2024, 12 21, 16:09:58

Szerző Téma: Leo főzött (custom) ROM-ok  (Megtekintve 251884 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
Re: Leo főzött (custom) ROM-ok
« Reply #875 Dátum: 2010, 06 24, 22:29:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Meg van már ? Felveszik a telefont?

Azt írták, hogy ma feladják. Meg azt, hogy nem volt semmi baja (???), viszont nem gyári szoftvert találtak rajta. Nem igazán értem, mert amikor átvették, akkor se tudtuk bekapcsolni. Azt meg végképp nem, hogy mi történt múlt csütörtök óta, amikor felhívtak, hogy elkészült, mehetek érte. Na mindegy, hátha megjön holnap, és akkor a hétvégén be tudom lőni.
Mindenesetre szolgáljon tanulságul mindenkinek, hogy a gyári SPL-t érdemes visszarakni, mert még a döglött készülék is életre kelhet, hogy árulkodjon. :)

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #876 Dátum: 2010, 06 24, 23:04:17 »
Azt írták, hogy ma feladják. Meg azt, hogy nem volt semmi baja (???), viszont nem gyári szoftvert találtak rajta. Nem igazán értem, mert amikor átvették, akkor se tudtuk bekapcsolni. Azt meg végképp nem, hogy mi történt múlt csütörtök óta, amikor felhívtak, hogy elkészült, mehetek érte. Na mindegy, hátha megjön holnap, és akkor a hétvégén be tudom lőni.
Mindenesetre szolgáljon tanulságul mindenkinek, hogy a gyári SPL-t érdemes visszarakni, mert még a döglött készülék is életre kelhet, hogy árulkodjon. :)
Ok.
Hátha hétvégén mindketten felrakjuk Romeos 4.14-esét. Ma megtámogatttam 10 fontal ahogy írtad PAYPAL-al. Mennyit kell várni, hogy elérjem a privát szektort? Ugye nem kellet semmi megjegyzést írni? Látja, hogy milyen nick alól támogattam nem?
A 4.14-eshez ha jól néztem a 2.11 v. 2.12-es rádió megy?
Jól értettem az XDA-n, hogy a 4.14-eseken csak 40 MB free memória van a fent említett rádiókkal? És a 4.13-as fagyasztja a hívásokat. Zárolta is Monx.
Lehet 4.12 -es lesz a vége?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #877 Dátum: 2010, 06 24, 23:45:44 »
Ok.
Hátha hétvégén mindketten felrakjuk Romeos 4.14-esét. Ma megtámogatttam 10 fontal ahogy írtad PAYPAL-al. Mennyit kell várni, hogy elérjem a privát szektort? Ugye nem kellet semmi megjegyzést írni? Látja, hogy milyen nick alól támogattam nem?
A 4.14-eshez ha jól néztem a 2.11 v. 2.12-es rádió megy?
Jól értettem az XDA-n, hogy a 4.14-eseken csak 40 MB free memória van a fent említett rádiókkal? És a 4.13-as fagyasztja a hívásokat. Zárolta is Monx.
Lehet 4.12 -es lesz a vége?

Talán maláj a srác, úgyhogy ott most lesz reggel, majd utána aktivál.
Ha jól értettem, a 4.13-assal voltak sokaknak memória gondjai a 3.02-ből származó driverek miatt, ezeket elvileg a 4.14-ben már cserélte a megszokott régebbiekre.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #878 Dátum: 2010, 06 25, 17:13:27 »
Talán maláj a srác, úgyhogy ott most lesz reggel, majd utána aktivál.
Ha jól értettem, a 4.13-assal voltak sokaknak memória gondjai a 3.02-ből származó driverek miatt, ezeket elvileg a 4.14-ben már cserélte a megszokott régebbiekre.
Megvan a hozzáférésem. Húzom le a 4.14-et (abból is a RAR2-eset...mindjárt meg is nézem miért van fent RAR1 és RAR2) , látom próblémád van a rádióval?
Lehet a 4.12-esre állok vissza (láttam, hogy te a 4.07-es üres változatán gondolkodsz, ennyi a probléma?), arra elég jót írtak.
A jó hír, hogy ezek szerint megvan a HD2-d... :ok:

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #879 Dátum: 2010, 06 25, 17:31:15 »
Megvan a hozzáférésem. Húzom le a 4.14-et (abból is a RAR2-eset...mindjárt meg is nézem miért van fent RAR1 és RAR2) , látom próblémád van a rádióval?
Lehet a 4.12-esre állok vissza (láttam, hogy te a 4.07-es üres változatán gondolkodsz, ennyi a probléma?), arra elég jót írtak.
A jó hír, hogy ezek szerint megvan a HD2-d... :ok:

A szervizeseknek megígértem, ezért frissítés után rögtön visszaraktam a gyári SPL-t (1.66), könnyen lehet, hogy az kavart be. Este majd kipróbálom 2.08-assal, bár nem tudom, mit szólnának a szervizben a 2.08-as gyári SPL-hez...

