2024, 12 19, 14:53:58

Szerző Téma: ManX romok HD2  (Megtekintve 130107 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető barna73

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
Re: ManX romok HD2
« Reply #350 Dátum: 2010, 03 10, 14:59:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Esetleg helyette:?

köszönöm kipróbálom. ezzel teljesen le lehet tiltani az adatforgalmat vagy csak választani lehet, hogy mennyi idő után bontsa a kapcsolatot?
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető bob

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Ace 3
  • PDA ROM: S7275RXXUAML1
« Reply #351 Dátum: 2010, 03 10, 15:02:26 »

köszönöm kipróbálom. ezzel teljesen le lehet tiltani az adatforgalmat vagy csak választani lehet, hogy mennyi idő után bontsa a kapcsolatot?
Teljesen is lehet.

Nem elérhető barna73

« Reply #352 Dátum: 2010, 03 10, 15:05:43 »
Teljesen is lehet.

az időbeállításra rátaláltam de hol kell teljesen?
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.

Nem elérhető bob

• PDA: Samsung Galaxy Ace 3
  • PDA ROM: S7275RXXUAML1
« Reply #353 Dátum: 2010, 03 10, 15:12:08 »
az időbeállításra rátaláltam de hol kell teljesen?

Nem elérhető barna73

« Reply #354 Dátum: 2010, 03 10, 15:23:27 »

na az ott nekem üres...

(elnézést manx, hogy nem a romodról folyt a csevej)

Nem elérhető ManX

• Support-ER
  • Az igazság szabaddá tesz!
    • SONE XDA
  • PDA: iPhone X
« Reply #355 Dátum: 2010, 03 10, 19:32:51 »
na az ott nekem üres...

(elnézést manx, hogy nem a romodról folyt a csevej)

No prob, abszolút romhoz tartozó dolgok :)
Most töltöttem le a modaconodata-t, tesztelem nemsokára.

Nem elérhető ManX

• Support-ER
    • SONE XDA
« Reply #356 Dátum: 2010, 03 10, 19:43:50 »
Manx!

telepítem a nodata progit... device-váratlan hiba. storage card-váratlan hiba.
eddig minden romon használtam azt a averziot ami nekem van...
mit javasolsz?

Nos, kiprobáltam és sztem tökéletesen müxiq...
itt egy pár screenshot:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Szal, nem tom mi lehet a guban Nálad.

Nem elérhető mvdrohe

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 1.43.479.0
« Reply #357 Dátum: 2010, 03 11, 11:22:31 »
Szia Manx!

Ne haragudj hogy megint zavarlak, de alapvető problémánál akadtam le. Eddig a seven próbaverzióját használtam ,nemrégen feltelepítettem egy x64 ultimate verziót és egyszerűen nem tudom most a telefonomat szinkronizálni, már mindent feltúrtam neten és ahogy láttam valós és gyakran előforduló jelenség, bármit próbáltam semmi nem oldja meg a problémát. Eddig nem tűnt fel, mert nem vagyok gyakori szinkronizálós, de most szükségem lenne rá hogy fel tudjam rakni az 1.37-es romodat.....és hihetetlen hogy egy ilyen bolha censored nyi szarság miatt nem megy. Már hívtam a htc Magyarországot is hátha, de nem is hallottak ilyenről, itt a fórumon sem találtam semmit. Nem tudom elképzelni hogy ami eddig működött most miért ne működne egy végleges verziójú oprendszeren......

Remélem lesz vmi okos ötleted...előre is köszönöm.

Nem elérhető ManX

• Support-ER
    • SONE XDA
« Reply #358 Dátum: 2010, 03 11, 14:24:53 »
Szia Manx!

Ne haragudj hogy megint zavarlak, de alapvető problémánál akadtam le. Eddig a seven próbaverzióját használtam ,nemrégen feltelepítettem egy x64 ultimate verziót és egyszerűen nem tudom most a telefonomat szinkronizálni, már mindent feltúrtam neten és ahogy láttam valós és gyakran előforduló jelenség, bármit próbáltam semmi nem oldja meg a problémát. Eddig nem tűnt fel, mert nem vagyok gyakori szinkronizálós, de most szükségem lenne rá hogy fel tudjam rakni az 1.37-es romodat.....és hihetetlen hogy egy ilyen bolha censored nyi szarság miatt nem megy. Már hívtam a htc Magyarországot is hátha, de nem is hallottak ilyenről, itt a fórumon sem találtam semmit. Nem tudom elképzelni hogy ami eddig működött most miért ne működne egy végleges verziójú oprendszeren......

