Nem hagyhattam ki, szóval én is leírom...
1. Tükör elé állok, és elküldöm magamat a levesbe, hogy már megint nyomtam egy HR-t vagy lecseréltem, a ROM-ot.
2. Bekapcsolom a telefont, és nekiállok céllövöldézni, lehetőleg egy ráspollyal.
3. Tudatosítom magamban hogy ROM csere előtt nem választottam ki a nyelvet, így azt is megértem hogy miért jött be az Orange mint szolgáltató, és miért beszél spanyolul a telefonom.
4. Az 1. lépés megismétlése.
5. Today képernyő kiválasztása. Igazából tökmindegy melyik ugrik be.
6. ...Mert az első dolgom kikapcsolni, és az eredeti winmo-s felületet használni. Ha már winmo legyen molett.
7. Ha már amoled, fényerő plafonra húz.
8. Háttér, csengőhang, rezgések, gombok, etikett stb stb... testreszabása, mellyel abszolút egyénire szabhatom eme pompás mobilkészüléket. Minél hangosabb, és minél trendibb a csengőhang, annál menőbb!!
9. Egy gyors szinkron a pc-vel.
10. Family Guy összes évad felpakolása az SD kártyára.
11. WC-re csüccs.
12. Pasziánsz, WIFI PFC/Index kombó, esetleg Family Guy-tól való butulás (de csak ha az asszonypajti elaludt, mert nagy röhögésnek csicskalángos a vége, meg 96. Gyengébbeknek: háttal alvás).
13. Hajnali 2-kor a plafont bámulva elgondolkodni, hogy nem kéne-e már vennem egy új mobilt.
14. Agyalva elringatózni, és fixálni a döntést: NEM, mert még mindig csípem ezt a téglát.