valaki megtenné hogy bemésolja részletesen hogyan is csinálta az illető a firmware frissítést? én már ott elakadtam h beírom a start menü/keresésbe az msconfigot,azon belül nemtallok semmiféle start up-ot,és nemtudom mit kell be vagy kipipálni.Illetve a [NEM TELÓ!]m T-mobilos és a sim lock-om offon van,de a network on-on,ez gátolhat a frissítésbe?próbáltam a pc studioval de ott az eszközök kiválasztása után azt írja h az eszköz nemtámogatja a szoftverfrissítést. Na egyelőre ennyi,kérlek segítsetek!
Az msconfig.exe beírása és enter után bejön a Rendszerkonfiguráció nevű ablak. Ennek egyik füle a Rendszerindítás, melyen ki kell venni a pipákat, ha van egyáltalán. Ha van és kivetted, ujraindítani a windows-t. Kell a legújabb firmware és multiloader. Ha ez letöltve, akkor a firmware-t kitömöríted egy mappába és bemásolod oda a multiloadert is. A PC stúdió csak azért kell, mert az telepíti a szükséges drivereket is. A munkamenet meg van a fórumon is, de feltettem neked egy pdf fájlt, ami ugyan angol, de le van rajzolva a frissítés menete. Innen letöltheted:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginHa hibát írna ki, akkor ismételd meg a frissítést. Lehet, az is, hogy hibás volt a letöltött firmware. Akkor azt is le kell mégegyszer tölteni. Hát akkor bele a közepébe és sok sikert.
Ja, nekem is T-mobilos a telefonom és eddig mindíg sikeresen frissítettem(De a gari valószínüleg ugrik)