0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Valahogy így de ez jó rondán néz itt ki
Shortcut opciónál kell valamitcsinálni a quickcab-ban?
Bocsi elírtam, így jó ahogy csináltad .Nem tudom, én nem szoktam beállítani semmit, a regisztribe se szoktam beírni semmit.
Bejövő híváskor a Mute Ring gombot nem tudja valaki hogy tudnám letiltani? A zsebembe mindig benyomódik és nem csörög. Tök fölösleges ott szerintem
Ágyúra verébbel: Tegyél fel valami híváskezelő progit. Nálam PhonEx mellett nincs Mute Ring gomb.
Na de meg van a hiba... nem működik a Proximity ááá.... emlékszek asziszem pont erdoke mondta ugyanezt... Na még próbálkozok, hátha sikerül rávenni a gépet hogy menjen...
Hello, hogy tudom default mappa ikonnak beállítani ezt...köszi
Működik a proximity, csak a beállításoknál nem szabad letiltani a WM tárcsázót, és a Phone fülön a Screen off during conversation-nél a "Use Default"-ot kell hagyni. Magyarul alapbeállításon...
Szia szrp!Segíts ,ha még van türelmed.Photoshopan ha menteni akarom .png -nek az alpa opciót nem tudom beikszelni.Neked hogy sikerült?kösz
SIKERÜLT Addig szarakodtam mi összejött
Örülök hogy sikerült! Majd berakhatnál képet az eredményről.
Lesznek képek ,akarok többet is csinálni csak hát az időm kevés.Az az igazság h most jön az ikonválogatás ami szintén nem kevés idő ,de Igyekszem
Megosztanám első kreálmányomat .A shake and save nem jó képet menteni, mert az ujjam rajta van a képernyőn hogy a nagy ikonok is látszódjanak ,de úgy nem tok rázni majd vmit kitalálokfontos:manila 2.5.1921 xxxx-hez jó
és még
Jók a képek nagyon ,gratula.Egyedül a music tab nem tetszik,de ez egyéni vélemény.A többi nagyon jó lett