0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
kis időjárás módositás :szinezett felhőkYou are not allowed to view links. Register or Loginteljesen átalakitott időjárás animációk:You are not allowed to view links. Register or Login
Sosem értettem, hogy ilyen hülyeségekre miért szánnak időt egyes emberek. Sztm elég beteges, főleg a felhők...sárga felhő...,mint valami csernobil utáni toxic felhő.BRRRR...
Megint hozzátok jöttem, átlátszó ügyben
Megint itt vagyok Most ezt szeretném átlátszóvá tenni
Hozd fel fixen az átlátszó csúszkát.
SziasztokVégre visszakaptam a HD2-t gariztatásból(hangerő gomb önálló életet élt).Nem találom sehol a digitális óra fekete alapon fehér számok cab-ot.Tud segíteni valaki?
Itt megtalálod (Touch X Black Clock-ot ):You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok.A manilába,hogy kell az órákat,meg stb átalakítani(pl carbonos óra)Mert feltelepítem a cabot,és semmi.Meg a másik,témát hogy lehet beletenni,ha .cab fájl.Köszi
Megpróbáltam most egy verziót,mert nem tettem fel előtte,de mikor indítom az .exe-t,Váratlan hibával leáll.Ha tudnál segíteni,egy részletes leírással,nagyon megköszönném.Már nagyon sok helyen nézelődtem,de nem tudtam még megcsinálni
Egyáltalán i900-on mennie kéne?És a legújabb Anzo rom van rajta,amibe manila van
Attól függ, milyen Manila. A Sense 2.5-től kezdődik.
Kicsirobi: A 2.5-os nem megy omnian, mert az omniaban nincsen opengl. De ez HD2 topic nem pedig omnia kicsit eltevedtel.
Dehogy is nem megy, Rapid szakácsunk megcsinálta
You are not allowed to view links. Register or Login
WAZZZ ez... ez... ez... Tényleg nem értem, h ez a srác miért nincs még a HTC-nél.
ha felrakjátok a cht-t akkor az 1.8-as editort se felejtsétek elYou are not allowed to view links. Register or Login
Ezt én nagyon nem értem.. most akkor 2 van? Mert nekem ez most úgy hangzik mintha azt mondanák, ha elmész kocsival a kocsit se felejtsd el vinni.