Hát... én nem tudom, miért, tettem vele még egy próbát, de ugyanaz az eredmény. Az, hogy amikor már feltelepült (jött a congrats üzi is, tehát befejeződött a telepítés), bejön a reboot-nál a htc logo a fehér alapon és nem mozdul sehová... na INNEN hogy mész tovább? Próbáltam akksi kiszedéssel, mindennel, de nem megy.....
Le vagyok törve, nem kicsit.
Nem kell letörni
Van ez néha így...
Az az érdekes, hogy ma már kiváncsiságból, 3x tettem újra az 1.36-os romomat. 2x csont nélkül felment 1x megakadt ott ahol Te is mondtad (ez az extendir miatt van, ami nem gond!), de egy soft reset után simán települt...
Én a 2.08-as rádiót használom (ami a 2.10-es gyári rommal érkezett).
Melegen (csak semmi b u z i zás most
) ajánlom az MTTY használatát. Nagyon egyszerű és nem igazán lehet ártani a pda-nak, ha a leírt utasításokat követi az ember.
Leírom röviden, hogyan kell használni az MTTY (Win XP-n), a PC-ről való flashelés esetére:
1. töltsd le az mtty 1.42-t (csatolva)
2.
HSPL legyen a PDA-n!!!
3. az activesyncet megnyitod a PC-n.
4. File/Connection Settings->Allow USB Connections mellől kiveszed a pipát.
5. activesync-et ki x-eled (ó, ez a szép magyarság, imádom...)
6. tedd bootloader menübe a pda-d: Rest gombot megnyomod és a hangosítás (vol up) gombot nyomva tartod addig,amíg megjelenik a trikolor képernyő (ott írja, többek között, hogy hspl...), a képernyő alján "Serial" felíratnak kell lennie.
7. csatlakoztasd a PDA-t a PC-hez (usb kábellel), a képernyő alján "USB" felíratnak kell lennie.
8. futtasd a PC-n az mtty programot.
9. Egy legördülő menüt kell látnod (ami COM1-t mutat alapból), itt a listából válaszd ki az USB-t.
10. Más semmit ne változtass. OK-zd le!
11. A következő parancsokat add:
- nyomj egy enter (megjelenik a CMD>_
- írd be: set 14 0 majd nyomj entert
- amikor megjelenik újból a CMD>_, írd be: task 29 majd nyomj egy entert
- amikor megjelenik újból a CMD>_, írd be: task 8 majd nyomj egy entert
12. itt kell egy kicsit figyelni, mert, ahogy megnyomtad az entert a PDA képernyője elsötétűl (újraindul a PDA). Ahogy elsötétül a képernyő, le kell választani az USB-ről a PDA-t és nyomva tartani a halkítás (Vol down) gombot, hogy újra bootloaderbe kerüljön a pda. (ha nem voltál elég gyors és már beindul a pda, az sem baj, nyomj egy resetet és tartsd nyomva a vol down gombot míg a pda bootloaderbe kerül).
13. Kapcsold össze a PC-vel (a képernyő alján "USB" felíratnak kell lennie).
14. Flasheld a romot ruu_signed.nbh-t(elindítod a LeoCustomRUU.exe-t, ami a romoddal egy mappában van).
15 Miután vége a flashelésnek (újraindul a PDA) vedd le az USB-ről és végezz egy Hard Resetet (újraindítás alatt nyomva tartod a vol up és a vol down gombokat egyszerre, addig, amíg megjelenik egy világos alapon kék felírat, ekkor megnyomod a vol up gombot, lefut a törlés, majd újra megnyomod a vol up gombot).
Ennyi!
Bízom benne, hogy érthető voltam (azt tudom, hogy írtó sz*rúl magyarázok...).
Sok sikert!
Ja miután mindent elvégeztél, ne feledd visszatenni a pipát az activesyncbe