Találkoztunk, vttem a töltőmet is, nem kellett. Az enyémet tölti dockról, az övét nem. mivel nem rootolt és gyári szoft van rajta, gyanítom az a hiba. Megbeszéltük, hogy nekiállunk rootolni estefelé. Ha erreflé vagy segíts Te is lszi, mert én még nem csináltam
Üdv!
Ezúttal is nagyon köszönöm mégegyszer a segítséget. Bejelentettem a hibát "hivatalosan" (online) a htc supportnak, kaptam regisztrációs számot is. Hard resetet javasoltak SD kártyával és anélkül is, de sajnos továbbra sem tölti a dokkoló. Azt írták, ha ez se oldja meg, akkor "szükséges lehet a javító központba előjegyezni a telefont javításra", és értesítenek hogy ez hogyan fog megtörténni. Persze csak az angol oldalon tudtam az egész procedúrát elkezdeni, mivel a nexus one csak ott választható ki a supportnál. Leírtam nekik hogy "jelenleg"
Magyarországon élek, kíváncsi vagyok holnap mit fog válaszolni az ügyintéző. Angliába kell-e kiküldeni a telefont, vagy az E-care-be, illetve a speedshop-ba? Garanciában javítják? Egyébként garanciában alaplapot cseréltek benne márciusban (Angliában), kiváncsi vagyok most mi lesz. Ha nem javítják akkor holnap nekiállok a rom cserének.
javasoltak,