2024, 12 20, 05:59:12

Szerző Téma: ManX romok HD2  (Megtekintve 130132 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
Re: ManX romok HD2
« Reply #200 Dátum: 2010, 02 08, 10:45:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Öööö... oké, hogy világosodik a hajam és nő is vagyok, de azért kihangsúlyoznám, hogy nem szőke. Tényleg és komolyan azt hitted, hogy egy ILYEN nagyságú bezárás  gombot nem veszek észre?  :shock:

Pffff... jó kis véleményed lehet a userekről...  :D

Ezer bocsánat, és ennek tényleg semmi köze a gyengébbik (?) nemhez, de 7-8 éves (hiper)aktív fórumozós pályafutásom alapján teljesen reálisnak tűnt, hogy a jobb alsóban nem keresed a jobb felsőben megszokott X-et. :oops:

Nem elérhető ManX

• Support-ER
  • Az igazság szabaddá tesz!
    • SONE XDA
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone X
« Reply #201 Dátum: 2010, 02 08, 10:47:28 »
ManX!

Hol van a System / Personal / Input Settings?
Nem tudom regisztrálni a Resco Keyboardot...  :hmm:

Ja és a felső sávon levő akku kijelzés nem jó. 1%-al többet mutat. Tudom ezt nem te alkottad... :)

Mindkettő egy 1x-rü registry módosítás...
Nekem nem volt rá szükségem (és ezeket a romokat nagyrészt a magam szórakoztatására csinálom) ezért nem is foglalkoztam velük.
Az elsőre így módosítsd:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Input]
"Hide"=dword:00000000

A második most nincs a fejemben, de azt is majd leírom.

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
« Reply #202 Dátum: 2010, 02 08, 11:34:59 »
Ezer bocsánat, és ennek tényleg semmi köze a gyengébbik (?) nemhez, de 7-8 éves (hiper)aktív fórumozós pályafutásom alapján teljesen reálisnak tűnt, hogy a jobb alsóban nem keresed a jobb felsőben megszokott X-et. :oops:

:D
Értem, pár dolgot én is láttam tanácsadói pályafutásom során. Megnéztem, tényleg ott rejtőzik a task manager (és még szebb, grafikusabb, mint a Dutty's), frankón műxik a dupla kattos bezárás... jaj, egyre jobban tetszik ez a ROM.  :ok:

Nem elérhető phobos

• Navigáció / Navigation: Bluepanther Jade/Galaxy S3 IGO Primo2/Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: 4.1.2 gyári
« Reply #203 Dátum: 2010, 02 08, 13:48:45 »
Én nem duplán kattintva szoktam ezzel az X1-es task managerrel bezárni a progikat, szimplán hosszú nyomvatartásra is becsukja az aktuálisan futót.
Viszont pár gond:
- ahogy a múltkori romnál is tapasztaltam (1.31 béta :D) a lock screenen kint ragadnak a lejárt naptárbejegyzések ha nincs új bejegyzés, ami felülírná a régit
- a gyári ébresztő működik ugyan, de aktivizálódásánál a lock képernyő jön be, így az ébresztés lekapcsolása eléggé macerás (lock képernyő kinyit, notifications fül, reminder kilövése), főleg félkómásan
- a solitaire és bubblebreaker gameket nagyon hiányolja a kedvesem :D így kénytelen voltam utána járni, hogy lehet visszavarázsolni ezeket
- a task managerre kattintva az óra-animáció futása alatt (amikor az aktuális időre "frissíti" a számokat) az animáció újrapörgetését eredményezi, és nem jön be a TM felülete

egyébként nekem is bejön a ROM, a következő nagyobb újítást hozó verziókig sztem ez marad fent.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #204 Dátum: 2010, 02 08, 14:13:09 »
Mindkettő egy 1x-rü registry módosítás...
Nekem nem volt rá szükségem (és ezeket a romokat nagyrészt a magam szórakoztatására csinálom) ezért nem is foglalkoztam velük.
Az elsőre így módosítsd:
[HKEY_LOCAL_MACHINEControlPanelInput]
"Hide"=dword:00000000

A második most nincs a fejemben, de azt is majd leírom.

Ezt megtaláltam, meg is csináltam. Softreset után meg elakadt a készülék a verzóknál és nem ment tovább. Nem tudom mi okozhatta...

