Na ma megviccelt a vas. Korábban keltem, mint kellett volna és úgy döntöttem pont belefér egy Miri_HD2_WM65_21891_XtraLight_V4.0 letöltése feltolása a reggeli és a fogmosás között. Túl vagyok már 1-2 tucat ROM cserén de ilyennel mint ma még nem találkoztam és többet nem is akarok. Szóval szépen felment a ROM a telepítővel ahogy kell és ahogy más is panaszkodott mint most visszaolvastam a fehér HTC logónál megállt és semmire nem reagált. HR után szintén semmi. Gondoltam a rom lehet bugos, visszatettem az előző verziót ami előtte egy hétig gond nélkül futott. Eztán ért a hidegzuhi, azzal se indult, ugyanaz a reakció. ekkor kezdtem izzadni, de leszedtem egy Duty féle romot, az felment és el is indult ahogy kell. Utána kíváncsiságból visszatettem a 4-es Mirit (ami okozta a galibát) és most boldogan használom. Na erre varrjatok gombot.
Más: Nemtudom ugyanezt a romot más már használja e, de a legfrissebb OS verzióra épül, mégis visszajött a jól megszokott hagyományos winmo felület (felül a start gomb és lentről eltűnt az a két bazinagy rondaság) amit persze nem bánok mert így jobb.
Gondoltam leírom, érdekes...