2024, 11 23, 19:19:05

Szerző Téma: Omnia II vs SPB Mobile Shell 3.5.3  (Megtekintve 143598 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető tommmyboi

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: SAMSUNG OMNIA II
  • PDA ROM: NXXJF5Lite | XEHJF4 | XXJF1
Re: Omnia II vs SPB Mobile Shell 3.5.3
« Reply #475 Dátum: 2010, 07 12, 00:29:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Felraktam az Oniámra a  SPB Mobile Shell 3.5.3-at. Utána soft reset. Következő bekapcsolásnál teljes lefagyás.  :( Hátul reset gomb. Utána elindult, de állandóan lefagyott. Az Omnia memoria törlése és hát ugye mindent lehet elölről kezdeni. Rossz SPB-t raktam volna fel? Innen töltöttem le a PDA Fan Club oldaláról. Még nagyon kezdő vagyok, egy kis segítség elkelne.  :oops:

Személy szerint konkrét dolgot nem tudok mondani a hibád megoldására, esetleg próbáld meg úgy felrakni az spb-t hogy kiszeded az összes "ma képernyő" elől a pipát, hogy ne legyen semmi beállítva. Talán lehet, hogy a túl kevés memória miatt fagy meg állandóan! Milyen programok vannak fent és mennyi memóriára akarod rárakni? Az is lehet, hogy összeakad valamivel!
Nem lenne szabad megfagynia, nap mint nap használom és induláskor még sose fagyott meg.

Nem tudom, hogy itt a fórumon honnan lehet letölteni, nem is néztem utána, de esetleg próbáld meg innen leszedni: (download cab-re kattints)

A hátsó reset gombbal meg ügyelj, mert ha jól emlékszem azt olvastam valahol, hogy meg tudod sérteni vele a kamerát ami ezek után meg is hibásodhat. Szóval csak óvatosan! Inkább vedd ki az aksit és rakd be újra ha ilyet tapasztalsz. Csak mint jó tanácsként mondtam el. :)

Spb Mobile Shell 3.5.5 + Vostradamus

Nem elérhető rittzo

• PDA: Galaxy S5
« Reply #476 Dátum: 2010, 07 13, 14:04:28 »
Személy szerint konkrét dolgot nem tudok mondani a hibád megoldására, esetleg próbáld meg úgy felrakni az spb-t hogy kiszeded az összes "ma képernyő" elől a pipát, hogy ne legyen semmi beállítva. Talán lehet, hogy a túl kevés memória miatt fagy meg állandóan! Milyen programok vannak fent és mennyi memóriára akarod rárakni? Az is lehet, hogy összeakad valamivel!
Nem lenne szabad megfagynia, nap mint nap használom és induláskor még sose fagyott meg.

Nem tudom, hogy itt a fórumon honnan lehet letölteni, nem is néztem utána, de esetleg próbáld meg innen leszedni: (download cab-re kattints)

A hátsó reset gombbal meg ügyelj, mert ha jól emlékszem azt olvastam valahol, hogy meg tudod sérteni vele a kamerát ami ezek után meg is hibásodhat. Szóval csak óvatosan! Inkább vedd ki az aksit és rakd be újra ha ilyet tapasztalsz. Csak mint jó tanácsként mondtam el. :)

Köszönöm szépen. Akkor megpróbálok más verziót feltenni. Most olvastam van 3.5.5-ös. Van valakinek evvel tapasztalata?

Nem elérhető tommmyboi

« Reply #477 Dátum: 2010, 07 14, 09:59:22 »
Köszönöm szépen. Akkor megpróbálok más verziót feltenni. Most olvastam van 3.5.5-ös. Van valakinek evvel tapasztalata?

Nekem az van fent. Tökéletesen működik. Annyi változást veszek észre az előzőkhöz képest, hogy kevesebb memóriát eszik meg. Pontosabban lassabban eszi meg...

Nem elérhető Baszkupapa

• Nem: Férfi
  • Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
  • PDA: iPhone Xs 256
« Reply #478 Dátum: 2010, 07 14, 11:54:03 »
Nekem is tökéletes!

Nem elérhető landworby

• PDA: Nokia Lumia 800 Blue
« Reply #479 Dátum: 2010, 07 16, 23:08:32 »
Üdv!

Omnia2-őm van és feltettem rá Mobile Shell 3.5-öt. A 3D "körhintánál" viszont hibaüzenetet dob a Windows(küldjem el a winnek a hibát, ne küldjem el opciókkal alul) és meghal a MS program is. Mindez úgy, hogy rábökök a 3D-s cumó ikonjára bal alsó sarokban és be sem jön. Ez valami bug? Ilyenkor soft ressetelnem kell vagy használom az alap Romot.

Másik: Omnia 2-höz MS alá milyen felbontású háttérképeket kell letölteni? Van valakinek jó háttérkép pakja?:)

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #480 Dátum: 2010, 07 17, 02:31:23 »
Üdv!