Szia,
szeretnék segíteni, de win7 nem az erősségem, még nem használtam, nem ismerem a lelki világát.
Egy ötlet:
Gondolom van HSPL a gépeden (anélkül ez nem megy). Tedd a pda-t bootloader menübe (soft reset és vol down gomb nyomva tartva), a képernyő alján azt kell látnod, hogy "serial". Csatlakoztasd a pda-t a pc-hez usb-n keresztül. Ha minden jól megy akkor a pda képernyőjén a "serial" átvált "usb"-re.
Ekkor a pc-ről indítsd el a romom mellé csomagolt telepítőt. Kövesd az útasításokat.
Remélem sikerült segítenem :)

Nem elérhető barna73

« Reply #359 Dátum: 2010, 03 11, 14:44:03 »
Nos, kiprobáltam és sztem tökéletesen müxiq...
itt egy pár screenshot:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Szal, nem tom mi lehet a guban Nálad.

ahol neked a t-mobile-os feliratok vannak nekem ott vodkafonnak kéne lenni de az a felület üres. azért megpróbáltam látatlanba és valamit csinált is. megoldva másik programmal+ nodat amit "láttam" belőle! :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #360 Dátum: 2010, 03 11, 19:54:54 »
Szia Manx!

Nem tudom, hogy mi okozhatja ezt a problémát, de nekem egyik winnel sem volt ilyen problémám (XP, Vista, 7, 32 vagy 64 bit).
Korábban már leírtam itt a fórumban, hogy hogyan szoktam elvégezni a legelső szinkronizálást, javaslom próbáld ki azt a módszert.

Nem elérhető ManX

• Support-ER
    • SONE XDA
« Reply #361 Dátum: 2010, 03 12, 11:30:05 »
....nemrégen feltelepítettem egy x64 ultimate verziót és egyszerűen nem tudom most a telefonomat szinkronizálni....

Kedves mvdrohe,

Ha már vettük a "fáradságot" és próbáltunk segíteni, jól jönne egy visszajelzés, hogy bejöttek-e a dolgok, amit javasoltunk...  ;)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #362 Dátum: 2010, 03 12, 13:12:00 »
ManX!

Sikerült belaknom a romodat, viszont reggelre ezzel is lemerült a készülék 10%-ra. Talán sziknronizálni szerette volna a leveleket és az időjárást, de nem tudta, mert este ki van kapcsolva a telefon. Egyébként napközben eddig jól működik, viszont hiányzik a wifi router belőle. Van erre valahol egy letölthető cab?
Kicsit lassan nyitja meg a windows mappát, egyéb helyen minden rendben, főleg, hogy a Connection Setupot visszavarázsoltam az általad linkelt anyagból. :)

Ja egy bosszúság azért van ezzel a rommal: nem működik a Sashimi, nem jön be a menüje. Emiatt kénytelen voltam kézzel telepíteni mindent egyesével és szintén kézzel beállítani mind az 5 e-mail fiókot. Na ez utóbbi volt a leghosszabb....  >:(

Nem elérhető mvdrohe

« Reply #363 Dátum: 2010, 03 12, 17:15:21 »
Sziasztok!

Ugyan nem voltam mostanság gép közelben, de jogos a szemrehányás. Természetesen köszönöm az ötleteket, sajnos a te módszered nem működött, mert úgy sem ismeri fel a gép....A win 7 RC-vel nekem sem volt gondom de most a harmadik gépen is megpróbáltam ahol 7 van fennt és eddig egyiken sem működik a sync, háttértárként gond nélkül felismeri de nem szinkronizál. Azt hiszem ma este a laptopra visszakerül egy xp és az Activesync, mert azzal eddig mindegyik telefonom tudott együtt dolgozni......de mégegyszer köszönöm a segítséget...

és ha végre eljutok odáig, jelzem azt is hogy hogy szuperál a romod..... :ok:

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #364 Dátum: 2010, 03 12, 17:21:27 »
Kicsit lassan nyitja meg a windows mappát

Ilyet egyszer én is tapasztaltam egy ROM-mal, de már nem rémlik, melyikkel. Nem jöttem rá, miért van, de konzekvensen csinálta.

Nem elérhető ManX

• Support-ER
    • SONE XDA
« Reply #365 Dátum: 2010, 03 12, 17:46:36 »
ManX!

