hanem játszunk éjjelnappal :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #86 Dátum: 2010, 03 11, 11:40:02 »
van egy pár ingyenes... ezek közül lehet, hogy valamelyik tudja...
Bár nekem nem okoz gondot az sem, ha konvertálnom kell.
egy könyvet napokig olvasok, tehát a ráfordított idő, meg az élvezeti idő jó arányban vannak ;)

De ha Androidot veszünk, Pati sorsára jutunk, és nem hekkelünk, hanem játszunk éjjelnappal :D
Tény, hogy igazán jó ebook olvasót nem találtam androidra. Biztos a fejlesztők is csak játszanak és nem foglalkoznak vele :D

Nem elérhető arpy17

• Navigáció / Navigation: Mio C720
  • PDA: T-Mobile G2 Touch / Samsung Galaxy 3
  • PDA ROM: 2.1 Official T-mobile / 2.1 Official T-mobile
« Reply #87 Dátum: 2010, 03 11, 13:55:56 »
Kéréssel fordulnék a sokasághoz:
Hátha valakinek sikerült letölteni és lementeni a marketből (vagy akárhonnan, a program megléte és nem a származása lenne a fontos) a German−Hungarian Dictionary nevű látszólag 250-300 óránként udate-elt de egyébként örökké elérhetetlen szótárt (offline, saját adatbázisos prg).
Ha igen, megköszönném - talán más is  ;).

A csak kiváncsiskodóknak link: You are not allowed to view links. Register or Login
Az egyetlen, amit kérek, egy esély, hogy megbizonyosodhassak arról: a pénz nem boldogít

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #88 Dátum: 2010, 03 11, 20:57:13 »
Kéréssel fordulnék a sokasághoz:
Hátha valakinek sikerült letölteni és lementeni a marketből (vagy akárhonnan, a program megléte és nem a származása lenne a fontos) a German−Hungarian Dictionary nevű látszólag 250-300 óránként udate-elt de egyébként örökké elérhetetlen szótárt (offline, saját adatbázisos prg).
Ha igen, megköszönném - talán más is  ;).

A csak kiváncsiskodóknak link: You are not allowed to view links. Register or Login
Nem találom sehol :(

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #89 Dátum: 2010, 03 11, 21:06:15 »
Winmoról váltók emlékezhetnek a sokáig hiányolt Wifi Remote Access programra, amelyikkel végre wifi hálózaton keresztül is lehetett turkálni a pda-n. Ilyen van androidra is, a neve You are not allowed to view links. Register or Login. Csak az SD kártya tartalma érhető el. A webes felületen több nézet közül válaszhatunk, file-ok, zenék, képek, videók. A status fülön megnézhetjük az CPU használatot, az sd kártya tulajdonságait, a wifi jelerősségét, és az akku töltöttségét. A telefonon kijelzi a fogadott adat mennyiségét, és az átviteli sebességet.  Csatlakozhatunk tulajdonosként vagy vendégként.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #90 Dátum: 2010, 03 12, 08:42:11 »

Tudjunk meg mindent a környező és csatlakoztatott wifikről! (Én a felét se értem, de szép színes :D )

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #91 Dátum: 2010, 03 12, 09:02:53 »
Többek között készíthetünk vele tükrözött képet, halszemoptikás képet.  Mintha a vakut nem kezelné  :shock:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #92 Dátum: 2010, 03 12, 09:27:11 »
Opera Mini 5 béta

Gyakorlatilag a WinMo-n megszokott felületet kapjuk. Az opera gyorsaságával.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=joBaCW8abNE[/youtube]

Nem elérhető torril

« Reply #93 Dátum: 2010, 03 12, 09:30:22 »
Úgy tűnik találtam egy viszonylag jó eBook olvasót, bár ez még elég messze van az elvárásaimtól, mert konvertálgtani kell. Napi két órát olvasok a vonaton, ezért keresek ész nélkül ilyet.
Az FBreader, az ami szipatikus, bár autoscroll nincs benne, de a uPub formátumba konvertált könyvet borítóstól megjeleníti, a le(fel)töltött könyveket könyvtárba lehet rendezni, keresni közöttük (író, cím, műfaj), háttér- és betűszínek, betűnagyság  állítható, könnyű lapozás stb...

Megnéztem vagy 20-25 darabot, de eddig ez a legjobb (mármint az ingyenesek közül).

A következő problémám a contact-ok (WM-ről) Androidizálása (kb 700), és a calendar (kb 2000). A google fiókommal nem tudok WM alatt szinkronizálni, mint Exchange szerverrel, marad valami CSV konvertálgatás, de a fejlécek különbözősége miatt lesz még bajom.

Nem elérhető arpy17

• Navigáció / Navigation: Mio C720
  • PDA: T-Mobile G2 Touch / Samsung Galaxy 3
  • PDA ROM: 2.1 Official T-mobile / 2.1 Official T-mobile
« Reply #94 Dátum: 2010, 03 12, 10:16:31 »
Nem találom sehol :(

Na, nekem is ez a fő problémám! De azért kösz!  :ok:
Az egyetlen, amit kérek, egy esély, hogy megbizonyosodhassak arról: a pénz nem boldogít

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #95 Dátum: 2010, 03 12, 20:29:56 »
Küldtél rá SMS-t? Mintha úgy lehetne bekapcsolni rajta  :hmm:
Kicseréltem a simet benne, sivított mint állat, és kiírta, hogy ez egy lopott computer.
Leokéztam, és tudom használni. További tesztek következnek a programmal, mert elrontottam valamit. Folyt köv  ;)

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #96 Dátum: 2010, 03 12, 20:37:17 »
Kicseréltem a simet benne, sivított mint állat, és kiírta, hogy ez egy lopott computer.
Leokéztam, és tudom használni. További tesztek következnek a programmal, mert elrontottam valamit. Folyt köv  ;)
Kiváncsian várom :) Nekem notin tök jó! Lefotózta a konyhaablakot, mert elmentem előle, amikor a képet csinálta, elküldte az IP címet, csinált screenshotot is, mit teszek épp :)
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető torril

« Reply #97 Dátum: 2010, 03 13, 17:11:57 »
Milyen office alkalmazás jó?
Kellene egy jó szövegszerkesztő ami rtf-et tusd (textmakert használom) és táblázatkezelő, ami excel kompatibilis (szerkesztés, cellaműveletek, jelszavas védelem, több munkalap egy file-ban).

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #98 Dátum: 2010, 03 14, 19:42:06 »
Ha egyszerre több névjegyet szeretnél törölni: Contact remover

Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #99 Dátum: 2010, 03 14, 22:08:38 »
Ezt ki kell próbálnotok  :taps: :taps:

You are not allowed to view links. Register or Login Home felület, nagyon jóóóóóóó  ;)
Rengeteg skin van a Marketben hozzá.

Köszi N900!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=diZGLaTQsIo[/youtube]