Másik: Omnia 2-höz MS alá milyen felbontású háttérképeket kell letölteni? Van valakinek jó háttérkép pakja?:)

Egy egész topikunk van hozzá You are not allowed to view links. Register or Login
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető tommmyboi

« Reply #481 Dátum: 2010, 07 17, 12:10:42 »

Szerintem mindegy milyen felbontású képeket használsz, mert amikor kiválasztod a neked tetsző hátteret, előjön egy előnézeti rész, ahol be tudod állítani hogy mennyi részt jelenítsen meg a háttérképből.
Azt hiszem az a legjobb, ha minél szebb felbontású, nagy képeket használsz. Személy szerint 1440*900 vagy 1600*1200-as képeket szoktam kirakni. Nagyon tiszta és szép háttérképet kapsz így, bár igaz, hogy a széleiről le fog maradni egy pici rész, de te állítod be hogy mi maradjon le, és az nem olyan sok.

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #482 Dátum: 2010, 07 17, 12:29:45 »
Szerintem mindegy milyen felbontású képeket használsz, mert amikor kiválasztod a neked tetsző hátteret, előjön egy előnézeti rész, ahol be tudod állítani hogy mennyi részt jelenítsen meg a háttérképből.
Azt hiszem az a legjobb, ha minél szebb felbontású, nagy képeket használsz. Személy szerint 1440*900 vagy 1600*1200-as képeket szoktam kirakni. Nagyon tiszta és szép háttérképet kapsz így, bár igaz, hogy a széleiről le fog maradni egy pici rész, de te állítod be hogy mi maradjon le, és az nem olyan sok.

Valóban bármilyen használható, de az MS a 960x748-t szereti ;)
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető monguz1

• PDA: Iphone 5
« Reply #483 Dátum: 2010, 07 17, 14:32:49 »
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy az időjárást mint egy-két skinnél be lehet-e tenni egy külön oldalra, hogy csak az legyen ott.

Nem elérhető tommmyboi

« Reply #484 Dátum: 2010, 07 17, 14:40:51 »
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy az időjárást mint egy-két skinnél be lehet-e tenni egy külön oldalra, hogy csak az legyen ott.

Hát ha szerzel olyan widgetet vagy skint amiben van olyan skin ami teljes oldalassá teszi az időjárás widgetet, akkor igen. :) Egyébként csak piciben van, meg olyasmi méretűek mint a gyári default.

Egyébként a vostradamus-ban van olyan, skin az időjárás widgethez ami kb fél képernyő nagyságú ha az neked megfelel javaslom töltsd le azt. Millió skin van az spb-hez a neten.

Nem elérhető monguz1

« Reply #485 Dátum: 2010, 07 17, 15:05:59 »
Hát ha szerzel olyan widgetet vagy skint amiben van olyan skin ami teljes oldalassá teszi az időjárás widgetet, akkor igen. :) Egyébként csak piciben van, meg olyasmi méretűek mint a gyári default.

Egyébként a vostradamus-ban van olyan, skin az időjárás widgethez ami kb fél képernyő nagyságú ha az neked megfelel javaslom töltsd le azt. Millió skin van az spb-hez a neten.
Igen!De ezek a skinek nem eszik nagyon a memóriát???Mert végigolvastam a topikot és annyi mindent halottam, hogy már nem is tudom  :)

Nem elérhető tommmyboi

« Reply #486 Dátum: 2010, 07 17, 15:48:56 »
Igen!De ezek a skinek nem eszik nagyon a memóriát???Mert végigolvastam a topikot és annyi mindent halottam, hogy már nem is tudom  :)

Hát a vostradamust nem szabad a device-ra tenni, de az meg gondolom nem zavar ha a my storage-on vagy a storage card-on kevesebb lesz a hely, mondom azt 200 megával. Másfelől nem fogyaszt több memóriát. Persze csak ésszel kell kezelni, csak azokat berakni amit használni is akarsz, mert másfelől tényleg sokat fog fogyasztani, de a program memóriát nem fogja zavarni nyugi. :)

Egyébként jogos a kérdésed, találkoztam már én is olyan skinnel ami nem, hogy memóriát ette volna, de amíg az a skin volt felt eszméletlenül gyorsan merült a PDA-m.

