2024, 12 19, 14:53:04

Szerző Téma: Leo főzött (custom) ROM-ok  (Megtekintve 251755 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Kromosome

• Nem: Férfi
  • [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
Re: Leo főzött (custom) ROM-ok
« Reply #1425 Dátum: 2010, 10 23, 11:38:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha repülő módban van, akkor nem hiszem, hogy a rádió sokat befolyásol a fogyasztáson. :-X

Én is ezt hittem. Viszont amíg a régi rádióm volt fönn, előfordult, hogy 5-7%-ot is esett a töltés szintje éjszaka, repülős üzemmód mellett. S mivel mást azóta nem cseréltem, csak a rádiót, másra nem tudok gondolni...
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető bob

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Ace 3
  • PDA ROM: S7275RXXUAML1
« Reply #1426 Dátum: 2010, 10 23, 12:53:54 »
Én is ezt hittem. Viszont amíg a régi rádióm volt fönn, előfordult, hogy 5-7%-ot is esett a töltés szintje éjszaka, repülős üzemmód mellett. S mivel mást azóta nem cseréltem, csak a rádiót, másra nem tudok gondolni...
:oops: Érdekes.

Nem elérhető TheBigX87

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: FoxHound Sliver 0.7 | Jelly
« Reply #1427 Dátum: 2010, 10 23, 14:20:34 »

Ezzel amit most használsz mennyit fogyaszt óránként ha csak áll de nem rep üzemmódban van? Nekem ez a .15ös nagyon gyorsan le bírja marni az aksit pedig szinte csak áll az asztalon de minden nap fel kell raknom töltőre ha nem akarom hogy másnap délelőtt feladja... A 2.14es milyen kromo?
A real RockNRolla wants the f@&#ing lot...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bob

« Reply #1428 Dátum: 2010, 10 23, 14:42:18 »
Ezzel amit most használsz mennyit fogyaszt óránként ha csak áll de nem rep üzemmódban van? Nekem ez a .15ös nagyon gyorsan le bírja marni az aksit pedig szinte csak áll az asztalon de minden nap fel kell raknom töltőre ha nem akarom hogy másnap délelőtt feladja... A 2.14es milyen kromo?
Miket szinkronizálsz és milyen időközönként?
Ha net kilőve, csak teló van bekapcsolva akk 0.6%/óra nálam standbyban a 2.15-tel.

Nem elérhető TheBigX87

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: FoxHound Sliver 0.7 | Jelly
« Reply #1429 Dátum: 2010, 10 23, 15:08:53 »
Miket szinkronizálsz és milyen időközönként?
Ha net kilőve, csak [NEM TELÓ!] van bekapcsolva akk 0.6%/óra nálam standbyban a 2.15-tel.

Email megy orânként (sajnos muszâly), időjárás napi 1x, facebook, twitter csak kézi Másról nemtok.Mit kellene még finomhangolnom?
A real RockNRolla wants the f@&#ing lot...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #1430 Dátum: 2010, 10 23, 15:36:06 »
akit érdekel annak csináltam egy nexus one-s hátteret.szerintem jól fog mutatni sensével  :ok:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bob

« Reply #1431 Dátum: 2010, 10 23, 15:48:49 »
Email megy orânként (sajnos muszâly), időjárás napi 1x, facebook, twitter csak kézi Másról nemtok.Mit kellene még finomhangolnom?
Beállítom most így, aztán írok ha kb látom...

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1432 Dátum: 2010, 10 23, 18:37:26 »

Nekem a 2.14-es átlagos, vagy kicsit afölötti használat mellett nagyon kedvező fogyasztási átlagot mutat.
Ma például 10 órától van bekapcsolva a HD2-m, az E-Mail-eket 10 percenként ellenőrzi, az árfolyamot és az időjárás 30 percenként automatikusan frissíti, a 3G szinte sosincs kikapcsolva, és így (+10 perc zenehallgatás mellett) 100%-ról csupán 71%-ra fogyott le úgy, hogy semmit sem töltöttem rá. Most pedig már lassan 7 óra lesz, tehát 9 óra alatt ~30%-os fogyasztást produkált.

