Sziasztok!
Problemaval kuszkodok, remelem valaki tud segiteni.
2 napja raktam fel uj ROM-ot a kutyumre, egy azsiai 1.66-ot. Ezt kovetoen mindjart egy fozott rom-ot ManX SONE 1.5 romjat raktam fel. Ami nagyon tetszene, de folyamatosan, a legkulonbozobb muveletek kozben egyszer csak minden parancsomat felbeszakitva "launching sense" feliratot kapok es ujratolti a senset.(ki hitte volna?
Valtozo idokozonkent csinalja, de tul surun sajnos es a fagyas is elofordult (aksi ki-be). Neha pedig a settingsbol eltuntek a menuk (personalize, wireless controlls) de soft reset utan visszatertek.
Elore elnezest kerek ManX.tol, de arra gondoltam, hogy a gubanc a ROM-mal van. Akkor jojjon a csere. Nem jott be...
A forumot olvasva eljutottam az erdoke altal favorizalt RTT-hez. Ugyanaz a helyzet. Mindent ugyanugy csinalt mint a SONE 1.5. Kilottem.
Utobbi ket ROM-hoz 2.08.50.08_2 radio volt fent
Eztan a pandoraX 1_5 ROM-ot varazsoltam a gepsarkanyra. Felraktam hozza a 2.07.50.27_2 radio ROM-ot is, mivel a szakacs azt irta azzal nem lesz gond. vagyis inkabb azt, hogy minden massal igen
Csakhogy a radiot hiaba raktam fel, ugyanugy 2.08.50.08_2 maradt a radio, legalabbis a softvare informaiton-ban azt irja. Ez hogy lehet? Csont nelkul felment (nem volt hibajelzes, fhiniselt)!
Jah es ez a ROM is mindent ugyanugy bakizott el, ahogy az elozo 2.
Ki tudja mi a problema? Akar ide vagy privatba, kerek valaki hozzaertot, hogy adjon tanacsot.
Olyanrol mar olvastam, hogy gyari romot kell telepiteni neha, es ugy ra a fozottet. Esetleg valaki tud linkelni egy ilyet? Mert nekem nem enged letolteni semmit a htc oldala, serial alapjan. A telefont Londonban vettem, vodafone-os.
Mindemkeppen a SONE 1.5-ot szeretnem, ha sikerulne kitalalni mi okozza nalam ezt a problemat, ezert olyan tanacs is jol jonne, hogy ehhez a romhoz milyen alapot pakoljak.
Kicsit hosszu voltam, bocsi ha a tudatlansagom tul faraszto lenne, ha valami nagy boszmeseget irtam volna azert is. 3 hete van hd2-om, meg nagyon kezdo vagyok a temaban.
Koszonet elore is!