Sikerült belaknom a romodat, viszont reggelre ezzel is lemerült a készülék 10%-ra. Talán sziknronizálni szerette volna a leveleket és az időjárást, de nem tudta, mert este ki van kapcsolva a telefon. Egyébként napközben eddig jól működik, viszont hiányzik a wifi router belőle. Van erre valahol egy letölthető cab?
Kicsit lassan nyitja meg a windows mappát, egyéb helyen minden rendben, főleg, hogy a Connection Setupot visszavarázsoltam az általad linkelt anyagból. :)

Ja egy bosszúság azért van ezzel a rommal: nem működik a Sashimi, nem jön be a menüje. Emiatt kénytelen voltam kézzel telepíteni mindent egyesével és szintén kézzel beállítani mind az 5 e-mail fiókot. Na ez utóbbi volt a leghosszabb....  >:(

Örülök, hogy rászántad magad :)
Modemlink-re vagy a Remote-ra gondolsz (nem használom ezt az opciót azért került ki.).
Mennyire lassan nyítja mega win mappát? 1 mp-3mp? Nálam kb. 1,5 nmp.
Ez aért van mert nem bajlódtam azzal, hogy bizonyos fájlokból kivegyem a read only opciót (ha kiveszem a win mappát kb. 0,5 mp alatt megnyítja, de nekem ez nem volt fontos, hisz nem befolyásolja a rom gyorsaságát).
Miért nem használod az autoinstall funkciót ami bele van főzve a romba? Valószín, hogy a Tom's autoinstall és a Sashimi nem fér meg egymással...

Sziasztok!

Ugyan nem voltam mostanság gép közelben, de jogos a szemrehányás. Természetesen köszönöm az ötleteket, sajnos a te módszered nem működött, mert úgy sem ismeri fel a gép....A win 7 RC-vel nekem sem volt gondom de most a harmadik gépen is megpróbáltam ahol 7 van fennt és eddig egyiken sem működik a sync, háttértárként gond nélkül felismeri de nem szinkronizál. Azt hiszem ma este a laptopra visszakerül egy xp és az Activesync, mert azzal eddig mindegyik telefonom tudott együtt dolgozni......de mégegyszer köszönöm a segítséget...

Nem szemrehányás inkább kiváncsiság volt, de kösz a visszajelzést :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #366 Dátum: 2010, 03 13, 09:17:53 »
Sziasztok!

Akkor csak egy kérdésem van: telepítetted a Windows 7-re a hozzá való Windows Mobile Eszköz Központot? Illetve ezután ha csatlakoztatod a HD2-t és azon kiválasztod az ActiveSync-et és netán nem indulna el a WMEK, akkor ha kézzel elindítod sem csatlakozik?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #367 Dátum: 2010, 03 13, 09:24:44 »
Modemlink-re vagy a Remote-ra gondolsz (nem használom ezt az opciót azért került ki.).
Mennyire lassan nyítja mega win mappát? 1 mp-3mp? Nálam kb. 1,5 nmp.
Ez aért van mert nem bajlódtam azzal, hogy bizonyos fájlokból kivegyem a read only opciót (ha kiveszem a win mappát kb. 0,5 mp alatt megnyítja, de nekem ez nem volt fontos, hisz nem befolyásolja a rom gyorsaságát).
Miért nem használod az autoinstall funkciót ami bele van főzve a romba? Valószín, hogy a Tom's autoinstall és a Sashimi nem fér meg egymással...

Igazából a win és az alatti mappák megnyitásának sebessége csak a start menü rendezésekor volt zavaró, azóta nem jártam arra.
Biztosan jó az az autoinstall is, viszont gondolom a reg fájlokat nem tudja kezelni, fájlokat nem tud adott helyre másolni és az e-mail fiókokat sem lehet vele beállítani, ami a legfontosabb és legtöbb időt veszi igénybe.

Nem elérhető mvdrohe

« Reply #368 Dátum: 2010, 03 13, 10:54:26 »
Persze, telepítettem a wmdc-t. És az az érdekes hogy az elmúlt napokban kicsit belemerültem a témába és létező problémáról van szó nem én vagyok béna. Rengeteg fórumot találtam rengeteg témát érintő kérdéssel és válsz sehol nincs a kérdésekre. Egy helyen egy windows fejlesztő írja hogy neki sem ismerte fel és tud a microsoft a hibáról de már nem javítja ki, mert vmi új központon dolgoznak. Ha kézzel indítom a hiperszuper (mellesleg megjegyzem eléggé butára sikeredett, és közel sem olyan használható mint a régebbi activesync, nem tudom miért kell mindent végletekig, kvázi használhatatlanságig egyszerűsíteni, ha probléma esetén semmi lehetőséged nincs kicsit buherálni, szerkesztgetni) wmdc-t akkor csak annyit ír hogy not connected. és érdekes módon a generic driver felmegy de a wmdc telepítésénél is illesztőprogramot keres, de már ott azt írja hogy nincs kapcsolat és az illesztőprogram nem települ (és mindezt mindhárom esetben eljátsza bármelyik verziójú 7-re is akarom telepíteni, már ötletem sincs mi lehet)......sajna nem volt tegnap lelki erőm xp-t telepíteni, de az lesz a megoldás már érzem....... >:(

