Most már amióta megvan a telefon 3. alkalom hogy felraktam az spb-t(3.5.3), és kezdem/kezdeném egyre jobban megszeretni de van egy kis probléma.
Amióta felraktam, már két program is kilökött azzal az üzenettel, hogy betelt a memória. Legelőször az opera 10-et raktam fel, mondom megnézem milyen, nagyon tetszett is, de ahogy böngészgettem, vagy a 3. oldalnál jártam és kilökött mondván kevés a memória. A szent percen pedig ugyan ez történ az IGO-nál. A hangot állítottam épp, és egyszer csak kilép mondván nincs elég memória. A feladatkezelőben megnéztem, ott csak 8,2 memóriát eszik az spb, a legtöbbet pedig az a gwes.exe eszik bár ez ha jól tudom gyárilag benne van.
Az opera esetében valóban nem is volt (fogalmam sincs miért) csak 0.5 mb szabad program memória, az igonál ezzel szemben még volt 20. Szóval nem értem miért csinálja ezeket spb előtt nem csinált ilyet.
Szóval a kérdésem az lenne, a kisregényem után, hogy olvastam még a téma elején, hogy le kell "tíltani" egy két alkalmazást, hogy ne fusson alatta, hogy gyorsabb legyen. Tudna valaki ebben segíteni, mert lehet hogy már késő van és csak azért, de nem találtam hogy merre találhatnék egy leírást arról, hogy miket és milyen módon kell leállítani?