2024, 12 19, 14:41:58

Szerző Téma: Leo főzött (custom) ROM-ok  (Megtekintve 251754 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető barna73

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
Re: Leo főzött (custom) ROM-ok
« Reply #1450 Dátum: 2010, 11 02, 12:26:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login
De örülök válaszodnak!
Valahogy hozzájuthatnék az általad igazított Shady romhoz? Nemrég lettem LEO tulaj, és még mindig nem találtam megfelelő romot magamnak. Pont egy sallangoktól mentes, gyors romot keresek. Ebben is fel vannak szabadítva a ramok? Nekem jelenleg a gyári 3.14-es wwe rom van fent, és 2.08-as HSPL. Fel fog erre kúszni?

Lawrence74: You are not allowed to view links. Register or Login

Shady313: You are not allowed to view links. Register or Login
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #1451 Dátum: 2010, 11 02, 13:17:08 »
De örülök válaszodnak!
Valahogy hozzájuthatnék az általad igazított Shady romhoz? Nemrég lettem LEO tulaj, és még mindig nem találtam megfelelő romot magamnak. Pont egy sallangoktól mentes, gyors romot keresek. Ebben is fel vannak szabadítva a ramok? Nekem jelenleg a gyári 3.14-es wwe rom van fent, és 2.08-as HSPL. Fel fog erre kúszni?
Bocsánat, de ez nem a Shady313 ROM módosítása, hanem a gyári 1.66.479.2 WWE belefőzve a javitgatott Sunnysoft Interwrite. A RAM ebben nincs felszabadítva, csupán a tároló memória több, a fölös dolgok kidobásának és a tömörítésnek hála. Ezt azoknak ajánlom akik szeretik a gyári ROM-ot, közel "hibátlan" magyarítással (olyan úgysincs).  ;) HardSPL ehhez is kell mivelhogy főzött.

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
  • Navigáció / Navigation: Clarion NX502E iGO Primo2
  • PDA: XIAOMI Redmi Note
« Reply #1452 Dátum: 2010, 11 02, 21:25:36 »
Bocsánat, de ez nem a Shady313 ROM módosítása, hanem a gyári 1.66.479.2 WWE belefőzve a javitgatott Sunnysoft Interwrite. A RAM ebben nincs felszabadítva, csupán a tároló memória több, a fölös dolgok kidobásának és a tömörítésnek hála. Ezt azoknak ajánlom akik szeretik a gyári ROM-ot, közel "hibátlan" magyarítással (olyan úgysincs).  ;) HardSPL ehhez is kell mivelhogy főzött.
Na nem baj, mégis tudtatok segíteni, azóta fent figyel a friss magyar Shady ROM. Eddig tetszik. De örülök, köszi :taps:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1453 Dátum: 2010, 11 02, 23:21:20 »
Emberek... ilyet én még nem értem meg!  :D Nem tudom, hogy kínomban sírjak-e, vagy nevessek, de valamilyen (kezdek lassan a földönkívüli erőkre gyanakodni  :shock:) igen érdekes, és különös oknál fogva, ha a mostani (Dexter) ROM-omra feltelepítem a WVGA-s HTC YouTube Playert (amit a drága jó készítő valamilyen, szintén különös oknál fogva elfelejtett beletákolni a ROM-ba ???), akkor a gyári HTC-s Album videólejátszója képtelen lejátszani a felvett videóimat.

Erre akkor jöttem rá, amikor elolvastam egy hasonló problémára vonatkozó XDA-s írást, de mondtam magamban, hogy "Ez egyszerűen képtelenség". Hát sajnos nem az, a YouTube lejátszó letörlése után csodával határos módon újra meg tudtam, illetve tudom nézni a felvett videoklippjeimet. Hurrá! Most el kell döntenem, hogy melyik a fontosabb: a jutyúb, vagy a gyári HTC Album-os videó-visszanéző.
(Esetleg még azt megpróbálom, hogy uninstallálom a programot, de a mappát lementem a Storage Card-ra, aztán megpróbálom majd onnét indítani egy parancsikonnal! Hátha... :D)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #1454 Dátum: 2010, 11 03, 11:32:52 »
Emberek... ilyet én még nem értem meg!  :D Nem tudom, hogy kínomban sírjak-e, vagy nevessek, de valamilyen (kezdek lassan a földönkívüli erőkre gyanakodni  :shock:) igen érdekes, és különös oknál fogva, ha a mostani (Dexter) ROM-omra feltelepítem a WVGA-s HTC YouTube Playert (amit a drága jó készítő valamilyen, szintén különös oknál fogva elfelejtett beletákolni a ROM-ba ???), akkor a gyári HTC-s Album videólejátszója képtelen lejátszani a felvett videóimat.