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #880 Dátum: 2010, 06 25, 20:36:54 »
A szervizeseknek megígértem, ezért frissítés után rögtön visszaraktam a gyári SPL-t (1.66), könnyen lehet, hogy az kavart be. Este majd kipróbálom 2.08-assal, bár nem tudom, mit szólnának a szervizben a 2.08-as gyári SPL-hez...
Mert vissza kell vinned a szervizbe vagy miért?
Más.
Felhasítottam a 4.12-eset és maradt a 2.08-as rádió. Nem mertem a 4.14-essel operálni, túl sok a figurázás még az XDA-n vele. Nem a legújabb ROM-ot akarom picivel többért hanem megbízhatót amit lehet végig használnám amíg megvan a HD2.
-202 Mb az induló storage-m
-CHT 1.8.0.0
-Sajna forog a SENSE is amit utálok.

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #881 Dátum: 2010, 06 25, 21:31:37 »
Nálatok is csinálja,ha új valutát akartok bevinni a listába akkor kiírja,hogyaszondja ¨Invalid company name or symbol,please try again¨

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #882 Dátum: 2010, 06 25, 22:28:07 »
Nálatok is csinálja,ha új valutát akartok bevinni a listába akkor kiírja,hogyaszondja ¨Invalid company name or symbol,please try again¨
Asszem az én ROM-omból kihagyták a tőzsdét... :'(

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #883 Dátum: 2010, 06 26, 00:25:57 »
Mert vissza kell vinned a szervizbe vagy miért?
Más.
Felhasítottam a 4.12-eset és maradt a 2.08-as rádió. Nem mertem a 4.14-essel operálni, túl sok a figurázás még az XDA-n vele. Nem a legújabb ROM-ot akarom picivel többért hanem megbízhatót amit lehet végig használnám amíg megvan a HD2.
-202 Mb az induló storage-m
-CHT 1.8.0.0
-Sajna forog a SENSE is amit utálok.

Nem akarom én szervizbe vinni, de a múlt héten se akartam...

Visszatettem a 4.14-est a 2.12-es rádióval, úgy tűnik, hogy az 1.66-os SPL miatt problémázott, a 2.08-assal semmi baja. Érdemes rögtön leszedni az MMTask Managert, ami az AMeBa-t is eltávolítja, mert a szakács szerint minden esetleges instabilitást ezek okozhatnak.

A forgatást a Debug\Manila Rotate.lnk segítségével tudod kapcsolni.

Asszem az én ROM-omból kihagyták a tőzsdét... :'(

Nem hiszem, hogy kimaradt volna, állítsd be, hogy milyen tabok jelenjenek meg.
Viszont a megszokott árfolyam kijelzés tényleg nem működik, valószínűleg kivették a Yahoo Finance-ból.

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #884 Dátum: 2010, 06 26, 13:01:15 »
erdőke!

egy kis magyarázatot tudnál adni?  (ha megkérlek)

Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #885 Dátum: 2010, 06 26, 13:55:23 »
erdőke!

egy kis magyarázatot tudnál adni?  (ha megkérlek)

PDA-n olvastam vásárlás közben, megpróbálom röviden összefoglalni, ha jól értettem:
A HSPL3 minden HD2-höz jó, az amerikai és az ausztrál modellhez is.
Ezentúl csak HSPL 2.08-at lehet beállítani vele, mivel az jól működik nem csak a 2.xx, hanem az 1.4x, az 1.66 és 1.72 alapú ROM-okkal is. (Gondolom fordítva nem igaz, és ezért szívtam én az 1.66-os SPL mellett a 2.13-as alapú ROM-mal.)
Bár ezt konkrétan nem olvastam, nyilván a 2.08-as OSPL-t továbbra is vissza lehet vele állítani.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #886 Dátum: 2010, 06 26, 20:19:55 »
Nem akarom én szervizbe vinni, de a múlt héten se akartam...

