megcsinalta
mikor kell neki rakerdezni mert most a windows felirat van alul pedig a toltest jelzo csik mar tobbszor vegigment es kezdi elorol , valami nem jo szerintem ,?
Idézném a Sunnysoft leírását az oldalról ahonnan letöltöted a ROM-ot és a magyarítást:
MagyarNyelv localization frissítések
1. Győződjön meg róla, hogy legújabb ROM verzió a készülékre. Ha van más, akkor jelenik meg a készülék képet, menj a HTC Support page, letöltheti és telepítheti a készülékre. NE TELEPÍTSE PACK Ez a nyelv a korábbi ROM VERSION Otherwise you kárt okozhat a készülék.
2. Töltse le a fájlt, majd csomagolja ki, hogy.
3. Csatlakoztassa a készüléket a PC-kábel segítségével, és válassza Activesync opciót felbukkanó készülék képernyőjén.
4. Várjunk Activesync kapcsolat.
5. Run Extpkg_Setup.exe rajtad db.
6. Kövesse képernyőn megjelenő utasításokat.
7. Amint befejezi telepítés, HARD RESET készülék.
Hard reset eljárás 1. Menj a Start/Settings/System/Clear Storage.
2. Írja számjegy “1234” és érintse meg “Yes”.
3. Újraindítás után a készülék kérjük tartsa, amíg a képernyőn látható zászlók. Amikor a képernyőn megjelenik a zászlót válassza ki a nyelvet.
4. Ha módosítani nyelv, kérjük ismételje HARD RESET eljárás.
Biztos Google fordítót használtak
A lényeg, hogy letöltöd a ROM-ot és a magyarítást, felteszed a ROM-ot, (én végig szoktam menni a Maniláig de itt még nem állítok be semmit). Csatlakoztatod a géphez Activsync-en vagy WMDC-n keresztül, a használt rendszertől függően (nekem Win7 x64 alól nem megy fel a magyarítás) elindítod az Extpkg_Setup.exe-t feltelepül, ha felállt a PDA, csinálsz egy Hard-Reset-et. Kész. Következő indulás után fel fogja ajánlani a választható nyelveket.
Bocs ha hosszú lett. Sok sikert. Nálam így működik.