0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
dimkaspecter1.1.25_HD skinnel nincs semmi tmc.sima skinnel dőlnek.csak nálam van ez így?esetleg sys-be valami el lehet állítva?[interface]maxzoom2d=6000000show_exit=1[map]3d_scale_carmodel=13dcarsizemin=25003dcarsizemax=25003dcarsizemul=250[rawdisplay]screen_x=800screen_y=480highres=0
Én ezt a skint használom és jönnek a TMC adatok
sysben is ezek vannak?
Nekem még benne van a Folder, hogy az SD kártyáról fut, de nincs a Rawdisplay.
aha folder nekem is benne van, az természetes. de akkor lehet hogy a rawdisplay lesz a gond. na mingyá megvizsgálom.
Még midíg az iGO-val szenvedsz
szenvedésnek nem nevezném, csak vannak még anomáliák amit nem értek....
De nekem működik minden, neked miért nem ha ugyan az van fent
A rawdisplay az iGO fix képernyő helyzetéért felelős semmi köze a skinhez Lehet a skineddel is baj van mint a .....
de igen, lehet hogy a skinnel is gond van.
hát ezaz amit nem értek én sem
Sajnos az iGo-hoz nem értek, de amennyiben bárkinek gondja van a TMC-vel, indítsa el a PowerRadio-t, álljon rá a Petöfire és ellenörizze le hogy a TMC aktív-e. Ha igen, akkor a gfmapi-val semmi baj nincs, rendesen müködik.
phjA munkád tökéletesen működik, semmi hiba nincs vele
Sziasztok!- TMC vételhez feltettem a HyperGPS-t, azonban amikor elindítom (com4) device.exe errort írt. Az igo azonban talál tmc vételt. Mi lehet a baj? Valamint amióta feltettem állandóan törli az asztalra kitett igo ikonomat. Visszateszem és pár perc múlva eltűnik. - külföldi adóról kapott tmc jelek tartalmaznak magyar tmc híreket?- a soft reset okoz programvesztést? megoldás lehet ez?Segítsetek légyszíves! Köszi!
sziasztok!a hyper gpst honnan tudnám letölteni?a link már nem jó.köszönöm
Mindig az első postban van a megoldás You are not allowed to view links. Register or Login