0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
melyik manilat hasznalod?
a manilát hogyan lehet kikapcsolni?
Átlátszó, üveges csúszka, opcionálisan ikonokkal együtt:visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Hol találok ilyen üveges ikonszettet az öszes progihoz ?
tessékYou are not allowed to view links. Register or Login
Helo!Tudna esetleg vki ajánlani gyári ébresztőhöz valamilyen értelmes kilövő gombot? THX! (Mire megtalálom a kikapcsolást,már fel is ébredtem ) Hasonlóra gondoltam,mint amilyen az SP Time-é.)
miért nem használod az SPB Time-ot?
Mert képtelen vagyok a rezgőmódot (csak az SPB ime-ban) kikapcsolni..., nem müxik. Szeretném, ha csak a halk (min.-ra állított) zene szólna...!
mire gondolsz?spb time/alarm/classic settings/vibration/dont vibrate ??
Nagyon egyszerű!A gyári ébresztőt lerakod a letesz gombbal és elmegy szundiba!
yess
ez azt jelenti, hogy megtaláltad vagy, hogy ez a funkció nem működik nálad!?elküldjem az enyémet?
Nem müxik nálam. (Köszi, ne küldd el...)
kíváncsíságból kipróbáltam...nálam működik...leszáltam a témáról...
Sziasztok!Tegnap óta van csak meg a HD2 és itt láttam a fórum elején pár variációt a sense magyarítására? Melyiket ajánljátok. (Ha lehet cab file-t regbuheranélkül)Köszi.
Sziasztok!Tud valaki olyan linket, ahonnan 3d-s ikonokat tudnék letölteni? A legújabb Energy romban levők tetszenek, de nem találom sehol őket.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Loginvan rajtuk egy adag amit le lehet tölteni közvetlenül + pár link más 3d ikonpakkokhozremélem ezekre gondoltál
Megpróbáltam a documentum tab-t magyarítani. Ezek a manila file-k érintettek: * 1a93e5c6_manila - ExpandedDocument * 4db93f9f_manila - DocumentExplorerSettings * 4e4ebb4e_manila - DocumentExplorer * 35bfc9f0_manila - docicons * 43326f20_manila - DocumentExplorerBrowseFelülírtam a Windows mappában, de nem akarja a jót. Meghagytam system file formában akkor sem sikerült. Próbálta már valaki?