2024, 12 22, 06:29:53

Szerző Téma: Leo főzött (custom) ROM-ok  (Megtekintve 251929 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Leo főzött (custom) ROM-ok
« Reply #350 Dátum: 2010, 02 26, 16:51:53 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kiváló, még kuki otthonfüle is belekerült. Este a Gyilkos elmék után lehet flashelni. :D

Tegnap feltoltam az RTT RC7-et. Mindent beállítottam ahogy szoktam. Az estére teljesen feltöltött aksi reggelre 70%-os volt, nappal nem sokat evett. Este a telefon rész ki van kapcsolva... Rakom vissza a monx-et és várok vele pár napot...

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #351 Dátum: 2010, 02 26, 18:10:20 »

Tegnap feltoltam az RTT RC7-et. Mindent beállítottam ahogy szoktam. Az estére teljesen feltöltött aksi reggelre 70%-os volt, nappal nem sokat evett. Este a telefon rész ki van kapcsolva... Rakom vissza a monx-et és várok vele pár napot...

Épp néhánnyal visszább írtam, hogy úgy tűnik, várni kell pár töltést, mire magához tér a rendszer. Egyébként ez a tapasztalatom a többi ROM-mal is, csak néhány nem volt annyit a készüléken, hogy eljusson ebbe a stádiumba (2 hét?).

Nem elérhető csonak

• PDA: Galaxy Note2
  • PDA ROM: Omega v21 JB 4.3
« Reply #352 Dátum: 2010, 02 26, 19:11:18 »
van olyan program, ami figyelmeztet a contactban lévők névnapjára?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #353 Dátum: 2010, 02 26, 20:12:47 »
Egyébként mintha idővel tényleg javulna a fogyasztás. Eddig ez a ROM erősen átlagos volt, az utóbbi pár napban pedig már egész jól teljesít.
Ma például reggel 7-kor vettem le a töltőről, volt pár hívásom, folyamatosan BT füles lógott rajta, 3G-n jött a push email, időjárás, stb, és most 80 %-on áll.

Update: Este 20:12-kor még mindig 43 %-om van. Összesen 48 percet telefonáltam ma (3G-n), neteztem úgy 20-30 percet a push emailen túl (3G-n), és közel egész nap össze volt kapcsolva a BT fülesemmel. Sőt, még egy újraindításom is volt.

Nem elérhető láma

• Navigáció / Navigation: Wayteq 920bt
« Reply #354 Dátum: 2010, 02 26, 20:16:30 »
sziasztok
 segitsetek egy kicsit
Melyik a legjobb rom amit a torrente féle magyaritással meglehet spékelni??
Már a 3 teszem fel de a tárcsázoba eddig mind belefagyott!!
sürgős lenne !!
üdv

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #355 Dátum: 2010, 02 26, 20:40:18 »

hello Sharp!

nekem az RTT RC6 éjszaka kb. 6-8%-ot fogyasztott el. telefon nem volt kikapcsolva !
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #356 Dátum: 2010, 02 26, 22:06:25 »
Épp néhánnyal visszább írtam, hogy úgy tűnik, várni kell pár töltést, mire magához tér a rendszer. Egyébként ez a tapasztalatom a többi ROM-mal is, csak néhány nem volt annyit a készüléken, hogy eljusson ebbe a stádiumba (2 hét?).

Igen, olvastam. Érdekes, hogy korábban ilyet nem tapasztaltam. Kell neki pár nap, mire helyre áll? Addig "bekesseli" a rendszert vagy mi kell neki?
No majd meglátom, egyébként való igaz, hogy pár nap múlva mintha nem lett volna annyira éhes a rom, de az is igaz, hogy nem volt egyik sem fent a készüléken többet ennyi időnél. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #357 Dátum: 2010, 02 26, 22:07:44 »
Update: Este 20:12-kor még mindig 43 %-om van. Összesen 48 percet telefonáltam ma (3G-n), neteztem úgy 20-30 percet a push emailen túl (3G-n), és közel egész nap össze volt kapcsolva a BT fülesemmel. Sőt, még egy újraindításom is volt.

Na ez kb. a normális, korábban nekem is így volt. Várok akkor 1 hetet ha kibírom addig és nem lesz új rom... :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #358 Dátum: 2010, 02 26, 22:08:38 »
hello Sharp!

nekem az RTT RC6 éjszaka kb. 6-8%-ot fogyasztott el. telefon nem volt kikapcsolva !

