2024, 12 18, 19:09:51

Szerző Téma: Acer S100 Liquid  (Megtekintve 89758 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
Re: Acer S100 Liquid
« Reply #400 Dátum: 2010, 10 01, 08:31:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
És még egy kérdés, ha Neked is Omnia I-ed volt korábban: ennek jobb a wifire? Mert az Omnia I-nek elég gyenge volt, alig fogta a jelet...
biztosan ki lehet cserélni, de még sehol nem találtam készülékházat. itt nem kell buherálni, csak felrakod és kész. jkészülj fel, h ezentúl nyugodt lesz az életed:)

sokkal jobb a wifije
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető faramasz

• PDA: Acer liquid S100
  • PDA ROM: Android 1.6 egyelőre :)
« Reply #401 Dátum: 2010, 10 01, 08:36:18 »
biztosan ki lehet cserélni, de még sehol nem találtam készülékházat. itt nem kell buherálni, csak felrakod és kész. jkészülj fel, h ezentúl nyugodt lesz az életed:)

sokkal jobb a wifije

Ok, köszi!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #402 Dátum: 2010, 10 01, 08:40:53 »

sokkal jobb a wifije
Nekem lenne egy makulátlan fehér házam ha érdekel valakit. Nabis? :D

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #403 Dátum: 2010, 10 01, 09:02:16 »
Nekem lenne egy makulátlan fehér házam ha érdekel valakit. Nabis? :D
mennyiért?:) nehéz a csere? milyen húzó kell hozzá?
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #404 Dátum: 2010, 10 01, 09:08:09 »
mennyiért?:) nehéz a csere? milyen húzó kell hozzá?
Az árat megbeszéljük. Pici csillag csavarhúzó kell hozzá, nem ördöngősség kicserélni habár a kijelzőt azt nem próbáltam meg kivenni sztem ott lehet egyedül elvérezni a dologgal.
Ja és van a házhoz egy picit törött és ezáltal a jobb felső sarokban megfolyt kijelző is teljesen jól használható szükség esetén. Továbbá egy kamera modul és egy GSM modul is van nekem csak az alaplap kellett.

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #405 Dátum: 2010, 10 01, 09:16:07 »
Az árat megbeszéljük. Pici csillag csavarhúzó kell hozzá, nem ördöngősség kicserélni habár a kijelzőt azt nem próbáltam meg kivenni sztem ott lehet egyedül elvérezni a dologgal.
Ja és van a házhoz egy picit törött és ezáltal a jobb felső sarokban megfolyt kijelző is teljesen jól használható szükség esetén. Továbbá egy kamera modul és egy GSM modul is van nekem csak az alaplap kellett.
vaterán vetted? ott volt egy ilyen fehér, amit néztem én is:)

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #406 Dátum: 2010, 10 01, 09:19:27 »
vaterán vetted? ott volt egy ilyen fehér, amit néztem én is:)
Nem, a PH-n felraktam egy hírdetést, hogy keresek egy törött kijelzős készüléket és ott jelentkezett rá.

Nem elérhető faramasz

« Reply #407 Dátum: 2010, 10 01, 22:43:10 »
Nem, a PH-n felraktam egy hírdetést, hogy keresek egy törött kijelzős készüléket és ott jelentkezett rá.

Egyébként mennyire törékeny ez az Acer? Vhol azt olvastam, hogy gyenge műanyag, még csavargatni is lehet... Eddig Omniám volt, annak elég jó váza volt, bírta a gyűrődést, a véletlen leesést. Acerrel mi a helyzet? Ez a gyenge pontja?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #408 Dátum: 2010, 10 02, 07:07:54 »
Egyébként mennyire törékeny ez az Acer? Vhol azt olvastam, hogy gyenge műanyag, még csavargatni is lehet... Eddig Omniám volt, annak elég jó váza volt, bírta a gyűrődést, a véletlen leesést. Acerrel mi a helyzet? Ez a gyenge pontja?
Nem szoktam csavargatni és dobálni a készülékeimet, :) De a beszámolókból az derül ki hogy az esésre elég érzékeny a kijlezője nem is biztos a törés hanem össze folyik az LCD.  :'(

Nem elérhető faramasz

« Reply #409 Dátum: 2010, 10 02, 13:30:12 »
Nem szoktam csavargatni és dobálni a készülékeimet, :) De a beszámolókból az derül ki hogy az esésre elég érzékeny a kijlezője nem is biztos a törés hanem össze folyik az LCD.  :'(

Ok, értem, köszi. És a garanciával mi a helyzet? Ma voltam egy boltban, ott azt mondták, hogy 0 nap garancia van rá. Mondom, jó-jó, de ha elromlik, pénzért csak meg tudják csinálni, nem? Azt mondta, hogy nem, mert nincs márkaszerviz...

