0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
hogyan tudom felrakni azt a romot ami nem telepitős hanem csak egy "nbh" file???
teszel mellé egy CustomRUU.exe-t
köszi meg van!még egy kérdés: már vagy 15 perce töltődik a windows a rom csere után. ez természetes?
Nem éppen. Mire raktál mit, milyen radioval? HSPL?
az 1.48.479.1-re ment rá az 1.66 +sunnysoft magyaritás1.42 hspl-velidőtullépés miatt hibát ír a kb 15perces betöltés után
Az mindkettő "gyári"-rom, miért kell ahhoz HSPL?
Egy utólag magyarított duttys rom-ra ha feltelepítek bármilyen taskbart(3 db próbáltam),hogy szines legyen az ikonsor felül+% töltéskijelzés,na onnantól kezdve a hangerőgombra előugró sense felület(jól mondom?) eltünik,csak a winmo ronda csíkja látható.Ezt hogyan tudnám visszacsinálni...esetleg a cab fájlból kiszedni azt ami elrontja?
A taskbarok-hoz, amelyek ehhez hasonló problémát okoznak, általában mellékelnek valamiféle "Volume fix"-et. Egyikhez sem találtál?
Amiket próbáltam,visszanézve nem találtam.....de,így,hogy most már tudtam mit kell figyelni(Az angolom gyakorlatilag 0)így találtam egy teljesen jót.Köszönöm...
Nincs mit! Ha esetleg szükséged van új taskbarra, én szívesen ajánlok Neked olyanokat, melyek (szerintem) jól néznek ki, és a hangerő-állítóval is jól kijönnek.
Hogyan tudom leszedni a HSPL-t?És mit tegyek vissza ha csak a gyári 3.14-es romot akarom feltenni?
Nem leszedni kell, hanem felrakni a gyári SPL-t. HSPL2-vel válogathatsz is. Utána a gyári 1.66-os ROM minden bizonnyal megfelelő alap a frissítéshez.
Ha teszem azt fel akarok rakni egy custom ROM-ot akkor a HSLP- felrakásánál abból is van 2 opció minden verziónál: 2.08.HSPL és a 2.08.0000 mi a kettő közt a különbség?
Sziasztok!Kéne egy kis segítség, szeretnék egy stabil ROM-ot felrakni, de mostanság mindegyiknek volt valami kehe Segítsetek, mit javasolnátok amiben semmilyen csicsa nincs, csak a javítások vannak benne, és atom stabil.Köszi.
Nincs meg valakinek a Miri féle sima 6.5 v17 rom? Az eredeti oldalon már rég nem elérhető, de a v18, v19 és v19.1 mind hibásak, ez az utolsó, ami még normálisan működött, Miri gépe pedig szervizben van, így egy darabig nem fog újat kiadni.
V22-est találtam a HD2/ROM mappámban, az nem jó?
Az 6.5.X lesz, mert a 6.5 még csak v19.1-nél tart.Közben megkaptam tőle a 17 Swype verziót, megnézem...
A 6.5 szériát már el is felejtettem. Ahogy szoktad mondogatni, a MS mindent második nekifutásra csinál meg rendesen, és a WM 6.5 is ilyen. Még a készülék gombjait is csak 6.5.x alatt lehet kihasználni rendesen, az OK/Close eléréséről nem is beszélve.