Hello!

Ez jó adat. :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #359 Dátum: 2010, 02 26, 22:25:33 »

Na ez kb. a normális, korábban nekem is így volt. Várok akkor 1 hetet ha kibírom addig és nem lesz új rom... :D

Viszont az is biztos, hogy múlt héten, de még e hét elején se bírt ennyit. Nem nagyon értem én sem. Ha az R8 beválik, csak azért is kihúzok vele 2 hetet. :ok:

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #360 Dátum: 2010, 02 26, 22:55:55 »
Viszont az is biztos, hogy múlt héten, de még e hét elején se bírt ennyit. Nem nagyon értem én sem. Ha az R8 beválik, csak azért is kihúzok vele 2 hetet. :ok:
Én már feltoltam az R8-st,jól meg is sz...tott,mert a custom backup-ra (file corrupted) hozta fel,és nem igazán értem hogy miért.Úgy hogy lakhatom ismét be a HD-t.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #361 Dátum: 2010, 02 27, 01:04:39 »
Én már feltoltam az R8-st,jól meg is sz...tott,mert a custom backup-ra (file corrupted) hozta fel,és nem igazán értem hogy miért.Úgy hogy lakhatom ismét be a HD-t.

Mert mindig csak ugyanarra a romra szabad visszarakni a backupot, mint amiről az készült. :)

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #362 Dátum: 2010, 02 27, 12:08:47 »

Mert mindig csak ugyanarra a romra szabad visszarakni a backupot, mint amiről az készült. :)
Custom Restore-val eddig nem volt problémám,mindegyikre felment hiba nélkül.Elég nagy munka belakni egy egy ROM-t.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #363 Dátum: 2010, 02 27, 12:22:58 »

Tegnap visszaraktam a monx-et. Estig nem raktam rá semmit, csak a pim adatokat állítottam vissza. Miután láttam, hogy úgy fogy az aksi, ahogy az elvárható, elindítottam a Sashimit és beállítottam mindent. Reggelre csak pár %-ot esett az aksi.
Nem értem mi történt, de a lényeg, hogy végre minden normális. :)
Na mondjuk a HTC Locationt kikapcsoltam, de az sem zabál annyit...

Nem elérhető chris

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 2.13 / Miri 17.6
« Reply #364 Dátum: 2010, 02 28, 17:01:48 »
RTT nekem is bejöt, 2.08-as radioval (2.07es TMO főzet még tehát régi :) ). szuper fogyasztás meg gyors működés és nem kellett 2 nap sem hogy észrevegyem hogy kevesebbet eszik...

Nem elérhető barna73

« Reply #365 Dátum: 2010, 02 28, 18:58:40 »
RTT nekem is bejöt, 2.08-as radioval (2.07es TMO főzet még tehát régi :) ). szuper fogyasztás meg gyors működés és nem kellett 2 nap sem hogy észrevegyem hogy kevesebbet eszik...

engem azért egy kicsit megszivatott az RTT RC8-as  :)
egy progi telepítése után az istennek se akart elindúlni a sense. soft reset.. semmi.. akku ki majd vissza.. semmi. na akkor elkezdtem vele szórakozni, hogy töröltem telepített dolgokat majd vissza (mobil device-on kersztűl). a végén csak rájöttem. nem szerette ha az alsó tab sort akartam átlátszóvá tenni (csúszka) érdekes mert az RTT RC6-nál nem volt vele baj. pedig a TMOUS_Manila_Core_2_5_20121412_1 ua. mind a kettőnél.
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.

Nem elérhető barna73

« Reply #366 Dátum: 2010, 02 28, 19:02:38 »
érdekes.
ezt is csak mától írja kwbr: Because this rom uses a 2.10 base you have to use a 2.07+ radio version (e.g. 2.08.50.08_2)
Flashing sequence would be: original htc rom->hard reset->radio rom->topix->hard reset

valós szükséglet vagy túlzott óvatosság? (paranoia?)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #367 Dátum: 2010, 02 28, 20:50:34 »
engem azért egy kicsit megszivatott az RTT RC8-as  :)
egy progi telepítése után az istennek se akart elindúlni a sense. soft reset.. semmi.. akku ki majd vissza.. semmi. na akkor elkezdtem vele szórakozni, hogy töröltem telepített dolgokat majd vissza (mobil device-on kersztűl). a végén csak rájöttem. nem szerette ha az alsó tab sort akartam átlátszóvá tenni (csúszka) érdekes mert az RTT RC6-nál nem volt vele baj. pedig a TMOUS_Manila_Core_2_5_20121412_1 ua. mind a kettőnél.