Nem elérhető Kismaci

« Reply #205 Dátum: 2010, 02 08, 14:14:03 »
Én nem duplán kattintva szoktam ezzel az X1-es task managerrel bezárni a progikat, szimplán hosszú nyomvatartásra is becsukja az aktuálisan futót.
Viszont pár gond:
- ahogy a múltkori romnál is tapasztaltam (1.31 béta :D) a lock screenen kint ragadnak a lejárt naptárbejegyzések ha nincs új bejegyzés, ami felülírná a régit
- a gyári ébresztő működik ugyan, de aktivizálódásánál a lock képernyő jön be, így az ébresztés lekapcsolása eléggé macerás (lock képernyő kinyit, notifications fül, reminder kilövése), főleg félkómásan
- a solitaire és bubblebreaker gameket nagyon hiányolja a kedvesem :D így kénytelen voltam utána járni, hogy lehet visszavarázsolni ezeket
- a task managerre kattintva az óra-animáció futása alatt (amikor az aktuális időre "frissíti" a számokat) az animáció újrapörgetését eredményezi, és nem jön be a TM felülete

egyébként nekem is bejön a ROM, a következő nagyobb újítást hozó verziókig sztem ez marad fent.

Igen, a játékokat én is néztem, hogy eltűntek. :O
Neked hogy sikerült visszavarázsolni őket?

Nem elérhető phobos

« Reply #206 Dátum: 2010, 02 08, 14:44:15 »
rákerestem az xda fórumokban, és találtam egy telepítős változatot, illetve a bubblebreaker-ből egy szebb alternatívát, ami eredetireg X1-hez készült, de fut a HD2-n is.
Ha erdekel, feltöltöm valahova, meg leírom mit merre :)

Nem elérhető Kismaci

« Reply #207 Dátum: 2010, 02 08, 17:29:00 »
rákerestem az xda fórumokban, és találtam egy telepítős változatot, illetve a bubblebreaker-ből egy szebb alternatívát, ami eredetireg X1-hez készült, de fut a HD2-n is.
Ha erdekel, feltöltöm valahova, meg leírom mit merre :)

Naná, hogy érdekel. :)
Mondjuk érdekelnének köcserélgetős játékok is rá... :D
Köszönettel venném, ha leírnád...

Nem elérhető akooos

• PDA: LG G2
« Reply #208 Dátum: 2010, 02 08, 19:07:18 »
Halihó!

Felraktam a Sone 1.33-at. Nagyon tetszik, nagyon profi, DE. Valamiért fehérre vált a háttér, és semmit nemtudok vele kezdeni. SR után is megmarad. Help meee :oops:

Nem elérhető myankoo

• Navigáció / Navigation: Navon, IGO 8;IGO Amigo
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Sone v1.41
« Reply #209 Dátum: 2010, 02 08, 19:13:17 »
Halihó!

Felraktam a Sone 1.33-at. Nagyon tetszik, nagyon profi, DE. Valamiért fehérre vált a háttér, és semmit nemtudok vele kezdeni. SR után is megmarad. Help meee :oops:
XDA-n írja ManX. Ez nem bug, Te magad választhatsz hátteret.
myankoo

Nem elérhető bsanya5

• PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: 2.3.6 KK5
« Reply #210 Dátum: 2010, 02 08, 19:23:03 »
Sziasztok!

Az eddig használt legjobb ROM  :ok:
Viszont van két hibám, nem tudok rájönni mi/miért csinálja:

1. szinkronizálás: látja a LEO-t a WIN7, fájlkezelőben tudok is módosítgatni, de szinkronizálásnál, kiírja a WINMO eszközközpont, hogy szinkronizálás és úgymarad, nem csinál semmit :(

2. Beérkező üzenet: jön egy üzenetem, a Sense alsó sávján ráállok az üzenetekre és nem jeleníti meg. Lapozni tudok köztük, de maga az üzenet nem jelenik meg (csak az üres háttér). Majd ha az összes üzenetre bökök, akkor már meg tudom nézni őket, ez mitől lehet?

Kösz

Nem elérhető ManX

• Support-ER
    • SONE XDA
« Reply #211 Dátum: 2010, 02 08, 19:30:05 »
Sziasztok!

Az eddig használt legjobb ROM  :ok:
Viszont van két hibám, nem tudok rájönni mi/miért csinálja:

1. szinkronizálás: látja a LEO-t a WIN7, fájlkezelőben tudok is módosítgatni, de szinkronizálásnál, kiírja a WINMO eszközközpont, hogy szinkronizálás és úgymarad, nem csinál semmit :(

2. Beérkező üzenet: jön egy üzenetem, a Sense alsó sávján ráállok az üzenetekre és nem jeleníti meg. Lapozni tudok köztük, de maga az üzenet nem jelenik meg (csak az üres háttér). Majd ha az összes üzenetre bökök, akkor már meg tudom nézni őket, ez mitől lehet?

Kösz

Örülök, hogy tettszik :)
1. ez egy érdekes dolog, mert jelezték ezt egy páran, de sokan írták, köztük a báéta tesztelők is, hogy működik rendesen... Nem tudom mi lehet az oka  :(
2. Nem telepítettél valamit ami bezavarhat az üzeneteknek ? Nálam ez tökéletesen működik. 

