0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
sziasztokitől lehet az, hogy a hd2- met leteszem az asztalra és ő néha magától vált egy képernyőre, most pl az utolsó hívott számot tárcsázta....
Vagy itt You are not allowed to view links. Register or Login
Valaki segítene hogy hogy tudom a LockScreen-en a Naptárt megjeleníteni? Már sikerült középre tennem a csuszkát, de nem tudom hogy kell a naptárt az ora alá tenni ahogy a képen van.... You are not allowed to view links. Register or Login
az csak akkor van a locksreen-en, ha van a naptárban bejegyzés....
hát a névnap az nem bejegyzésnek számít?
Amennyiben egész napos elfoglaltságként van megadva, a Lock szempontjából nem. Csak nem felejtesz el egy egész napos programot két kinyitás között.
és akkor ilyenem hogy lehet? pedig fel tettem azt a CAB-ot de úgy lenne a jo ha alul lenne az óra is meg a csuszka is... felül meg ezek a csuszkák...
Ráböksz a nagy csúszkára, amikor szám (esemény) van rajta.
óóó bakker... én meg már mindenfélét kerestem menübe hogy hol lehet... wááá hülye vagyok köszönöm!
Köszi, nagyon jók lettek .
További finomítás a Manila magyarításán.
ezt hogyan kell feltenni?
Sziasztok,Egy (szerintem) gyönyörűséges taskbart szeretnék figyelmetekbe ajánlani:tölthető innen:van colour és black silver editionilletve tölthető ikon a taskman-hez is..jobb felső sarok üdv
Hello!Csináltam egy vicces lockscreen slider icont.Ha érdekel itt megtaláljátok
Halielkészült néhány perce újabb őrületem.Itt találjátok Ha hozzáérsz mérges leszYou are not allowed to view links. Register or Login