Erre akkor jöttem rá, amikor elolvastam egy hasonló problémára vonatkozó XDA-s írást, de mondtam magamban, hogy "Ez egyszerűen képtelenség". Hát sajnos nem az, a YouTube lejátszó letörlése után csodával határos módon újra meg tudtam, illetve tudom nézni a felvett videoklippjeimet. Hurrá! Most el kell döntenem, hogy melyik a fontosabb: a jutyúb, vagy a gyári HTC Album-os videó-visszanéző.
(Esetleg még azt megpróbálom, hogy uninstallálom a programot, de a mappát lementem a Storage Card-ra, aztán megpróbálom majd onnét indítani egy parancsikonnal! Hátha... :D)
próbáld meg  a google youtube lejátszóját.

Nem elérhető lacikap910i

• PDA: Note 9 6/128
  • PDA ROM: Gyári.
« Reply #1455 Dátum: 2010, 11 03, 14:34:29 »
Sziasztok. Készítettem egy ROM-ot. Alapja a gyári 1.66 benne van a magyarítás is, amiben javitottam egy-két apróságot. Ha valakit érdekel, letöltheti innen: You are not allowed to view links. Register or Login

;)
Köszönöm szépen ezt a főzést...Használtam minden romot de valahogy mindig gyárinál maradok..
ez szinte kincs nekem ...nekiállok tesztelni hogy megy.
de a magyaritás klasszisokkal jobb igy ahogy átirtad.
1 kérdés viszont lenne tudnál linkelni egy kichen-t amivel főzhetnék én is??
hy
GH337-T20-8110I-V70-V85-V90-SL45-P900-P910I-MDA VARIO-MDA PRO-O2 ATOM LIFE-OMNIA-TOUCH PRO-HD2-Iphone 4-iphone4s-galaxy note 2-note 3-note4 -note edge-NOTE8

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1456 Dátum: 2010, 11 03, 16:29:15 »
Az jó kis progi,de engem marhára idegesít mivel balkezes vagyok,minden fullscreen lejátszást balkezes beállítással nézek.Ebben a progiban viszont nem találtam erre lehetőséget,automatikusan jobbkezesre forgatja a videót.

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #1457 Dátum: 2010, 11 03, 16:37:40 »
Köszönöm szépen ezt a főzést...Használtam minden romot de valahogy mindig gyárinál maradok..
ez szinte kincs nekem ...nekiállok tesztelni hogy megy.
de a magyaritás klasszisokkal jobb igy ahogy átirtad.
1 kérdés viszont lenne tudnál linkelni egy kichen-t amivel főzhetnék én is??
hy
Összeszedem és feltöltöm hamarosan, majd dobok egy linket.  :ok:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1458 Dátum: 2010, 11 03, 21:32:22 »

Vielen Dank a tippért. Teszek vele egy próbát, a semminél biztosan jobb lesz!  :p

Nem elérhető Menotti

• PDA: Htc Sensation
  • PDA ROM: 1.73.401.4
« Reply #1459 Dátum: 2010, 11 04, 16:37:45 »
Kezdem az elején.....
Van egy Hd2-m  1.66.707.1 rom-mal .Erre feltettem a Hspl2-t rádio rom csere miatt.Végül már mindenféle 1.66 főzött romot is  feltettem.(persze hetek alatt,hogy elfelejtsem,hogy honnan indultam)A napokban kikötöttem a 3.14.405.2 wwe romnál.
 censored  kevés volt a memoria ezért-és szerintem itt hibáztam-a Hspl2-vel visszaraktam az spl 1.42-t...Nem futott le teljesen,de most a szines csikoknál azt irja ki.Azóta semilyen 1.66 rom-ot nem tudok rávarázsolni.(invalid vendor id...stb)
Nagyon örülnék a jótanácsoknak...
Előre is köszi

