0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Fel raktam de nincs benne magyar nyelv...
Tedd fel ezt,ebben biztos hogy van.You are not allowed to view links. Register or Login
Na még egy utolsó kérdés!:D És az miért van h most frissítés után sem tudok JAR-os cuccokat telepíteni?:O
Az jóó.. Akkor fölöslegesen csináltam itt a dolgokat! Esetleg vki olyat is tud ami támogatja a Java-t?!
Ez a firmvare amit belinkeltem ez támogatja.
De azt nekem nem telepíti föl! El kezdi telepíteni és meg áll ki írja h "ERROR"...
Szerintem akkor azzal van a gond amit fel akarsz rakni. Nem a Firmware-val.
De a Firmware telepítése közben írja ki, h ERROR! Annál a típusnál amit itt felül be linkelt nekem a Jaxville.
Ja aszthittem hogy a java telepitésekor ir errort. Nekem akkor irt ha véletlen két különböző Firmware file-ait akartam rátenni.
Te nem tudsz esetleg egy olyat ami támogatja tutira a Java-t és működik is normálisan??
Nekem ez van fent S800MXEIK1 és megy a java.
Tudsz rá nekem linket adni ahonnan le töltöm?
Adok, de ne feledd.. Link: You are not allowed to view links. Register or Login
Nemsokára leirom az instrukciót hogyan kell a jet firmware-ban kicserélgetni az ikonokat,meg a boot képerynőt. Du. dolgozok,de este nekiugrok!
várjuk
Sziasztok,T-s jetem van, frissitettem firewaret, így már nem igazán garanciális a dolog, a kérdésem az lenne, hogy tud e valaki működő programot amivel a network lock kikapcsolható???köszi
jaxville!Én találtam magyarul mind2-ről leírást magyarul, de S5230-hoz van, de sztem ugyanúgy kell, mert a 2 [NEM TELÓ!] szoftvere nagyon hasonló.Linkek:You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok,Lesz megoldás, hogy esetleg ezt a bada-s dolog a jetre is felkerüljőn?
Hali mindenkinek!Föl raktam egy újabb Firmware-t és nem megy a kamerám...:/ be ütöttem ezt a kódot is *#197328640# és itt is próbáltam telepíteni de azt írja ki h "FAIL" vki tudna nekem ebben segíteni, h hogyan tudom megcsinálni, h működjön a kamerám?? Előre is köszi! Üdv