2024, 12 21, 11:12:31

Szerző Téma: Leo főzött (custom) ROM-ok  (Megtekintve 251876 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
Re: Leo főzött (custom) ROM-ok
« Reply #200 Dátum: 2010, 02 10, 10:50:19 »
XannyTech's EVOLUTION 1.1  removed,elégé  bugos,csak jó idegzetű embereknek ajánlom,az Mo Se-t el kell felejteni vele.
Feltoltam a legújabb Miri HD2 WM6.5.X (23529) ROM :: Sense 2.5 :: V 3.2  romját,remélem többet meg él nálam mint az előző.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető Avicularia

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #201 Dátum: 2010, 02 10, 16:04:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
XannyTech's EVOLUTION 1.1  removed,elégé  bugos,csak jó idegzetű embereknek ajánlom,az Mo Se-t el kell felejteni vele.
Feltoltam a legújabb Miri HD2 WM6.5.X (23529) ROM :: Sense 2.5 :: V 3.2  romját,remélem többet meg él nálam mint az előző.
Ja elég bugos.Cd borító letöltés mostmár jó,viszont footprintsbe képkészítés után belefagy,igoban a hangerőt nem lehet állítani,mert nem az igoét kezeli,hanem a sense hangerőállítását.
Éjszaka láttam,hogy lesz 1.2,nem tudom,hogy érdemes-e vele szenvedni.

Nem elérhető keksi

• Navigáció / Navigation: HD2/iGO8
  • PDA: HD2, Omnia i900
  • PDA ROM: Miri v1.3, i900CIC1
« Reply #202 Dátum: 2010, 02 10, 19:53:36 »
Segítségeteket kérném, feltettem a Miri féle V 3.2 romot, szépen fel is ment, de amikor később újraindítom a HD2-öt akkor lefagy mindjárt az elején, egy fehér háttérrel a zöld HTC felíratnál. Csak HARD resettel indul újra. Mi lehet a gond? Ja és a kártyán van Autoinstall mappa.

Nem elérhető bsanya5

• PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: 2.3.6 KK5
« Reply #203 Dátum: 2010, 02 10, 20:09:47 »
Ja elég bugos.Cd borító letöltés mostmár jó,viszont footprintsbe képkészítés után belefagy,igoban a hangerőt nem lehet állítani,mert nem az igoét kezeli,hanem a sense hangerőállítását.
Éjszaka láttam,hogy lesz 1.2,nem tudom,hogy érdemes-e vele szenvedni.

Nekem a mostani előtt két Xanny ROM volt fent és nem volt vele problémám, szerintem az 1.2 már jó lesz ;)

Nem elérhető Avicularia

« Reply #204 Dátum: 2010, 02 10, 20:26:16 »
Nekem a mostani előtt két Xanny ROM volt fent és nem volt vele problémám, szerintem az 1.2 már jó lesz ;)
Én nem kínlódok már vele,az egy  censored  bughalmaz,viszont a legjobban kinéző rom szvsz.De ezért nem fogom vele szívatni magam

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #205 Dátum: 2010, 02 10, 20:53:40 »
Én nem kínlódok már vele,az egy  censored  bughalmaz,viszont a legjobban kinéző rom szvsz.De ezért nem fogom vele szívatni magam

Van már 1.2, de túl zsúfolt az én ízlésemet, próbálja ki valaki más.

Nem elérhető keksi

• Navigáció / Navigation: HD2/iGO8
  • PDA: HD2, Omnia i900
  • PDA ROM: Miri v1.3, i900CIC1
« Reply #206 Dátum: 2010, 02 10, 21:20:52 »
Segítségeteket kérném, feltettem a Miri féle V 3.2 romot, szépen fel is ment, de amikor később újraindítom a HD2-öt akkor lefagy mindjárt az elején, egy fehér háttérrel a zöld HTC felíratnál. Csak HARD resettel indul újra. Mi lehet a gond? Ja és a kártyán van Autoinstall mappa.

Annyi változott, hogy lecseréltem a Miri romját SONE v 1.33-re, és ennél már nem jelentkezik a fagyás. Kicsit utánanéztem az XDA-n és ott is többen panaszkodnak erre a hibára.

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #207 Dátum: 2010, 02 11, 07:24:13 »
Van már 1.2, de túl zsúfolt az én ízlésemet, próbálja ki valaki más.