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1460 Dátum: 2010, 11 04, 16:59:48 »
Van egy Hd2-m  1.66.707.1 rom-mal .Erre feltettem a Hspl2-t rádio rom csere miatt.Végül már mindenféle 1.66 főzött romot is  feltettem.(persze hetek alatt,hogy elfelejtsem,hogy honnan indultam)A napokban kikötöttem a 3.14.405.2 wwe romnál.
 censored  kevés volt a memoria ezért-és szerintem itt hibáztam-a Hspl2-vel visszaraktam az spl 1.42-t...Nem futott le teljesen,de most a szines csikoknál azt irja ki.Azóta semilyen 1.66 rom-ot nem tudok rávarázsolni.(invalid vendor id...stb)

Szerintem tedd vissza a HSPL-t (2.08), majd próbálj ki valami ROM-ot, amiben eleve több a memória (amerikai TMO US alapú a megfelelő rádióval). A WWE gyári vagy azon alapuló ROM-okban mindig 128 MB-tal kevesebb lesz.

Nem elérhető Menotti

« Reply #1461 Dátum: 2010, 11 04, 17:20:26 »
Szerintem tedd vissza a HSPL-t (2.08), majd próbálj ki valami ROM-ot, amiben eleve több a memória (amerikai TMO US alapú a megfelelő rádióval). A WWE gyári vagy azon alapuló ROM-okban mindig 128 MB-tal kevesebb lesz.

Nem az van,hogy a 3.14 rom -hoz nem lehet feltenni a hspl-t,mert csak a régi verziókhoz jó?
Nem a 128MB hiányzik hanem a mostani állapot szerint: teljes 208.81MB,szabad.51.18Mb és gyakorlatilag semmi sincs feltelepítve...

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1462 Dátum: 2010, 11 04, 18:17:43 »
Nem az van,hogy a 3.14 rom -hoz nem lehet feltenni a hspl-t,mert csak a régi verziókhoz jó?
Nem a 128MB hiányzik hanem a mostani állapot szerint: teljes 208.81MB,szabad.51.18Mb és gyakorlatilag semmi sincs feltelepítve...

Direktben az eddigi HSPL-t nem lehet felrakni a 3.14-es ROM-ra, előbb egy régi gyári ROM-mal vissza kell erőltetni korábbi SPL-t.
Ha jól értem, neked mégse a memóriával, hanem a tárhellyel van gondod. Erre vannak trükkök a TNT-ben, vagy a másik megoldás a főzött, clean ROM.

Nem elérhető Menotti

« Reply #1463 Dátum: 2010, 11 04, 18:29:42 »
Direktben az eddigi HSPL-t nem lehet felrakni a 3.14-es ROM-ra, előbb egy régi gyári ROM-mal vissza kell erőltetni korábbi SPL-t.
Ha jól értem, neked mégse a memóriával, hanem a tárhellyel van gondod. Erre vannak trükkök a TNT-ben, vagy a másik megoldás a főzött, clean ROM.

visszaküzdöttem az eredeti 1.66 rom-ot.
Total:335MB
Free:205Mb
gyakorlatilag semmi nincs telepitve....A 3.14 romhoz képest sokkal szebb...
Viszont ha már ennyire belebonyolódtunk tudsz ajánlani olyat amelyik "amerikai TMO US alapú "(576MB) és majdnem gyári kinézetü?

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #1464 Dátum: 2010, 11 04, 19:56:22 »
visszaküzdöttem az eredeti 1.66 rom-ot.
Total:335MB
Free:205Mb
gyakorlatilag semmi nincs telepitve....A 3.14 romhoz képest sokkal szebb...
Viszont ha már ennyire belebonyolódtunk tudsz ajánlani olyat amelyik "amerikai TMO US alapú "(576MB) és majdnem gyári kinézetü?
Elnézést hogy beleszólok, de ilyen pl az Energy Reference!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1465 Dátum: 2010, 11 04, 20:01:35 »
tudsz ajánlani olyat amelyik "amerikai TMO US alapú "(576MB) és majdnem gyári kinézetü?