eddig nagyon örültem a 7-nek mert jó oprendszer, de ez most kicsit elbizonytalanított...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #369 Dátum: 2010, 03 13, 13:17:53 »
Persze, telepítettem a wmdc-t. És az az érdekes hogy az elmúlt napokban kicsit belemerültem a témába és létező problémáról van szó nem én vagyok béna. Rengeteg fórumot találtam rengeteg témát érintő kérdéssel és válsz sehol nincs a kérdésekre. Egy helyen egy windows fejlesztő írja hogy neki sem ismerte fel és tud a microsoft a hibáról de már nem javítja ki, mert vmi új központon dolgoznak. Ha kézzel indítom a hiperszuper (mellesleg megjegyzem eléggé butára sikeredett, és közel sem olyan használható mint a régebbi activesync, nem tudom miért kell mindent végletekig, kvázi használhatatlanságig egyszerűsíteni, ha probléma esetén semmi lehetőséged nincs kicsit buherálni, szerkesztgetni) wmdc-t akkor csak annyit ír hogy not connected. és érdekes módon a generic driver felmegy de a wmdc telepítésénél is illesztőprogramot keres, de már ott azt írja hogy nincs kapcsolat és az illesztőprogram nem települ (és mindezt mindhárom esetben eljátsza bármelyik verziójú 7-re is akarom telepíteni, már ötletem sincs mi lehet)......sajna nem volt tegnap lelki erőm xp-t telepíteni, de az lesz a megoldás már érzem....... >:(

eddig nagyon örültem a 7-nek mert jó oprendszer, de ez most kicsit elbizonytalanított...

Nem tudom mi lehet akkor a gond. Én több gépen is használtam 32 és 64 bites prof. és ultimate hivatalos Windows 7-el és egyikkel sem volt problémám. Az biztos, hogy én nem raknám vissza az xp-t...
Olyannal már találkoztam, hogy egy-két romnál időnként ugyanezt csinálta, de egy softreset után már megtalálták egymást. Neked milyen rom van a készülékeden?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #370 Dátum: 2010, 03 13, 13:25:48 »

Erre nem válaszoltam. Szóval a wifi routerre gondoltam. Azzal a programmal a mobilnetet meg tudom osztani a hd2 wifijén keresztül. Ha nincs nálam a kábel, akkor nagyon hasznos. Rákeresek az xda-n, hátha meg van cab-ban.

Nem elérhető lacikap910i

• PDA: Note 9 6/128
  • PDA ROM: Gyári.
« Reply #371 Dátum: 2010, 03 14, 18:46:50 »
tegnap telepitettem az új sone romot,de ujra indulásnál fehér háttér htc logóval több percig és sehol semmi.....van rá megoldás esetleg?
most az új tré mobilos van fent de nem túl gyors....
GH337-T20-8110I-V70-V85-V90-SL45-P900-P910I-MDA VARIO-MDA PRO-O2 ATOM LIFE-OMNIA-TOUCH PRO-HD2-Iphone 4-iphone4s-galaxy note 2-note 3-note4 -note edge-NOTE8

Nem elérhető ManX

• Support-ER
    • SONE XDA
« Reply #372 Dátum: 2010, 03 14, 19:02:11 »
tegnap telepitettem az új sone romot,de ujra indulásnál fehér háttér htc logóval több percig és sehol semmi.....van rá megoldás esetleg?
most az új tré mobilos van fent de nem túl gyors....

Az 1.37-es romot tetted fel?
Csináltál hard resetet a flashales után közvetlenül ( amikor a pc-n megjelenik a "congratulations....blabla" akkor nyomva tartod egyszerre a vol up és a vol down gombokat addig amig a kék felírat megjelenik, akkor megnyomod a vol up gombot, majd, ha lefut, akkor megint a vol up gombot: ez a hard reset)? 

Nem elérhető lacikap910i

« Reply #373 Dátum: 2010, 03 14, 19:03:45 »
na akkor most felteszem megint....köszi
GH337-T20-8110I-V70-V85-V90-SL45-P900-P910I-MDA VARIO-MDA PRO-O2 ATOM LIFE-OMNIA-TOUCH PRO-HD2-Iphone 4-iphone4s-galaxy note 2-note 3-note4 -note edge-NOTE8

Nem elérhető lacikap910i

« Reply #374 Dátum: 2010, 03 14, 19:17:44 »
nem jo már 2x toltam fel a romot és megint fehér háttér hard reset után is
van még valami 5let?