Azért az eredményről értesíts majd minket, legalábbis engem, ugyanis én is leszedtem magyarítást többek között az időjárás szöveghibák, az képalbum duolikált megjelenései, illetve az sms válasz betűméret kicsinysége miatt, és a mai napig nem jó egyik sem... :'( a manila fileokat bemásoltam a device/windowsba semmit nem írt felül, beépítettem majd SR, de maradt minden. Most meg ha vissza akarnám állítani az eredetit, akkor darabonként kellene név alapján visszakeresnem és törölnöm a fájlokat, számszerint 16ot... Még nem vitt rá a lélek. Vagy ne foglalkozzal vele, keressek mást és pakoljam utána? Ötletek?
Hát ugye az 1.66-os romhoz You are not allowed to view links.
Register or
Login le lehet szedni a lokalizációt, ami állítólag szépen be is épül a romba, tehát hard reset után már nem kell telepíteni. A PN számot le kell csekkolni az ott leirtakkal, csak akkor lesz jó, ha az a szám egyezik, ebben az esetben a jó PN szám:
99HJY005-00 nálam ez stimmel tehát jó kell legyen. Most ezért a kis semmiségért nem fogok HR-t csinálni, ha eljutok arra a szintre fel fogom rakni. Nálam csak annyi a baj, hogy az sms beviteli mezőbe kicsi a betü. Sok sms-t nem írok, inkább emilezek, ott meg jó......
A duplikált album képekért itt is megvan aleírás, de, hogy ne kelljen keresned egy registry editorban menj a: HKLM\Software\HTC\HTCAlbum részhez itt keressed meg a VideoSaveFolder_040x aminél az x helyén lehet akármi, majd ezt nevezzed át erre: VideoSaveFolder_040E majd az értékét ird át erre: My Pictures mert ugye eredetileg My Videos van ott, ennyi