0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
CHT Editoron belűl sincs ilyen... Azé így alapjában nem vagyok egy hülye gyerek és ha programon keresztül el tudom érni akkor megoldom, de O2-n ilyen drap&drop-s dolgok nem nagyon mennek...
Valószínűleg az 1.7.1-es CHT Editorban van csak, az 1.6-ban még nincs.
Nekem nincs ilyen...Ilyen füleim vannak:- Kezdőoldal háttérképe- Kezdőképernyő fülek testreszabása- Tap to Add/Remove- Helyi idő beállítása- Időjárás beállítások- Időjárás demo
A lenti linken található órákat csak 1.7.1-hez lehet bepakolni? Szépek ezek az órák, de 1.6.1 alatt hiába telepítem, nem csinál softreset után semmit...You are not allowed to view links. Register or Login
A Music Tab-on túl kicsinek találom a gombokat, főleg elfektetve, album nézetben.Ismertek valamilyen megoldást, hogy a lejátszás és lptetés gombok nagyobbak legyenek? (Esetleg másik music tab felület?)
Egyiket se próbáltam (az egészet nem használom), de You are not allowed to view links. Register or Login.
Sziasztok,Próbálta már vki a lent linken található dolgot? Az lenne a kérdésem, hogy tudom azt beállítani, hogy a hívásnapló ikonja pl. a 3. legyen a slideren?visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Van a sense-re olyan progi ami a Vovichek Jamrecord's 5x4 gyorsinditó ikonoknál többet is tud??
Én próbáltam az a baj vele, hogy nem jelzi ki kis buborékban az elmulasztott hívásokat - mint az smsnél.Az áthelyezést a manila fülek testreszabásánál tudod változtatni.
Pedig pont erre akartam használni
You are not allowed to view links. Register or Login
CHT editor 1.7.2Én csináltam hozzá a magyaritást. Megnéznétek lécci, hogy értelmes, érthető-e? Két dolog elöljáróban: 1) Sokszor a szöveg terjedelme (nagyon) limitált; 2) minden esetben megpróbáltam inkább az angol-t fordítani, viszont lehet, hogy egyes dolgokat sokkal frappánsabban, más szóval mondtok odahaza.You are not allowed to view links. Register or Login
CHT editor 1.7.2Én csináltam hozzá a magyaritást. Megnéznétek lécci, hogy értelmes, érthető-e? Két dolog elöljáróban: 1) Sokszor a szöveg terjedelme (nagyon) limitált; 2) minden esetben megpróbáltam inkább az angol-t fordítani, viszont lehet, hogy egyes dolgokat sokkal frappánsabban, más szóval mondtok odahaza.You are not allowed to view links. Register or LoginCs
Ez nagyon jó lett, be fogom tenni utólag a cikkembe, mert én általában angolul használom a programokat, de ez nagyon sokaknak segít.köszi
kis időjárás módositás :szinezett felhőkYou are not allowed to view links. Register or Loginteljesen átalakitott időjárás animációk:You are not allowed to view links. Register or Login