Nálam nem volt gond a csúszka átlátszóvá tételével, pedig ugyanazt a verziót használtam, amit már decemberben is. Ha minden igaz, azt, amit csatoltam.

érdekes.
ezt is csak mától írja kwbr: Because this rom uses a 2.10 base you have to use a 2.07+ radio version (e.g. 2.08.50.08_2)
Flashing sequence would be: original htc rom->hard reset->radio rom->topix->hard reset

valós szükséglet vagy túlzott óvatosság? (paranoia?)

Az általam eddig olvasottak és tapasztaltak alapján csak az tűnik fontosnak, hogy időben ne legyen nagy különbség a ROM és a rádió között.

Nem elérhető barna73

« Reply #368 Dátum: 2010, 02 28, 21:02:32 »

Nálam nem volt gond a csúszka átlátszóvá tételével, pedig ugyanazt a verziót használtam, amit már decemberben is. Ha minden igaz, azt, amit csatoltam.

na nehogy már neked sikerül nekem meg nem! :)
érdekes most simán elfogadta! ki érti ezt!?
nekem is ua. a verzió van meg.
ilyen a windows és ezért "szeretjük" igaz? :)

Nem elérhető Manitu

• PDA: HTC DESIRE HD
« Reply #369 Dátum: 2010, 03 01, 20:25:25 »
Sziasztok. RTT-nek az R8-as romja úgy néz ki ahogy ott a screenshoot-on látható? (Mert az egy korábbi, ha jól emlékszem 24001-es rom). Pl. a tárcsázó résznél a billentyű gomb (a képernyő alján) normálisan van elhelyezve? Egyáltalán mi a vélemény róla? Én most Dutty féle Holy Grail V.1 -es 23540-es romot használom. Ami csak a tárcsázó résznél okoz galibát néha-néha. Egyszerűen lemarad a billentyűzet. :(

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #370 Dátum: 2010, 03 01, 20:36:34 »
Sziasztok. RTT-nek az R8-as romja úgy néz ki ahogy ott a screenshoot-on látható? (Mert az egy korábbi, ha jól emlékszem 24001-es rom). Pl. a tárcsázó résznél a billentyű gomb (a képernyő alján) normálisan van elhelyezve? Egyáltalán mi a vélemény róla? Én most Dutty féle Holy Grail V.1 -es 23540-es romot használom. Ami csak a tárcsázó résznél okoz galibát néha-néha. Egyszerűen lemarad a billentyűzet. :(

Ezt a problémát a legtöbb szakács már orvosolta, kicserélte a tárcsázót a 2.02-esre, mert az még jól működött.

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #371 Dátum: 2010, 03 01, 20:42:50 »
Ezt a problémát a legtöbb szakács már orvosolta, kicserélte a tárcsázót a 2.02-esre, mert az még jól működött.

Az R8-son jól működik a tárcsázó,nem veszik el róla,az előző RC7-nek az volt a problémája,ha az Igo használata után próbáltam telefonálni,már nem vol tárcsázó,és nem is jött vissza csak SR után.

Nem elérhető Manitu

« Reply #372 Dátum: 2010, 03 05, 14:16:20 »
Miri  V7.0-ese (23544) nagyságrendekkel jobbnak tűnik mint RTT R8-asa :ok:. Bár még csak pár órája nyúzom.  Egyébként hiába a 2.02-es tárcsázó az R8-assal is baj volt.

Nem elérhető barna73

« Reply #373 Dátum: 2010, 03 05, 14:26:49 »
Miri  V7.0-ese (23544) nagyságrendekkel jobbnak tűnik mint RTT R8-asa :ok:. Bár még csak pár órája nyúzom.  Egyébként hiába a 2.02-es tárcsázó az R8-assal is baj volt.

tudnál pár konkrét példát is mondani!?

Nem elérhető Manitu

« Reply #374 Dátum: 2010, 03 05, 15:18:19 »
tudnál pár konkrét példát is mondani!?

Pl:

Nekem nem tetszett az RTT lockscreen-e (ez, hogyis van magyarul?). Tárcsázó hiba nincs. Gyorsabbnak stabilabbnak érzem. Mondjuk ez szubjektív, de közvetlenül az R8-as után raktam fel, úgyhogy még frissek a tapasztalatok.