Tegnap feltettem egy teszt romot, előtte full wipe-ot csináltam, legyen végre tiszta lap. Erre mi történik? Szépen lassan kúsznak vissza a programjaim.
Először
, aztán
, a legvégén gondolkozni kezdtem.
Honnan szedheti? Csak az Appbrain-ről, mert azzal szinkronizáltam valamelyik nap.
De nincs is fent az Appbrain program?! Úgy tűnik ez az apróság nem zavarta, abban a pillanatban hogy megadtam a legelső alkalommal a gmail címemet, kapcsolódott az Appbrain-hez és teljesen a háttérben, észrevétlenül, akadásmentesen, notifik nélkül telepítette a
Free programokat. De csak azokat!
Namármost 2 nézőpont lehetséges:
1. Ez nem túl kellemes szolgáltatás, ha mondjuk valaki nem wifin csatlakozik, és fájó pont az életében a pár ezres, amit manapság a GPRS internetért ki kell perkálni havonta.
2. Ez egy nagyon kellemes szolgáltatás, már ha tényleg csak azokat a programokat hagyjuk az Appbrain-en amit mindig, minden esetben használni akarunk, és nem ijedünk meg pár mega GPRS adatforgalomtól bizonyos élethelyzetekben.
Most rendet csinálok a My Apps részen és csak azok maradnak ott, amiket mindig használok. Aztán ha majd már mindent visszatelepítettem amit akarok, azokat egy másik listába mentem..