Sziasztok!
Na,én kaptam az alkalmon és le is töltöttem,feltettem.
Az eredmény érdekes...
Ha a sys.txt-ben tiltva az auto scan:
Kiválasztok egy providert, és elkezd automatán keresni. Ahol talál TMC adást, ott kiírja az adó nevét, és a csík is kizöldül szépen. Vár vele 1-2 mp-et és tovább keres. (Habár ennek nem örülök
)
Ha az egyebekben kikapcsolom az auto tunert,mert talán így nem megy tovább az állomásról, akkor megáll ugyan akár egy olyan adón is,ahol épp TMC adás van, de kb 1 perc után tovább lép és olyan helyen áll meg, ahol semmi jel nincs.
Ja, és ott,ahol TMC adást talál, ott sem ad eseményt, csak írja,hogy létezik a TMC.
Primo 1.1.
Hozzáteszem,eddig a régi GFMAPI-al (asszem 1.3) szépen ment.
Lenne ezzel kapcsolatosan még egy összetett kérdésem is:
1.Tud valaki arra esetleg megoldást, hogy kézzel megadhassak frekit a Primo-nak és ne másszon el a megadott frekiről? Még nem láttam rá megoldást ,de ha valahol,akkor itt lesz az,aki tudja !
2. Ismeri valaki a TMC provider list struktúráját? Szét kutattam a netet, de nem találtam meg, hogy melyik érték, mi lehet benne. Mondjuk a frekiket már kisakkoztam.
Azért kellene,mert ha ez lehetséges, akkor szeretnék az egyik provider-ből kivenni minden frekit ,és az általam használtakat betenni. Így ha neki is áll keresni,csak a megadott frekik között kereshetne. Odáig is elmennék, hogy egy pár providert csak egy frekire állítanék,és így letudnám tárolni az általam használt frekiket.
Ha nagyon messze rugaszkodtam a valóságtől, akkor rángassatok vissza a földre!!!
(Már megpróbáltam módosítani egyszer egy provider nevét. Semmi mást, csak azt. Aztán el is szállt indításkor az IGO)
Válaszokat köszönöm!