Most akkor mi a helyzet ezzel, vkinek van tapasztalata? Azért az nem jó dolog, hogy egy apró hiba miatt dobhatom ki az egész telót...

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #410 Dátum: 2010, 10 02, 18:04:54 »
Ok, értem, köszi. És a garanciával mi a helyzet? Ma voltam egy boltban, ott azt mondták, hogy 0 nap garancia van rá. Mondom, jó-jó, de ha elromlik, pénzért csak meg tudják csinálni, nem? Azt mondta, hogy nem, mert nincs márkaszerviz...

Most akkor mi a helyzet ezzel, vkinek van tapasztalata? Azért az nem jó dolog, hogy egy apró hiba miatt dobhatom ki az egész [NEM TELÓ!]t...
Hát egy apró hiba miatt nem kell kidobnod. :)
A szerviz kérdés elég érzékeny pontja az Acer készülékeknek mivel hivatalosan az Acer nem forgalmazza magyar országon ezért nincsen hivatalos szerviz, de ha rendesen behozott készülékről van szó akkor természetesen van rá garancia csakhogy azt csak egy külföldi szervizben tudod érvényesíteni tehát beviszed oda ahol vetted és ők kiküldik Francia országba ami sajnos elég hosszú idő nekem volt egy S200 -am ami 2 hónap után sem készült el ekkor oda csaptam az asztalra és kértem helyette a Liquidet. :D
Amikor megállt az S100 már inkább nem is próbálkoztam a szervizzel inkább magam megjavítottam.

Nem elérhető faramasz

« Reply #411 Dátum: 2010, 10 09, 19:55:17 »
Sziasztok!

Végigolvastam ezt a topikot is, az lenne a kérdésem, hogy mik a tapasztalatok, érdemes 2.1-re frissíteni? Van, aki azt írta, hogy belassult tőle...

A 2.1-en mások, jobbak az alap programok, illetve több progit lehet rárakni? Vagy mik az előnyei?

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #412 Dátum: 2010, 10 09, 20:47:06 »
2.2tol lassult be nekem,nem a 2.1tol. Mindenkeppen frissits ra. Joval kezelhetobb lesz tole, tamogatja a multitouchot, es sok program csak 2.1es rendszertol fut, 1.6on meg nem

Nem elérhető faramasz

« Reply #413 Dátum: 2010, 10 09, 20:53:00 »
2.2tol lassult be nekem,nem a 2.1tol. Mindenkeppen frissits ra. Joval kezelhetobb lesz tole, tamogatja a multitouchot, es sok program csak 2.1es rendszertol fut, 1.6on meg nem

Ja akkor rosszul rémlett, rendben, köszi!

Nem elérhető landworby

• PDA: Nokia Lumia 800 Blue
« Reply #414 Dátum: 2010, 10 16, 19:53:05 »
Üsv!

Az otthoni gépemen nem ismeri fel a telefont a gépem, semmit sem reagál ha rádugom. (Win7 32 bit). Debug USB be volt kapcsolva.

Megnéztük másik win7-es gépem és egy XP-sen is 2 adatkábellel. Driverek feltelepítve és semmi reakció csak tölti az akksit a gép..:S Most ha rossz lenne az USB része a telefonnak, akkor töltené? Hard Resetet csináltam és azt sem segített. A telefon hátuljának alja, az akksi alatt eléggé melegszik. Ezt sem értem.

Mi lehet a probléma? Hardveres hiba lenne?

Nem elérhető landworby

« Reply #415 Dátum: 2010, 10 20, 22:09:28 »
Keresek törött kijelzős Acer s100-at vagy csak simán alaplapot! 25.000 Ft-om van rá. Privátban írj!

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #416 Dátum: 2010, 10 21, 09:21:27 »
Keresek törött kijelzős Acer s100-at vagy csak simán alaplapot! 25.000 Ft-om van rá. Privátban írj!
ezt inkabb az adok-veszek ala ird be sztem.

