0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok! Felraktam egy filmet a pdara gondoltam megnezem. Core Player nem jatsza le, mert ac-3 kodek nem tamogatott, kep viszont megy. TCPMP-ben viszont meg ennyi sincs. Van erre valami megoldas?
Koszi erdoke a segitseget. Bocsi az uj postert, de pda-rol nem tudok hozzaszolni nem teszi be az idezetet.
Az alabbi kepen lathato verziot toltottem le. Meglepoen neztem mikor lejatszotta az flv videot is, de nem tokeletes, mert a video megall a hang megy tovabb barmire allitom. Erre valami megoldas?
TCPMP_netDrg_v2.cab most ez van fent ennek a skinje jobban tetszik. Opera 10 es IE-vel is amiota vilag letezik mar omnian is csak a zold csik feher betukkel toltes es ennyi. Teljesen mindegy mit allitok be mobile nezet vagy desktop a 1.5 ev alatt miota itt vagyok a pdafanclubon mar probalkoztam mindennel ezen felul a kezratetel es a raolvasas sem segitett. Mar regebben is szoltam errol a jelensegrol kepet is illesztette, de kb akkor is erre jutottunk mint most. Ugylatszik ez egyeni problema.
Srácok!Ki, hogy van megelégedve a Radio hang minőségével? Nekem a mostani elég tompának hangzik... Az a baj, hogy a gyári ROM-al nem sokat kísérleteztem, így nem tudom, hogy azzal érthetőbb volt-e a beszédhang.. Pannonos vagyok amúgy.
Nálam ilyen nincs, csak az a rohadt karate rúgás néha ne lenne....
nálam ez a karatés dolog soha nem is volt! (szerencsére)
Heló! Az XDAn olvastam hogy ezt a romot FINAL_RTT_Shock_Star_7pOS_WWEezzel a rádióval RUU_Leo_Radio_15.40.50.07U_2.12.50.02_2 felrakták 1.42es hsplel és 0.5-1% ot fogyaszt óránként. Ha felrakom és lezárom 1.42es splel akkor nem lesz belőle gond mert ez már 3.02 es?
Nem tudom, nekem hasonló alapokra épült ROM az 1.66-os gyári SPL-lel pár restart után megállt a boot képernyőnél. 2.08-as gyári SPL-lel jó, de az meg másik régióba (USA) való. Ha jól értettem a szakszervizt, nekik a gyári SPL a fontosabb, nem annak a verziója/régiója, de biztosat csak ők tudnak mondani.Egyébként a 2.11-es és 2.12-es rádiókkal minden újabb ROM mellett ilyen alacsony a készenléti fogyasztás. A 2.12-essel talán jobb az erős használat melletti, mint a 2.11-essel, de pontos méréseim nincsenek.
Erdoke a netdrg-s TCPMP bevallt. Ujjabb oruletet talaltam ki. Inesoft Phone 6.08-at hasznalok. Nezegettem, hogy tudnek vele olyat csinalni, hogy ha nem erek ra a blocked contaktoknak kb mindenki aki hiv kuldjon egy automatikus sms-t ha hivnak ez jo is lenne ha szerkeszthetnek sajatot es nem csak az angol sablonokat hasznalhatnam. Erre valami megoldas?
Feltettem a skyfire bongeszot sajnos juli elsejetol nem hasznalhato nalunk. Mondjuk amugy is hasznalhatatlanul lassu volt, de szerettem volna megnezni a You are not allowed to view links. Register or Login oldalt van rajta egy video. Van valami mas megoldas wm rendazeru eszkozokre, hogy le tudjak jatszani a beagyazott videokat?
Szia!Nekem ez a ROM van fent a 11.50-es rádióval. Ma reggel 6-kor vettem le a töltőről, most 15.35-kor 84% az akksi. Kb 15 perc beszélgetés és 60Km-es autóút van benne.
Kiprobaltam ezt az uZardWebP bongeszot joval gyorsabb mint a Skyfire. Ez viszont allandoan azt mondja megszakadt a kapcsolat mikor beton stabil wifi halozaton vagyok itt van tolem a router 2m-re. A szovegmezobe valo iras sem egyszeru illetve nem talaltam meg hol tudnam torolni az elozmenyeket.
Elozmeny torles megvan. Tobbi hiba meg majd talan egy ujabb verzioban javitva lesz. De meg igyis merfoldekkel jobb mint a Skyfire.
A flash-t jól kezeli?