0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Hasonló.Félig látszik csak az alsó rész.Az indító mellett szerepel a registry a másik oldalon meg close de ha arra rá bököm vissza áll az eredeti omnia kezdő.
Feltételezem, hogy nem Registry az, hanem Registration, mivel egy trial verziót használ.
Üdvözlet!Kérem szépen tudna-e valaki segíteni?Le telepítettem az spb menüt de nem aktív a képernyőn semmi.Pedig a my divecre telepítettem.A menübe vannak spb ikonok mind windowsos ikonnal de ha rájuk bökök semmi reakció.Köszönöm
leszedtem az az androidos témát ami nem is az:p( sense)csak meg akartam kérdezni h aki használja annak tökéletesen megy minden?saját háttérképet is betud pl rakni??
nekem igen
de tudod előjön egy ablakba amikor saját képet akarsz kitenni, ahol kis négyzet segítségével meghatározhatod, h a kép mely része kell neked háttérként. Alul pedig lehet forgatni a képet, és elfogadni háttérként (na nálam itt van a para... nyilak firán állnak, nincsenek is kint teljesen, s az a gomb amivel elfogadnám egyáltalán nincs ott ahol lennie kéne...) telefont újra indítottam, és újra is istaláltam a tmát de ugyanez van.....
mondjuk én sonblack sb18-as romján használom ami egy kicsivel újabb mint a tied...
nem nekem való a romcsere (bonyolultnak tűnik)lehet h alap spb nem ez mellé?
Kell mellé az "alap" SPB. Vagyis hát ki tudja, hogy mit szedtél le. A MobileSense nevűről van szó?
igen
az "csak" téma... kell mellé az alap program is!
Nem tudja valaki ,hogy SPB-hez sense UI van Omnia 2-re? I900-hoz volt, de sajna a felbontás más és összetörik a kép....
Van - WVGA/VGA (2010.02.06)You are not allowed to view links. Register or Login
Hogy tudok úgy saját képet berakni,hogy ne kelljen kiválasztani hogy melyik része legyen a képernyőn?
AZ Isten megáldjon érte!
Találtam egy új skin-t SPB-hez. 3.5.3-tól felfele állítólag kompatibilis mindegyikkel."Requirements: All resolutions, WM5,6,6.5, SPB Mobile Shell 3.5.3 (best)Overview: Theme HTC Expresso for SMB Mobile Shell 3.5.x"Van WQVGA, WVGA, és VGA(csakis állókép) támogatás.Kipróbáltam, nekem nagyon tetszik, egyedül a körhintára panaszkodnak, hogy nem működik. Még odáig nem jutottam el, de aki szereti az SPB-t és nem mellesleg tetszik neki a HTC skin, annak csak ajánlani tudom.Forrás Légyszi ne a warez linket használd!!You are not allowed to view links. Register or Login
A warezen kívül folyamatos használat mellett elfogyasztja a memóriát.