0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Kíváncsi leszek milyen, majd írsz róla pár sort, hogy érdemes e lecserélni a cyant?
Cyant soha semmire nem érdemes lecserélni. Csak én Sense mániás vagyok. Ez tényleg gyorsabb, mint a többi, és ami jó, h ext partíciót használ. Sajnos a cyannál nekem állandó gondom a 196 MB belső tár takarítása. Viszont kő keményen végig kell csinálni az XDA-s procedúrát. Mondjuk nem bonyolult
Köszi! Mondjuk én is egy próba erejéig gondoltam!
Az durva, hogy három nap sensation xl használat után már baromira hiányzik a nexus?
Sziasztok.Szeretném a segítségeteket kérni.Van egy fent említett telefonom.Használtan vettem egy barátomtól ő pedig e-bayről ő is használtan romolva.Ezidáig minden tök jól ment. Nem tudom mit csináltam rosszul de azt írja a rom manager hogy "An error occurred whileattempting to run privileged commands!" Ez ha jól értelmezem akkor nincs root jogom.Ezt hogyan lehetne orvosolni?Előre is köszönöm a segítséget.
Drágáim, Nexus hívő Fiaim!Szomorú szívvel OFFolom szét a témát és búcsúzom el részlegesen a topiktól Imádott, Királyom, 1. számú (One) Droidom gazdát vált Ugyan nagyon jó kezekben lesz és lehet, hogy megmaradok mint "karbantartó kisiparosa" , de Tulajdonjogilag elbúcsúzunk Köszönöm a sok-sok segítséget, főleg Gabes-nek és Mészi-nek !!!! Jók legyetek itt; azért "figyellek benneteket", nem szabadultatok meg Tőlem - és ez nem fenyegetés volt, ígéret
Én képtelen vagyok szabadulni. A sensatoin xl annyira elborzasztott, hogy még jobban ragaszkodok a nexushoz
Én is képtelen vagyok, meg is sirattam, de gazdasági válságosság van, a cégesek nem mehetnek, a sajátot kell beáldoznom, ez a helyzet, evvel nem tudok mit kezdeni .... De vérzik a szívem, azt reméltem, ez sosem fog bekövetkezni, pedig de A következő az ACER lesz sajnos vszínűleg, de nem akarok itt nyafizni, bocsánat..... (Már most bánom, pedig még most telepítem újra az egészet, még a kezemben van.. rá sem bírok nézni... )
Jó, akkor nem fájdítom a szíved. Majd a nexusom és én időnként megemlékezünk a nexusodról
A nexus az ereklye nekem, én sem tudok megválni tőle, nem is fogok! Egyszer még muzeális darab lesz!Sajnálom, hogy abba hagyod a nyaggatásunkat, azért ne vessz el, egy kávé úgy 3-4 évente csak belefér!
UndokBéka vagy !!!! Csak 1-2 évente naaaa Majd mostmár Ti jöttök el egyszer az én kedvenc Pub-omba inni egyet *****De ahogy írtam, kézközelben lesz, nagy a valószínűsége, hogy kell majd rajta "segíteni" néha.. viszooont Ti sem láttatok novemberinél frissebb CM romot Valami 253-as nightly az uccsó és a Stable is csak októberi Azt tettem most rá....
Én 2-3 évre szavazok.Én is néztem, hogy nincs még fejlesztés, valószínű a következő nightly már az ICS lesz. Állítólag nagyon ász, páran a foliora is feltették, úgyhogy azon megnézem én is. Majd beszámolok. Az xda-n van nexusra ics, csináltam már neki topikot is
Én sosem használtam rom managert, sztem abban van a hiba. Sajnos a rom managerhez nem értek, én mindig recoveryben dolgozom
meghalt az akksim, annyira örülök!
Rövidre zártad véletlenül? Vagy mi történt
Nem tudom mert reggelre adta meg magát, a dokkolóban csücsült, ami felkerült a gyanúsítottak listájára bár nem hiszem, hogy attól! Azt hiszem csak simán tönkrement, teszteléshez meg kéne egy másik "király! Amúgy töltőn használható minimálisan, de telefonálni már nem, a töltésjelző világít de az akksi folyamatosan 0%.Asszem megkörnyékezem Patit, hogy ha rendel bayről akkor vegyen be a buliba!
nem kell ahhoz másik. méresd be és kiderül
Két napja lóg a töltőn, erre ma, úgy dél körül elkezd tölteni is! Most akkor mi van?
Bocs, valamiért nem kaptam értesítőt. Sztem érintkezési hiba lehet.