Tegnap éjjel feltettem az Xany1,2-t,klasszisokkal jobb mint az előző,viszont a rádió rom 2.7 mivolta miatt reggelre 97%-ról 86%-ra szippantotta le az aksit.Szerintem ma ki is dobom belőle és vissza a 2.6-os.Ja és a 3G nem is ment rajta,az még azért lendített volna a fogyasztásán(elég messze vagyok a toronytól,és elég sokat keres).
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #208 Dátum: 2010, 02 11, 09:51:22 »
Hmm, ez egész jónak tűnik, talán kipróbálom hétvégén:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Avicularia

« Reply #209 Dátum: 2010, 02 11, 10:47:07 »
Tegnap éjjel feltettem az Xany1,2-t,klasszisokkal jobb mint az előző,viszont a rádió rom 2.7 mivolta miatt reggelre 97%-ról 86%-ra szippantotta le az aksit.Szerintem ma ki is dobom belőle és vissza a 2.6-os.Ja és a 3G nem is ment rajta,az még azért lendített volna a fogyasztásán(elég messze vagyok a toronytól,és elég sokat keres).
2.07.50.27_2 rádio úgy vettem észre ,hogy nálam is zabálja az akksit,és valamiért a plusz memória sincs meg vele.

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #210 Dátum: 2010, 02 11, 11:49:49 »
2.07.50.27_2 rádio úgy vettem észre ,hogy nálam is zabálja az akksit,és valamiért a plusz memória sincs meg vele.

Kukázd ki belőle,vígan megy a 2.6-al is.

Nem elérhető bedecs.hu

• Saját weboldalam
  • Navigáció / Navigation: Locus, Waze
  • PDA: Xiaomi MI9
  • PDA ROM: Pixel Experience
« Reply #211 Dátum: 2010, 02 11, 13:19:16 »
Na ma megviccelt a vas. Korábban keltem, mint kellett volna és úgy döntöttem pont belefér egy Miri_HD2_WM65_21891_XtraLight_V4.0 letöltése feltolása a reggeli és a fogmosás között. Túl vagyok már 1-2 tucat ROM cserén de ilyennel mint ma még nem találkoztam és többet nem is akarok. Szóval szépen felment a ROM a telepítővel ahogy kell és ahogy más is panaszkodott mint most visszaolvastam a fehér HTC logónál megállt és semmire nem reagált. HR után szintén semmi. Gondoltam a rom lehet bugos, visszatettem az előző verziót ami előtte egy hétig gond nélkül futott. Eztán ért a hidegzuhi, azzal se indult, ugyanaz a reakció. ekkor kezdtem izzadni, de leszedtem egy Duty féle romot, az felment és el is indult ahogy kell. Utána kíváncsiságból visszatettem a 4-es Mirit (ami okozta a galibát) és most boldogan használom. Na erre varrjatok gombot.

Más: Nemtudom ugyanezt a romot más már használja e, de a legfrissebb OS verzióra épül, mégis visszajött a jól megszokott hagyományos winmo felület (felül a start gomb és lentről eltűnt az a két bazinagy rondaság) amit persze nem bánok mert így jobb.

Gondoltam leírom, érdekes...
Ericsson A1018 ► A2618S ► R320 ► T68i ► T610 ► Nokia 7650 ► SonyEricsson P800 ► P900 ► Asus P525 ► P750 ► HTC HD2 LEO ► Sensation ► Sony Acro S ► Honor 7 ► VkWorld S8 ► Xiaomi MI9 ►

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #212 Dátum: 2010, 02 11, 13:31:21 »
Nemtudom ugyanezt a romot más már használja e, de a legfrissebb OS verzióra épül, mégis visszajött a jól megszokott hagyományos winmo felület (felül a start gomb és lentről eltűnt az a két bazinagy rondaság) amit persze nem bánok mert így jobb.

A 21891 egy "sima" 6.5 build, természetesen annál a bal fölsőben van a Win/Start ikon.

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #213 Dátum: 2010, 02 11, 13:52:23 »
A 21891 egy "sima" 6.5 build, természetesen annál a bal fölsőben van a Win/Start ikon.
Szerintem lent,használhatóbbak az átlagméretű kézzel rendelkező emberkéknek!

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #214 Dátum: 2010, 02 11, 14:11:26 »
Na ma megviccelt a vas. Korábban keltem, mint kellett volna és úgy döntöttem pont belefér egy Miri_HD2_WM65_21891_XtraLight_V4.0 letöltése feltolása a reggeli és a fogmosás között. Túl vagyok már 1-2 tucat ROM cserén de ilyennel mint ma még nem találkoztam és többet nem is akarok. Szóval szépen felment a ROM a telepítővel ahogy kell és ahogy más is panaszkodott mint most visszaolvastam a fehér HTC logónál megállt és semmire nem reagált. HR után szintén semmi. Gondoltam a rom lehet bugos, visszatettem az előző verziót ami előtte egy hétig gond nélkül futott. Eztán ért a hidegzuhi, azzal se indult, ugyanaz a reakció. ekkor kezdtem izzadni, de leszedtem egy Duty féle romot, az felment és el is indult ahogy kell. Utána kíváncsiságból visszatettem a 4-es Mirit (ami okozta a galibát) és most boldogan használom. Na erre varrjatok gombot.