Visszatettem a 4.14-est a 2.12-es rádióval, úgy tűnik, hogy az 1.66-os SPL miatt problémázott, a 2.08-assal semmi baja. Érdemes rögtön leszedni az MMTask Managert, ami az AMeBa-t is eltávolítja, mert a szakács szerint minden esetleges instabilitást ezek okozhatnak.
Kíváncsian várom a battery tesztet. Én a 4.12-esnél ma 9 kor levettem a töltőröl és 19.00 kor már le volt merülve. (Telepítgettem sokat vagy 10 SR-el, állandó 3G net kapcsolat, vagy 30 perc navi és 2 perc telefon, elég gyenge...) Most pattintottam is fel a MS3.5-öt, meglátom ezzel mit kezd. Azt láttam, hogy 45% program memoriát használ SENSE-vel 37%-ot MS3.5-el.
Lehet nekem is a 2.12-es rádiót kellene feltenni a mostani 2.08-as helyett még?

A forgatást a Debug\Manila Rotate.lnk segítségével tudod kapcsolni.
Igen megtaláltam a SENSE setting-jében. (Remélem SENSE nélkül is megtalálom)

Nem hiszem, hogy kimaradt volna, állítsd be, hogy milyen tabok jelenjenek meg.
Viszont a megszokott árfolyam kijelzés tényleg nem működik, valószínűleg kivették a Yahoo Finance-ból.
Valóban nem, de a HUF-ot nem ismeri már. >:(
Csak dodó és juró...

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #887 Dátum: 2010, 06 26, 20:24:04 »
Kíváncsian várom a battery tesztet. Én a 4.12-esnél ma 9 kor levettem a töltőröl és 19.00 kor már le volt merülve. (Telepítgettem sokat vagy 10 SR-el, net kapcsolat 30 perc navi 2 perc telefon, elég gyenge...) Most pattintottam is fel a MS3.5-öt, meglátom ezzel mit kezd. Azt láttam, hogy 45% program memoriát használ SENSE-vel 37%-ot MS3.5-el.
Lehet nekem is a 2.12-es rádiót kellene feltenni a mostani 2.08-as helyett még?

Eddig az a tapasztalatom, hogy kell 1-2 hét, mire a ROM és a rádió "összeszokik". Ennyit szoktam adni egy párosításnak, mielőtt végleges döntést hozok.
Azt hiszem, a legjobban eddig a 4.07-es ROMeOS + 2.08.50.08-as rádió egység teljesített összességében, és a 2.11.50-es rádióval volt a leghosszabb a készenléti üzemidő.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #888 Dátum: 2010, 06 26, 20:27:17 »
Eddig az a tapasztalatom, hogy kell 1-2 hét, mire a ROM és a rádió "összeszokik". Ennyit szoktam adni egy párosításnak, mielőtt végleges döntést hozok.
Azt hiszem, a legjobban eddig a 4.07-es ROMeOS + 2.08.50.08-as rádió egység teljesített összességében, és a 2.11.50-es rádióval volt a leghosszabb a készenléti üzemidő.
A 4.07-es nél ha %-ban kellene kifejezni mennyit adnál 5-10% vagy akár 30-40% többlet kakaót (nekem a használat fontos nem a készenlét)? Ha az utóbbi akkor megnézem mégegyszer.
egyébként javaslod, hogy a 4.12-eshez a 2.12 -es rádiót tegyem vagy jó ez a 2.08-as?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #889 Dátum: 2010, 06 26, 21:15:00 »
A 4.07-es nél ha %-ban kellene kifejezni mennyit adnál 5-10% vagy akár 30-40% többlet kakaót (nekem a használat fontos nem a készenlét)? Ha az utóbbi akkor megnézem mégegyszer.
egyébként javaslod, hogy a 4.12-eshez a 2.12 -es rádiót tegyem vagy jó ez a 2.08-as?

Nehéz ezt százalékban kifejezni, a különbséget talán úgy jellemezném, hogy míg más rádióval erős napokon estére már alig maradt valami, a 2.08.50-essel még 15-25 %-on állt.
A 2.12-es még tesztelés alatt áll, sem a saját tapasztalataim, sem a mások által leírtak alapján nem vonnék le következtetést.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #890 Dátum: 2010, 06 26, 21:20:30 »
Nehéz ezt százalékban kifejezni, a különbséget talán úgy jellemezném, hogy míg más rádióval erős napokon estére már alig maradt valami, a 2.08.50-essel még 15-25 %-on állt.
A 2.12-es még tesztelés alatt áll, sem a saját tapasztalataim, sem a mások által leírtak alapján nem vonnék le következtetést.
Értem.
Adok én is egy hetet a 4.12-es 2.08-as kombinációnak. Most felépítem és le backupolom. (Már van ilyenből egy SONE 1.40, SONE 1.41, Romeos 4.09, egy fél 4.07-es és most lesz egy 4.12-es FULL felépített backup-om, ami mindig 1 mapig tartott :taps:)

