ManX!
Sikerült belaknom a romodat, viszont reggelre ezzel is lemerült a készülék 10%-ra. Talán sziknronizálni szerette volna a leveleket és az időjárást, de nem tudta, mert este ki van kapcsolva a telefon. Egyébként napközben eddig jól működik, viszont hiányzik a wifi router belőle. Van erre valahol egy letölthető cab?
Kicsit lassan nyitja meg a windows mappát, egyéb helyen minden rendben, főleg, hogy a Connection Setupot visszavarázsoltam az általad linkelt anyagból.
Ja egy bosszúság azért van ezzel a rommal: nem működik a Sashimi, nem jön be a menüje. Emiatt kénytelen voltam kézzel telepíteni mindent egyesével és szintén kézzel beállítani mind az 5 e-mail fiókot. Na ez utóbbi volt a leghosszabb....
Örülök, hogy rászántad magad
Modemlink-re vagy a Remote-ra gondolsz (nem használom ezt az opciót azért került ki.).
Mennyire lassan nyítja mega win mappát? 1 mp-3mp? Nálam kb. 1,5 nmp.
Ez aért van mert nem bajlódtam azzal, hogy bizonyos fájlokból kivegyem a read only opciót (ha kiveszem a win mappát kb. 0,5 mp alatt megnyítja, de nekem ez nem volt fontos, hisz nem befolyásolja a rom gyorsaságát).
Miért nem használod az autoinstall funkciót ami bele van főzve a romba? Valószín, hogy a Tom's autoinstall és a Sashimi nem fér meg egymással...
Sziasztok!
Ugyan nem voltam mostanság gép közelben, de jogos a szemrehányás. Természetesen köszönöm az ötleteket, sajnos a te módszered nem működött, mert úgy sem ismeri fel a gép....A win 7 RC-vel nekem sem volt gondom de most a harmadik gépen is megpróbáltam ahol 7 van fennt és eddig egyiken sem működik a sync, háttértárként gond nélkül felismeri de nem szinkronizál. Azt hiszem ma este a laptopra visszakerül egy xp és az Activesync, mert azzal eddig mindegyik telefonom tudott együtt dolgozni......de mégegyszer köszönöm a segítséget...
és ha végre eljutok odáig, jelzem azt is hogy hogy szuperál a romod.....
Nem szemrehányás inkább kiváncsiság volt, de kösz a visszajelzést