Nem elérhető viewdetails

• Support-ER
  • Palibácsi
  • Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: Acro S
« Reply #487 Dátum: 2010, 07 17, 16:07:07 »
Hát a vostradamust nem szabad a device-ra tenni, de az meg gondolom nem zavar ha a my storage-on vagy a storage card-on kevesebb lesz a hely, mondom azt 200 megával. Másfelől nem fogyaszt több memóriát. Persze csak ésszel kell kezelni, csak azokat berakni amit használni is akarsz, mert másfelől tényleg sokat fog fogyasztani, de a program memóriát nem fogja zavarni nyugi. :)

Egyébként jogos a kérdésed, találkoztam már én is olyan skinnel ami nem, hogy memóriát ette volna, de amíg az a skin volt felt eszméletlenül gyorsan merült a PDA-m.
A Diamond Large időjárás ikon az egyetlen a Vostradamus szettben, ami eszetlenül megrántja a memóriát, még a Diamond Mediumhoz képest is. Kár, mert nagyon mutatós.
Nem használok szkájpot, emesent.
Amúgy is gyorsabb, ha a kérdéseid itt teszed fel a fórumban, mindenki okulására. ;)

Nem elérhető monguz1

« Reply #488 Dátum: 2010, 07 17, 19:09:05 »
A Diamond Large időjárás ikon az egyetlen a Vostradamus szettben, ami eszetlenül megrántja a memóriát, még a Diamond Mediumhoz képest is. Kár, mert nagyon mutatós.
Nem tudsz valami hasonlót?
Skin-ből melyiket kell letöltenem a QVGA-t????

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #489 Dátum: 2010, 07 17, 21:41:49 »
Nem tudsz valami hasonlót?
Skin-ből melyiket kell letöltenem a QVGA-t????

:shock: Ennyi használat után már illene tudni, hogy az O2 kijelzője WVGA ;)
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető sz.roland76

• Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #490 Dátum: 2010, 07 17, 21:43:29 »
:shock: Ennyi használat után már illene tudni, hogy az O2 kijelzője WVGA ;)

:D :D :D  kegyelem döfés volt .  :taps:
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető monguz1

« Reply #491 Dátum: 2010, 07 18, 10:25:31 »
Jól van na!Ennyi még belefért! :taps: :D

Nem elérhető viewdetails

• Support-ER
  • Palibácsi
« Reply #492 Dátum: 2010, 07 18, 12:45:27 »
:D :D :D  kegyelem döfés volt .  :taps:
Aztán meg jön frici bácsi a konyhakéssel... :D
Amúgy is gyorsabb, ha a kérdéseid itt teszed fel a fórumban, mindenki okulására. ;)

Nem elérhető monguz1

« Reply #493 Dátum: 2010, 07 18, 12:50:35 »
Kezdek kicsit beleőrülni!Kerestem skineket, fel is installáltam de nem működtek helyesen ugyhogy uninstall spb-vel együtt.Widgeteket is kerestem de wvga nem találok.Tudnátok linkelni oldalt ahol találok használhatót is!pl: olyan óra kellene ami időjárást is kijelez.

Nem elérhető viewdetails

• Support-ER
  • Palibácsi
« Reply #494 Dátum: 2010, 07 18, 12:51:56 »
Kezdek kicsit beleőrülni!Kerestem skineket, fel is installáltam de nem működtek helyesen ugyhogy uninstall spb-vel együtt.Widgeteket is kerestem de wvga nem találok.Tudnátok linkelni oldalt ahol találok használhatót is!pl: olyan óra kellene ami időjárást is kijelez.
Sense másolat? Akkor Naong MobileSense.

Nem elérhető monguz1

« Reply #495 Dátum: 2010, 07 19, 10:26:18 »
Sense másolat? Akkor Naong MobileSense.
Gondolom ehhez magyarítás nem létezik, mindahogy egyik kinézethez sem.

Nem elérhető viewdetails

• Support-ER
  • Palibácsi
« Reply #496 Dátum: 2010, 07 19, 10:50:00 »
Gondolom ehhez magyarítás nem létezik, mindahogy egyik kinézethez sem.
Kiindulva az XEU CSC-ből a profilodban, nincs is rá szükség. De úgy tudom, páran itt próbálkoznak magyarítani.

Nem elérhető monguz1

« Reply #497 Dátum: 2010, 07 19, 10:59:19 »
Kiindulva az XEU CSC-ből a profilodban, nincs is rá szükség. De úgy tudom, páran itt próbálkoznak magyarítani.
Mindegy!Feltettem!Tetszik!A memória is megáll 50MB körül!Valami htc féle manilla okosságot nem tudsz?

Nem elérhető viewdetails

• Support-ER
  • Palibácsi
« Reply #498 Dátum: 2010, 07 19, 11:02:15 »
Mindegy!Feltettem!Tetszik!A memória is megáll 50MB körül!Valami htc féle manilla okosságot nem tudsz?
Őszintén szólva én nem igazán rajongok ezekért a wannabe-htc dolgokért, szóval nem. :)

Nem elérhető monguz1

« Reply #499 Dátum: 2010, 07 19, 11:07:48 »
Őszintén szólva én nem igazán rajongok ezekért a wannabe-htc dolgokért, szóval nem. :)
Azért köszönöm!Azt még szeretném megkérdezni, hogy itt a sense-nél pl az óra skineknél van egy csomo olyan amire nem változik, "üres" lehetőség, ide lehet pakolni újakat???