0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Az egyébként megoldható, hogy stock rommal is 576 MB ramom legyen? Úgy tudom, csak radio-t kell hozzá frissíteni. Vagy ez csak teljes csomaggal lehetséges?
Bekapcsoltad az összes üzenetre a kézbesítési értesítést? Az említett ROM-mal ugyan a régi SMS probléma nem fordulhatna elő, de hátha segít.
Igen, minden be volt kapcsolva.Egy dolgot nem teszteltem. A saját SIM-emet kipróbáltam másik telefonnal, de csak most tudtam kipróbálni egy másik SIM-et a LEO-ban. És láss csodát működik. Tehát minden működik (SIM, telefon) csak az én SIM-em az én telefonomban nem . Két hónapot vígan ment minden és most összedőlt. Na ez az igazi feladvány
Nekem egy sony [NEM [NEM TELÓ!]!]val (de az T eló volt:) )volt ilyen, ingyen sim csere és jó lett
Azt hittem, hogy ennek tudatában mutattad a memóriás képernyőt, ezért nem is említettem, hogy hiányzik a +128 MB. Szörnyű, milyen hamar hozzászokik az ember a jóhoz...Nem nehéz a CustomRUU.exe-t és az nbh fájlt egy önkicsomagoló exe-be tömni, valószínűleg erről van szó.
Gyorsba áttettem ezt a romot: Miri_HD2_WM65X_23545_Sense25_V8.0_NoHTCMessaging_WithSwype Remélem ez ne lesz bugos. Amúgysem zsimpatizáltam a hötöcö messzédzsinggel.
én már 2x megjártam miri rommal több esélyt nem érdemel részemről...
SIM csere megoldotta az SMS küldés gondját. Kösz a tippet.
Felszeretném tenni ezt a romot: You are not allowed to view links. Register or LoginMit gondoltok?
Sziasztok!Én többször is feltettem az Energy romot,nagyon jó,sok programmal.Egyetlen mellékhatás,hogy az időjárás jelzésnél télen is kb.30-35 fokos hőmérsékletet mutat.
sydney-be?
Skacok a segítségeteket kérném, én is úgy jártam mint Barna 73(222-es hozzászólás). A zöld HTC emblémánál nem megy tovább és bármit csinálok semmi. Előre is köszi.
Már többször leírtuk, hogy ha túl nagy eltérés van a rádió és a ROM között, akkor így (nem) indul. Memóriakártyáról frissítsd csak a rádiót 2.08.50.08_2-re, és SR után jó lesz.