Nem elérhető bob

« Reply #1433 Dátum: 2010, 10 23, 18:51:23 »
... az árfolyamot és az időjárás 30 percenként automatikusan frissíti ...
Az árfolyamot is frissíti magától vagy csak ha odalépsz??

Nem elérhető bob

« Reply #1434 Dátum: 2010, 10 23, 20:02:12 »
Ezekkel a beállításokkal, 2.15ös rádióval, kb 25 perc RSS olvasással 3óra alatt 9%...

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1435 Dátum: 2010, 10 24, 11:13:06 »
Az árfolyamot is frissíti magától vagy csak ha odalépsz??

Sajnos csak akkor, ha odalépek!  :( Ez eddig minden ROM-omnál így volt, szóval szinte biztos, hogy ez, úgy általánosságban, a normál Sense hibája (amit az újabb verziók kiadásával sem sikerült (még) orvosolni  :-X).
Nem olyan nagy probléma, mert nem túl gyakran szoktam nézegetni a tőzsdét, naponta 2-3-szor odalépek, szóval annyira nem zavar a dolog!  :) Nem fogyasztja fölöslegesen 30 percenként az adatforgalmat, de legalább automatikusan lekérdezi az adatokat, ha rálépek a Stocks fülre!  :D

Nem elérhető bob

« Reply #1436 Dátum: 2010, 10 24, 12:29:39 »
Sajnos csak akkor, ha odalépek!  :( Ez eddig minden ROM-omnál így volt, szóval szinte biztos, hogy ez, úgy általánosságban, a normál Sense hibája (amit az újabb verziók kiadásával sem sikerült (még) orvosolni  :-X).
Nem olyan nagy probléma, mert nem túl gyakran szoktam nézegetni a tőzsdét, naponta 2-3-szor odalépek, szóval annyira nem zavar a dolog!  :) Nem fogyasztja fölöslegesen 30 percenként az adatforgalmat, de legalább automatikusan lekérdezi az adatokat, ha rálépek a Stocks fülre!  :D
Engem sem zavar túlzottan, csak maga az "elv".  :D

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
  • Navigáció / Navigation: Clarion NX502E iGO Primo2
  • PDA: XIAOMI Redmi Note
« Reply #1437 Dátum: 2010, 10 27, 00:52:28 »
Sziasztok
Egy kis segítség, ötlet kéne. Vettem egy holland nyelvű HD2-őt, és szerettem volna rátenni Shady egyik romját. Sajnos SD-ről még nem megy, mert a hangerő gomb LE az nem működik, lehet, hogy fóliát kell cserélni. Ezért pc-ről próbáltam, de a vége többször is ERROR 260. Megpróbáltam a gyári 3.14-est feltenni, az simán felment. Feltettem a 3-as (?) HSPL-t (2.08), de ez sem segített. Mit csinálok rosszul?

Nem elérhető k5.20

« Reply #1438 Dátum: 2010, 10 27, 09:50:58 »
Sziasztok
Egy kis segítség, ötlet kéne. Vettem egy holland nyelvű HD2-őt, és szerettem volna rátenni Shady egyik romját. Sajnos SD-ről még nem megy, mert a hangerő gomb LE az nem működik, lehet, hogy fóliát kell cserélni. Ezért pc-ről próbáltam, de a vége többször is ERROR 260. Megpróbáltam a gyári 3.14-est feltenni, az simán felment. Feltettem a 3-as (?) HSPL-t (2.08), de ez sem segített. Mit csinálok rosszul?

Ha jól emlékszem a 260-as error az a kapcsolat hiba. Fel kellett volna egy usb-drivert telepítened először a pc-re, hogy lássa a vasat.
A 3.14-esnek viszont nem tudom van-e HSPL-je (úgy tudom még nincs), illetve, hogy az előző képes-e kezelni (úgy tudom nem).
Valószínűleg barátkoznod kell egy ideig a 3.14-el.

