Hali!
Feltettem én is az MCEJJ3-at. Hasonló az MCEJC1-hez, ebben is meg tudtam oldani a magyar nyelvet. MCEJC1-nél rendesen működött a magyar nyelv, eddig ennél a FW-nél is
Annyi, hogy a kamerája mintha kicsit jobb lenne, gyorsabban reagálna a hirtelen mozdulatokra, de ez lehet, hogy csak a placebo az új FW miatt
Viszont van egy javítás benne, aminek nagyon örülök
Nemtudom, hogy ti hogy voltatok vele, de nálam be van állítva a hívás kezdete és hívás vége hang. Az előző FW-knél mindig amikor kinyomtam a hívást, várni kellett kb 1-2 másodpercet, és csak utána adta le a hívás vége hangot, az új FW-nél viszont amint megnyomom a gombot, már hallom is a hívás végét jelző hangot
nem olyan nagy dolog, de engem zavart
Jah és ennél az FW-nél nyugodtan írhattok landscape módban is a böngészőben. Már rendesen kihozza a billentyűzetet! Nemtudom, hogy ez már így volt e MCEJC1-nél is, de ennél már biztosan!
És egy kis nem ide illő téma: Zs.Daniel, láttam, hogy te eléggé jelen vagy a DFG-n. Van ott egy olyan topic, hogy Faster boot + mirror widget. De ezeket már nem tudom letölteni. És azt szeretném megkérdezni, hogy ez nincs meg véletlenül neked ? Vagy valaki másnak ? Ha valakinek véletlenül meglenne, és feltöltené ide, annak nagyon örülnék
Köszi előre is, ha megvan valakinek