Nekem sem megy win7 64bit en. Állandóan hibaüzenettel kilép. Az 1.5 az megy, de nem csatlakozik. Van valakinek valami ötlete hogy lehetne működésre bírni?
Üdv mindenkinek!
Nekem a Win7 64bit-en működik a 2.0..-s Kies, de a 2.2-es frissítést nem jelezte, viszont az Xp-n (32bit) az 1.5.3..-as igen, és azzal frissítettem. Talán egy hete indítottam el újból a Kies-t az Xp-n, ekkor jelezte az új verziót, és frissítettem a legújabbra, ezután a telefont nem lehetett csatlakoztatni, csak háttértárként, vagy médiatárként. Sokat kerestem a megoldást, kipróbáltam sok módszert amit lehetséges megoldásként leírtak, de eddig egyikkkel sem jártam sikerrel. Viszont ma este találtam egy oldalt You are not allowed to view links.
Register or
Login , amit a google fordítóval úgy ahogy "értelmeztem". Az oldal alján írja, hogy amikor csatlakoztatjuk a telefont, és a kies csak "pörög" akkor elindítjúk az eszközkezelőt, és ott látszik a GT9000 egy sárga háromszöggel, azt íja a tulajdonságokban , hogy betöltötte a drivert de eszközt nem talál (pedig látszik), ekkor indítsunk egy illesztőprogram frissítést, ha sikeres, utána leválasztjuk a telefont a Kiest újraindítjuk,és csatlakozni fog a telefon. Viszont ha nem sikerül az internetről frissíteni a drivert, akkor töltsük le a meghajtóprogramot, és csomagoljuk ki a tömörített mappából kapott .exe fájlt egy mappába, és a driverfrissítésnél ezt a helyet adjuk meg mint keresési helyet. Ha az exe-ben lévő MTP-driver jó akkor a frissítés után ugyanaz a teendő mint a netes frissítésnél, ez a módszer használható a 32, és a 64 bites rendszeren is, csak a rendszernek megfelelő meghajtócsomagot kell használni. Az oldalon hivatkozás is található a driverek letöltésére, de ezek régebbi verziók, nekem a netes frissítéssel sikerült megoldani a gondot 32 bites Xp-n, a biztonság kedvéért többször megpróbáltam, eddig még minden alkalommal sikerült csatlakozni.
Remélem néhány hasonló problémával küzdő "kollégának"' sikerült segítséget nyújtani ezzel a kissé hosszúra sikerült leírással.
Sok sikrt!!