Nem elérhető faramasz

« Reply #417 Dátum: 2010, 10 23, 14:38:38 »
Sziasztok!

Az a helyzet, hogy a barátnőmnek van egy htc hd2-je, gyönyörű, óriási kijelzője. Ő mindenképp Androidot szeretne. Felmerült, hogy esetleg telót cserélünk, és a hd2-re rárakom az androidot.

Nem tudok dönteni, aceren annyira gyönyörűen fut az android, míg hd2-n azért lehet, h problémák lennének belőle. Ugyanakkor a hd2-nek olyan gyönyörű, óriási kijelzője van... Ti mit tennétek? Van tapasztalatotok az hd2-ről, sztetek sokkal jobb teló, mint az Acer? Vagy pl a hatalmas képernyő miatt hamarabb lemerül, mint a liquid? Nehéz döntenem...

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #418 Dátum: 2010, 10 23, 18:20:24 »
Sziasztok!

Az a helyzet, hogy a barátnőmnek van egy htc hd2-je, gyönyörű, óriási kijelzője. Ő mindenképp Androidot szeretne. Felmerült, hogy esetleg [NEM TELÓ!]t cserélünk, és a hd2-re rárakom az androidot.

Nem tudok dönteni, aceren annyira gyönyörűen fut az android, míg hd2-n azért lehet, h problémák lennének belőle. Ugyanakkor a hd2-nek olyan gyönyörű, óriási kijelzője van... Ti mit tennétek? Van tapasztalatotok az hd2-ről, sztetek sokkal jobb [NEM TELÓ!], mint az Acer? Vagy pl a hatalmas képernyő miatt hamarabb lemerül, mint a liquid? Nehéz döntenem...

Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #419 Dátum: 2010, 10 26, 00:07:54 »
szerintetek most mennyiért lehet liquidet kapni? megéri e, vagy hasonló árban van jobb amit ajánlanátok? spicát csrélném le erre.
Aláírás

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #420 Dátum: 2010, 10 26, 08:15:24 »
szerintetek most mennyiért lehet liquidet kapni? megéri e, vagy hasonló árban van jobb amit ajánlanátok? spicát csrélném le erre.
80 körül már lehet kapni újakat 1 év garival, speedshopban 90 2 év garival, de ha megkeresed thebiker kollegát, akkor lehet h megkaphatod a speedshopban 80ért is.
Sztem megéri az árát. van rá hivatalos 2.1 is, anzo féle magyarítás, meg főzött 2.2-ők. fényképezője nagyon szép képekeet csinál, gps érzékeny, sztem nincsen vele gond

használtan emg ha ügyesen keresgélsz 60 körül is kaphatsz

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #421 Dátum: 2010, 10 26, 10:02:57 »
80 körül már lehet kapni újakat 1 év garival, speedshopban 90 2 év garival, de ha megkeresed thebiker kollegát, akkor lehet h megkaphatod a speedshopban 80ért is.
Sztem megéri az árát. van rá hivatalos 2.1 is, anzo féle magyarítás, meg főzött 2.2-ők. fényképezője nagyon szép képekeet csinál, gps érzékeny, sztem nincsen vele gond

használtan emg ha ügyesen keresgélsz 60 körül is kaphatsz
Értem, köszönöm a segítséget!
Aláírás

Nem elérhető landworby

« Reply #422 Dátum: 2010, 11 08, 18:03:58 »
Üdv!

Nem ismer valaki olyan személyt, akinek rossz S100 alaplapja heverne otthon? Nagyon fontos lenne. Egy rossz alaplap kellene donornak...

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #423 Dátum: 2010, 11 08, 22:00:26 »
Üdv!

Nem ismer valaki olyan személyt, akinek rossz S100 alaplapja heverne otthon? Nagyon fontos lenne. Egy rossz alaplap kellene donornak...
írj anzonak, neki van néhány alkatrésze

Nem elérhető landworby

« Reply #424 Dátum: 2010, 11 09, 16:35:27 »
írj anzonak, neki van néhány alkatrésze

Kidobta az alaplapját :(((
Most modacon próbálok keresni. Van tippetek hol érdemes még hirdetnem a szándékomat Modaco-n kívül?