Sziasztok!
Felraktam az Oniámra a SPB Mobile Shell 3.5.3-at. Utána soft reset. Következő bekapcsolásnál teljes lefagyás. Hátul reset gomb. Utána elindult, de állandóan lefagyott. Az Omnia memoria törlése és hát ugye mindent lehet elölről kezdeni. Rossz SPB-t raktam volna fel? Innen töltöttem le a PDA Fan Club oldaláról. Még nagyon kezdő vagyok, egy kis segítség elkelne.
Személy szerint konkrét dolgot nem tudok mondani a hibád megoldására, esetleg próbáld meg úgy felrakni az spb-t hogy kiszeded az összes "ma képernyő" elől a pipát, hogy ne legyen semmi beállítva. Talán lehet, hogy a túl kevés memória miatt fagy meg állandóan! Milyen programok vannak fent és mennyi memóriára akarod rárakni? Az is lehet, hogy összeakad valamivel!
Nem lenne szabad megfagynia, nap mint nap használom és induláskor még sose fagyott meg.
Nem tudom, hogy itt a fórumon honnan lehet letölteni, nem is néztem utána, de esetleg próbáld meg innen leszedni: (download cab-re kattints)
You are not allowed to view links.
Register or
LoginA hátsó reset gombbal meg ügyelj, mert ha jól emlékszem azt olvastam valahol, hogy meg tudod sérteni vele a kamerát ami ezek után meg is hibásodhat. Szóval csak óvatosan! Inkább vedd ki az aksit és rakd be újra ha ilyet tapasztalsz. Csak mint jó tanácsként mondtam el.