Módosítva: Bocsi, hülyeséget írtam a 2-re. Most újabb romom van a gépemen, azon müxiq, az 1.33-most nincs telepítve nem tudom ezt megnézni, de hátha más tud ebben segíteni...

Nem elérhető tsandor

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 6.5.X
« Reply #212 Dátum: 2010, 02 08, 23:13:26 »

Örülök, hogy tettszik :)
1. ez egy érdekes dolog, mert jelezték ezt egy páran, de sokan írták, köztük a báéta tesztelők is, hogy működik rendesen... Nem tudom mi lehet az oka  :(
2. Nem telepítettél valamit ami bezavarhat az üzeneteknek ? Nálam ez tökéletesen működik. 

Módosítva: Bocsi, hülyeséget írtam a 2-re. Most újabb romom van a gépemen, azon müxiq, az 1.33-most nincs telepítve nem tudom ezt megnézni, de hátha más tud ebben segíteni...

Üdv,

Nekem az 1.32es van fenn és tényleg kiváló, Grat ManX!  :ok:  Szinkronizációs probléma nálam is fennáll,viszont a köv. módon megy: usb-n keresztül AS mód majd soft reset és mikor a pda-n feláll a win szinkronizálok. Kerestem elegánsabb megoldást is, de nem találtam, bizonyára csak ennyi telik tölem.  :D

Nem elérhető ManX

• Support-ER
    • SONE XDA
« Reply #213 Dátum: 2010, 02 09, 10:49:29 »
Üdv,

Nekem az 1.32es van fenn és tényleg kiváló, Grat ManX!  :ok:  Szinkronizációs probléma nálam is fennáll,viszont a köv. módon megy: usb-n keresztül AS mód majd soft reset és mikor a pda-n feláll a win szinkronizálok. Kerestem elegánsabb megoldást is, de nem találtam, bizonyára csak ennyi telik tölem.  :D

Köszi az infót. :)
Megnézem hátha ez közelebb visz a megfejtéshez.

Nem elérhető akooos

• PDA: LG G2
« Reply #214 Dátum: 2010, 02 09, 16:28:35 »
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy az autorotate-t mi módon lehet manilából kiütni. Ez az egy zavar :oops:

Nem elérhető bsanya5

« Reply #215 Dátum: 2010, 02 09, 19:09:59 »
Üdv,

Ez a módszer 1.33-nál is működik, kösz  :ok: (legalább is elindult a szinkronizálás)

Nem elérhető bsanya5

« Reply #216 Dátum: 2010, 02 09, 19:19:31 »
Erre varrjatok gombot:
Hétfő hajnalban megnéztem az NFL nagydöntőt (hajrá Saints), aludtam 2 órát majd mentem dolgozóba. Ennek hatására tegnap este igencsak fáradt voltam és nagyon korán, 21:30-kor (nálam ez korai) elmentem aludni.
Kis kincsem 97 százalékos töltöttséget jelzett, mondom ez jó lesz kedd estig :)
Reggel nem ébresztett az átkozott, nézem TELJESEN lemerült  :shock: :shock: :shock:
Gyorsan felraktam töltőre, mire elindultam a gyerekekkel (fél óra) 10 százalékot mutatott, gondoltam ez bizony nem lesz elég estig (szivargyújtó töltőm pedig még nincs :( )
És láss csodát (persze hála a mai csendes napomnak), mikor most hazaértem még 4 százalék volt a teljes lemerülésig.
Nem értem én ezt, lehet nem való nekem WinMo-s telefon, Nokiával nem voltak ilyen gondjaim :(

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #217 Dátum: 2010, 02 09, 19:37:11 »
Erre varrjatok gombot:
Hétfő hajnalban megnéztem az NFL nagydöntőt (hajrá Saints), aludtam 2 órát majd mentem dolgozóba. Ennek hatására tegnap este igencsak fáradt voltam és nagyon korán, 21:30-kor (nálam ez korai) elmentem aludni.
Kis kincsem 97 százalékos töltöttséget jelzett, mondom ez jó lesz kedd estig :)
Reggel nem ébresztett az átkozott, nézem TELJESEN lemerült  :shock: :shock: :shock:
Gyorsan felraktam töltőre, mire elindultam a gyerekekkel (fél óra) 10 százalékot mutatott, gondoltam ez bizony nem lesz elég estig (szivargyújtó töltőm pedig még nincs :( )
És láss csodát (persze hála a mai csendes napomnak), mikor most hazaértem még 4 százalék volt a teljes lemerülésig.
Nem értem én ezt, lehet nem való nekem WinMo-s telefon, Nokiával nem voltak ilyen gondjaim :(

Ha olyan készüléket szeretnél, amin futnak a programok a háttérben, akkor bizony előfordulhat, hogy egy rosszul megírt, vagy rosszul beállított alkalmazás nem megy le "tartalékos" állapotba, és leszívja az akksidat. Ez nem az OS hibája, már amennyiben a lehetőség biztosítását nem vesszük annak.
Ha rájössz, mitől merült le, legközelebb megnézed lefekvés előtt, és nem lesz többet ilyen gondod. Sajnos főzött ROM-oknál, amik gyakran nem végleges OS buildekre épülnek, nem lehet kizárni, hogy valami kaka van a rendszerben. Előfordult ez már minden szakáccsal, pl. amikor egy rossz buildre építettek ROM-ot.
Nálam a 23529 elég stabilnak tűnik, úgyhogy először a programok között néznék szét.