Én már régóta 6.5.5 vagy 6.5.3 (nagyobb menü sáv és Win gomb alul), sőt általában GTX-es ROM-okat használok, de úgy tudom, miri pl. készít még gyárihoz nagyon hasonlókat. A HTCPedia-n megtalálod, a "Sense with HTC messaging" nevűt keresd szerintem.

Nem elérhető Menotti

« Reply #1466 Dátum: 2010, 11 04, 20:16:00 »
Én már régóta 6.5.5 vagy 6.5.3 (nagyobb menü sáv és Win gomb alul), sőt általában GTX-es ROM-okat használok, de úgy tudom, miri pl. készít még gyárihoz nagyon hasonlókat. A HTCPedia-n megtalálod, a "Sense with HTC messaging" nevűt keresd szerintem.

köszönöm.......a start menü alulra rakása ellen én se tiltakozom,sőt...csak ne legyen telepakolva mindenféle olyan programmal amit nem is használok...

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1467 Dátum: 2010, 11 04, 20:20:34 »
köszönöm.......a start menü alulra rakása ellen én se tiltakozom,sőt...csak ne legyen telepakolva mindenféle olyan programmal amit nem is használok...

Én egy ideje Elegancia ROM-ot használok, ebbe kevés olyan dolgot tettek, ami nem gyári. Alapja az említett miri, csak tartalmaz némi optikai tuningot.

Nem elérhető Menotti

« Reply #1468 Dátum: 2010, 11 04, 20:29:03 »
Én egy ideje Elegancia ROM-ot használok, ebbe kevés olyan dolgot tettek, ami nem gyári. Alapja az említett miri, csak tartalmaz némi optikai tuningot.

Bocs,csak mégegy kérdés és igérem ma már nem zaklatlak tovább:-)
Ha alulra kerül a start  gomb,akkor a fenti sort(taskbar..ha jól irom) hogyan tudom kicsinosítani(szinezni)...
amit én találtam azoknál fent van a start gomb is...

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1469 Dátum: 2010, 11 04, 20:58:56 »
Ha alulra kerül a start  gomb,akkor a fenti sort(taskbar..ha jól irom) hogyan tudom kicsinosítani(szinezni)...

XDA-n tengernyi olyan módosító programot találsz, amely a 6.5.x-es taskbarokhoz készült!
Pl.: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, de You are not allowed to view links. Register or Loginaz oldalon rengeteg mást is találhatsz, csak be kell írni a keresőbe!  ;)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1470 Dátum: 2010, 11 04, 21:33:35 »

Nem biztos, hogy megér annyi időt rááldozni, amibe egy nagyjából egységes összetevőket tartalmazó felület gyűjtögetése igényel. Én részben ezért is tértem át a csinosított ROM-okra, gyorsabb az átállás, ha cserélem. Az említett You are not allowed to view links. Register or Login-ban pl. a taskbar is egyéni, és passzol a többihez.

Nem elérhető Menotti

« Reply #1471 Dátum: 2010, 11 05, 16:58:40 »
Elnézést hogy beleszólok, de ilyen pl az Energy Reference!

Köszönöm....ez nyerő lesz...

Nem elérhető Manitu

• PDA: HTC DESIRE HD
« Reply #1472 Dátum: 2010, 11 05, 20:39:39 »
Na ez elég igazinak látszik:

;)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1473 Dátum: 2010, 11 05, 20:44:01 »
Na ez elég igazinak látszik:

;)

Valóban az... de mi van akkor, ha csak a WP7 témát használja! :P (Tudom, nem jó ünneprontónak lenni :D - bár én is inkább arra szavazok, hogy valamilyen kezdetleges WP7-et futtat rajta.)

Nem elérhető douxor

• PDA: HTC HD2 (LEO)
  • PDA ROM: 2.3.4 NDT MIUI GINGER V15.2
« Reply #1474 Dátum: 2010, 11 06, 17:17:49 »
hogyan tudom felrakni azt a romot ami nem telepitős hanem csak egy "nbh" file???