Más: Nemtudom ugyanezt a romot más már használja e, de a legfrissebb OS verzióra épül, mégis visszajött a jól megszokott hagyományos winmo felület (felül a start gomb és lentről eltűnt az a két bazinagy rondaság) amit persze nem bánok mert így jobb.

Gondoltam leírom, érdekes...

Olvastam az Xda-n ilyesmiről másnak is voltak hasonló élményei!

Nem elérhető bedecs.hu

• Saját weboldalam
  • Navigáció / Navigation: Locus, Waze
  • PDA: Xiaomi MI9
  • PDA ROM: Pixel Experience
« Reply #215 Dátum: 2010, 02 11, 14:14:22 »

Hmmm... Valamit nagyon elnéztem és ezekszerint feleslegesen szenvedtem. :S De ha viszalépés akkor mé V4-es?!  :oops: Na mindegy akkor este vissza minden... :(
Ericsson A1018 ► A2618S ► R320 ► T68i ► T610 ► Nokia 7650 ► SonyEricsson P800 ► P900 ► Asus P525 ► P750 ► HTC HD2 LEO ► Sensation ► Sony Acro S ► Honor 7 ► VkWorld S8 ► Xiaomi MI9 ►

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #216 Dátum: 2010, 02 11, 14:17:41 »
Hmmm... Valamit nagyon elnéztem és ezekszerint feleslegesen szenvedtem. :S De ha viszalépés akkor mé V4-es?!  :oops: Na mindegy akkor este vissza minden... :(

Folyamatosan két vonalat főz (6.5 ill. 6.5.x), és a számozásuk nem függ össze. Egyszerűen csak a másikat tetted fel. ;)

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #217 Dátum: 2010, 02 11, 14:20:58 »

Olvastam az Xda-n ilyesmiről másnak is voltak hasonló élményei!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #218 Dátum: 2010, 02 11, 14:26:19 »

Valami a 2.07-es ROM-mal lesz, talán a HTC huncutkodik a teszt ROM-jaiban, hogy megkeserítse az életünket.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #219 Dátum: 2010, 02 11, 14:58:39 »
Ez se tűnik rossznak: You are not allowed to view links. Register or Login

El vagyunk kényeztetve. :taps:

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #220 Dátum: 2010, 02 12, 10:32:41 »
Jelentés a Xany evo 1.2-ről.Két napja nyúzom,tegnap lecseréltem a 2.7-es rádió romot a 2-6-ra,azóta a aksi is lényegesebben többet bír,az 1.2-ről annyit ennél a verziónál megfér egymás mellett a Mo,Sh,és a Sense,a két nap alatt fagyás nem volt,wifi jól működik,ugyhogy most egy darabig ez marad a gépezeten.

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #221 Dátum: 2010, 02 12, 10:41:54 »

a jelenség nálam is előjött...
maradok mr.vandalay új főzeténél!
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető barna73

« Reply #222 Dátum: 2010, 02 12, 10:58:10 »
a jelenség nálam is előjött...
maradok mr.vandalay új főzeténél!

azt hiszem gondba vagyok! :(
miri romja után maradt a fehér háttér a zöld htc felirattal. de csak eddig jutott, se előre se hátra. volt (gombokkal) hr is de semmi csak ua. most akkor hogyan tovább? hiába dugom rá a madzagot semmi. így nem is tudok rátenni semmit...
ha valaki a helyes útra terelne azt megköszönném!  :ima:
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.

Nem elérhető barna73

« Reply #223 Dátum: 2010, 02 12, 11:20:59 »
azt hiszem gondba vagyok! :(
miri romja után maradt a fehér háttér a zöld htc felirattal. de csak eddig jutott, se előre se hátra. volt (gombokkal) hr is de semmi csak ua. most akkor hogyan tovább? hiába dugom rá a madzagot semmi. így nem is tudok rátenni semmit...
ha valaki a helyes útra terelne azt megköszönném!  :ima:

megoldva!  :)
soha, de soha nem próbálok mirit! :)

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #224 Dátum: 2010, 02 12, 11:26:54 »
megoldva!  :)
soha, de soha nem próbálok mirit! :)

Pedig nem rosszak a Miri féle romok,de az utolsó széria csapni való!Egyébként én a Miri félre sikerült romja után feltettem egy 1.48-as gyárit letakarítani minden szemetet,utána raktam fel a Xany 1.2-t.