Nem elérhető barna73

« Reply #891 Dátum: 2010, 06 27, 07:28:09 »
A HSPL3 minden HD2-höz jó, az amerikai és az ausztrál modellhez is.
Ezentúl csak HSPL 2.08-at lehet beállítani vele, mivel az jól működik nem csak a 2.xx, hanem az 1.4x, az 1.66 és 1.72 alapú ROM-okkal is. (Gondolom fordítva nem igaz, és ezért szívtam én az 1.66-os SPL mellett a 2.13-as alapú ROM-mal.)
Bár ezt konkrétan nem olvastam, nyilván a 2.08-as OSPL-t továbbra is vissza lehet vele állítani.

köszönöm szépen!
akkor én maradok a HSPL2-nél. nekem  most a hspl2.08 van belőve. neked miért volt 1.66? hiszen még te mondtad itt egyszer, hogy a 2.xx romokhoz a 2.08 javasolt...
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.

Nem elérhető atompowa

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: SONE HD2. v.1.40
« Reply #892 Dátum: 2010, 06 27, 07:49:31 »
Tudnátok mondani egy olyan romot, amiből jól ki van herélve a sok haszontalan dolog és a manila is, mert ki szeretném próbálni tisztán spb shellel a kis oroszlánt... :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #893 Dátum: 2010, 06 27, 08:00:55 »
Tudnátok mondani egy olyan romot, amiből jól ki van herélve a sok haszontalan dolog és a manila is, mert ki szeretném próbálni tisztán spb shellel a kis oroszlánt... :)

Joreggelt. Akkor te azt a romot keresed amit en hasznalok. Miri standard 17.4
You are not allowed to view links. Register or Login itt olvashatsz rola melyik verzioban mi van benne mi van kiszedve belole. A standard verziot innen toltheted le: You are not allowed to view links. Register or Login nekem nagyon bevaltak Miri romjai. Minden mukodik benne es iszonyatosan gyors. Jo szegelest a pdahoz. Szep napot.

Nem elérhető atompowa

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: SONE HD2. v.1.40
« Reply #894 Dátum: 2010, 06 27, 08:10:14 »
Joreggelt. Akkor te azt a romot keresed amit en hasznalok. Miri standard 17.4
You are not allowed to view links. Register or Login itt olvashatsz rola melyik verzioban mi van benne mi van kiszedve belole. A standard verziot innen toltheted le: You are not allowed to view links. Register or Login nekem nagyon bevaltak Miri romjai. Minden mukodik benne es iszonyatosan gyors. Jo szegelest a pdahoz. Szep napot.

Köszönöm a gyors választ! Még ma utánalesek, de most menni kék sziklamúzeumba... :P

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #895 Dátum: 2010, 06 27, 08:32:08 »
Köszönöm a gyors választ! Még ma utánalesek, de most menni kék sziklamúzeumba... :P

Helyes jol teszed. Jo szorakozast.

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #896 Dátum: 2010, 06 27, 14:56:23 »
sziasztok.nekem is tudtok ajánlani olyan romot amiben nincs manila és lehet magyarítani.előre is köszönöm.

Nem elérhető ManX

• Support-ER
  • Az igazság szabaddá tesz!
    • SONE XDA
  • PDA: iPhone X
« Reply #897 Dátum: 2010, 06 28, 10:36:53 »
...

Akko' nem volt az megdögölve rendesen...  :D

Nem elérhető barna73

« Reply #898 Dátum: 2010, 06 28, 10:55:38 »

Manx!

reg bejegyzéssel el lehet tüntetni alulról (6.5.x) a softos start gombot?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #899 Dátum: 2010, 06 28, 11:00:50 »
Akko' nem volt az megdögölve rendesen...  :D

Nem árulták el, mi volt, de létezhet egy olyan reset mód, amit én nem ismerek...

reg bejegyzéssel el lehet tüntetni alulról (6.5.x) a softos start gombot?

Ez engem is érdekelne. Igaz hogy a mostani ROM-omban hosszú nyomására az Action screen bújik elő, de azt egyébként is elérem az End key hosszú taperolására.