Nem elérhető bsanya5

« Reply #218 Dátum: 2010, 02 09, 19:48:00 »
Ha olyan készüléket szeretnél, amin futnak a programok a háttérben, akkor bizony előfordulhat, hogy egy rosszul megírt, vagy rosszul beállított alkalmazás nem megy le "tartalékos" állapotba, és leszívja az akksidat. Ez nem az OS hibája, már amennyiben a lehetőség biztosítását nem vesszük annak.
Ha rájössz, mitől merült le, legközelebb megnézed lefekvés előtt, és nem lesz többet ilyen gondod. Sajnos főzött ROM-oknál, amik gyakran nem végleges OS buildekre épülnek, nem lehet kizárni, hogy valami kaka van a rendszerben. Előfordult ez már minden szakáccsal, pl. amikor egy rossz buildre építettek ROM-ot.
Nálam a 23529 elég stabilnak tűnik, úgyhogy először a programok között néznék szét.

OK-OK, én is erre gondoltam, de nem indítottam el semmilyen progit este, ami esetleg futhatott volna a háttérben :( (egyébként általában este feldugom a töltőre, reggel leveszem, úgyhogy nem igazán lesz még egy ilyen alkalom :) )
És a mai nap viszont pozitív csalódás volt, 6 százaléknyi fogyasztás bekapcsolt BT mellett, 4-5 hívás után :D

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #219 Dátum: 2010, 02 09, 20:33:05 »
OK-OK, én is erre gondoltam, de nem indítottam el semmilyen progit este, ami esetleg futhatott volna a háttérben :( (egyébként általában este feldugom a töltőre, reggel leveszem, úgyhogy nem igazán lesz még egy ilyen alkalom :) )
És a mai nap viszont pozitív csalódás volt, 6 százaléknyi fogyasztás bekapcsolt BT mellett, 4-5 hívás után :D

Nekem ez ugyanúgy "sima" csalódás, mert azt jelenti, nem megbízható az akkufeszültség monitorozása.

Nem elérhető ManX

• Support-ER
    • SONE XDA
« Reply #220 Dátum: 2010, 02 09, 22:59:47 »
erdoke:
valahol kérted, ha jól emléxem a swype-ot.
kiszedtem a 2.07-ből, remélem működik mert nem próbáltam (a 2.07 van most a gépemen).

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #221 Dátum: 2010, 02 09, 23:33:58 »
erdoke:
valahol kérted, ha jól emléxem a swype-ot.
kiszedtem a 2.07-ből, remélem működik mert nem próbáltam (a 2.07 van most a gépemen).

Húvazz, ez q nagy. :shock:
Sajnos nem működik. Egyrészt nem a meglévő Swype helyére települ, hanem mellé, utána viszont se a régi, se az új nem indul el.

Nem elérhető ManX

• Support-ER
    • SONE XDA
« Reply #222 Dátum: 2010, 02 10, 00:52:24 »
Húvazz, ez q nagy. :shock:
Sajnos nem működik. Egyrészt nem a meglévő Swype helyére települ, hanem mellé, utána viszont se a régi, se az új nem indul el.

affene.. lehet szüksége van ezekre:
IME_EzInput_Western_2_1_20111623_00
IME_Engine_Western_2_1_19223325_00

d.e. majd átskubizom.

Nem elérhető phobos

« Reply #223 Dátum: 2010, 02 10, 16:11:05 »
Nah kisebb késés után, de itt vannak az alap játékok utólagos telepítői:
mindenkinek eki esetleg a főzött romokból hiányolná. A rar tartalmazza a standard games.cab-ot, amibe a solitaire és a bubblebreaker is benne van, ezen kívül van egy bubblebeta.cab is, ami az alapjáték szebb verziója, viszont ahhoz, hogy az fusson, fent kell lennie a gépen a flash player lite 3.1-nek. Nem kis utánajárással az is bekerült az állományba.

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #224 Dátum: 2010, 02 14, 12:52:14 »
szasztok
 Most nézem hogy amit feltettem romot nincs benne az abobe reader  valaki nem tudja hogy honnan tudnám rávarázsolni??
üdv
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!