Csak az a hang routing ...
Sehogy se akarja azt amit én
m. Mit csinálok rosszul?
Harmadjára is nekifutottam és azt hiszem sikerült megoldani......
A szokásos helyen (You are not allowed to view links.
Register or
Login) van a 2.1-es verzió, abban mennie kellene az audio routingnak. A trükk az volt a dologban, hogy egészen más audio device-okkal kell beszélgetni ha be van dugva a füles vagy ha nincs.
Felélesztettem a régi rdsradio nevü programom, kicsit kipofozva ( design dijat azért nem kapok érte). Egyrész mindenkinek melegen ajánlom akinek bármilyen gondja van a GFMAPI-val, ugyanis igen részletes információt ad arról hogy mi történik és miért. Talán a leglényegesebb az RDS text alatti két szám, ami a (kb)másodpercenként vett RDS üzenetek számát és ezen belül a TMC message-ek számát írja ki. Ennek 10 : 2 -nek kell lennie, ha kevesebb, gond van a vétellel. Picit részletesebb leírás az oldalon, sajnos csak angolul...
Kisérleti jelleggel ez a program képes helyettesíteni a HyperGPS-t is. A TMC fülön beállítható az elindítani kívánt navigációs program , és ugyan csak Royaltek protokollal és fix 6-os COM porton müködve, de a Start Navigation gomra nyomva elindítja az iGO-t, megvárja míg leáll ... ugyanúgy mint a HGPS_Switch.
Két verzió van : a rdsradio_noserial.CAB csak a programot tartalmazza, a serial drivert nem, tehát itt a TMC fül tiltva lesz! Az rdsradio.CAB - ban benne van a serial driver, telepítés után restart kell hogy betöltödjön.