Segíts légyszi!
Hiába cserélem ki a manilákat cfg gui-val ,ha a .cab-ot telepítem nem látszik semmilyen ikon csak az üres helyeket csúsztatom ,és a nagy ikonok helye is üres marad.Gimp-et használom photoshop helyett és onnan illesztem be cfggui-ba.Am a .cab csak egy-két bejegyzést tartalmaz ami szintén fura.A WinCe cab managert használom,mert a quickcab nekem valahogy nem ment
Várom válaszod
köszi
Hello!
Nekem a cfc guiban a format-nál ez van: 8bpp, alpha, miután lecseréltem a fájlokat.
Szóval nagy valószínűséggel ez a hiba, rossz formátumba mentheti le az ikonjaidat ez a Gimp progi (jelzem nem ismerem a progit), a png fájlok mentésekor lehet állítgatni többnyire dolgokat ott nézz körül.
A WinCe cab managert nem ismerem, nem használtam még, szóval abban nem tudok segíteni, de többnyire az összes lecserélt fájlt bele kéne raknia a cab-ba.
Ha kell a quickcab-hoz csinálok egy kis útmutatót, hogy hogy kell használni bár szerintem elég egyszerű.
De elvileg cab nélkül is meg lehet oldani, csak felül kell írni a Windows könyvtárban a manila fájlokat és nyomni egy soft resetet, bár ez elég barbár módszer