Eben egyet értünk, én sem szoktam kikapcsolni, mondjuk néha sztem nem árt neki, csak tudod eléggé idegesítő számomra, hogy egy ilyen kaliberü, ilyen (ár)kategóriás készülékben ilyen apró hiányosságok lehetnek! Sz*r dolog, hogyha bármi okból kikapcsol a készülék, akkor ennyi, és tudom, álitsak be mást, használjak ébresztőórát, de én igenis ettől várom, ha már benne van, had ne foglalkozzak külön dolgokkal...
És én már láttam HD2-t, amelyik kikapcsolt állapotbol ébresztett, csak ezért kérdeztem, kiváncsíság...
Bő 7 hónap alatt nekem még egyszer se kapcsolt ki magától, pedig nyúztam sokat, és kipróbáltam tucatnyi ROM-ot.
A kikapcsolt állapotból ébresztés (ami ugye egy kikapcs-bekapcs plusz) mennyi akkumulátor kapacitás előnyt jelent a flight mode-hoz képest? Szerintem ha 7 órára kikapcsolod, majd bekapcsoltatod az ébresztéshez, az elenyésző különbség, nem érdemes vele vacakolni. Még sose próbáltam, de azt saccolom, flight módban 7 óra alatt kb. 1 %-ot fogyaszthat, ugyanis nekem éjszaka ~3 %-ot esik az akkumulátor töltöttsége úgy, hogy 3G-n van, és óránként ellenőrzi az emaileket.