De én mostanság inkább androidozok, szóljon aki jobban képben van!
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #1439 Dátum: 2010, 10 27, 19:41:54 »
igaz nem tetszettek az eddigi Dexter romok de talán új kedvencre leltem....  :)
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető akooos

• PDA: LG G2
« Reply #1440 Dátum: 2010, 10 27, 19:48:52 »

Nagyon ügyesen összerakta a srác, sose tetszettek a sencity ROM-ok, de ez azért már nem semmi :ok:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1441 Dátum: 2010, 10 27, 22:37:19 »

??? Ez tipikusan az én formám. Belakok szinte 100%-osan egy ROM-ot (jelen esetben a legfrissebb Tabtastic-ot), erre kijön egy olyan, amire már nagyon régóta várok, és ami annyira "megmozgatja a fantáziám", hogy késztetést érzek arra, hogy a jelenleigt lecseréljem rá.

Nem tudom, mit tegyek... :p Túl sok időm mostanában nincsen arra, hogy órákat foglalkozzak a ROM-okkal, viszont ez a sencity + dark GTX annyira bejön... :-X

Nem elérhető maxmaky

• PDA: HTC U11, Blue, 6/128
« Reply #1442 Dátum: 2010, 10 30, 09:01:58 »
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni abban, h hogyan kell a rádió-t lecserélni frissebbre? Az eredeti 1.66-os romom van és az ahhoz tartozó gyári rádió.

Köszi!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1443 Dátum: 2010, 10 30, 09:19:12 »
Tudna valaki segíteni abban, h hogyan kell a rádió-t lecserélni frissebbre? Az eredeti 1.66-os romom van és az ahhoz tartozó gyári rádió.

Elég sokszor leírtuk ebben a témában, kis olvasgatás nem ártana...
HSPL - rádiót pont, mint egy főzött ROM-ot feltenni (- gyári SPL)

És egy kérdést csak egyszer és egy témába, ha lehet. THX

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #1444 Dátum: 2010, 10 31, 20:43:13 »
Sziasztok. Készítettem egy ROM-ot. Alapja a gyári 1.66 benne van a magyarítás is, amiben javitottam egy-két apróságot. Ha valakit érdekel, letöltheti innen: You are not allowed to view links. Register or Login

;)

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #1445 Dátum: 2010, 11 01, 22:42:45 »
Azon csodálkozom, hogy nem nagyon ajánljátok senkinek a romflashelésnek azt a módját, amit Dia-s tulajként előszeretettel alkalmaztunk, miszerint a ruusigned.nbh-t átneveztük diamimg.nbh-nak, rátettük a storage-re, bootloaderbe tettük a Dia-t, és már ment is fel az uj rom, mindenféle pc-s kapcsolat nélkül. Ez a módszer itt nem ajánlott?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1446 Dátum: 2010, 11 01, 22:52:53 »
Azon csodálkozom, hogy nem nagyon ajánljátok senkinek a romflashelésnek azt a módját, amit Dia-s tulajként előszeretettel alkalmaztunk, miszerint a ruusigned.nbh-t átneveztük diamimg.nbh-nak, rátettük a storage-re, bootloaderbe tettük a Dia-t, és már ment is fel az uj rom, mindenféle pc-s kapcsolat nélkül. Ez a módszer itt nem ajánlott?

HD2-nél a sima 1-es HSPL esetében a visszazárás pontosan így történik, azzal a különbséggel, hogy a memóriakártyára nem főzött ROM-ból , hanem eredeti, gyári HTC-s ROM-ból származó képfájlt teszünk, és nevezzük át leoimg.nbh-ra.

Főzött ROM-ok esetében nem tudom, hogy működne-e így a dolog, de ha lehetséges lenne, már biztosan írták volna.  :p (Bár ki tudja... egy próbát talán megér!  :-X)

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #1447 Dátum: 2010, 11 02, 09:10:15 »
HD2-nél a sima 1-es HSPL esetében a visszazárás pontosan így történik, azzal a különbséggel, hogy a memóriakártyára nem főzött ROM-ból , hanem eredeti, gyári HTC-s ROM-ból származó képfájlt teszünk, és nevezzük át leoimg.nbh-ra.

Főzött ROM-ok esetében nem tudom, hogy működne-e így a dolog, de ha lehetséges lenne, már biztosan írták volna.  :p (Bár ki tudja... egy próbát talán megér!  :-X)

Működni kéne, mivel valahol nemrég láttam erről egy videót. Mondjuk talán aki érdemben hozzá tudna szólni, az ManX nagymester volna, hiszen a DIA csapat az ő szárnyai alatt romolgatott ezen a módon, amíg hűtlenül el nam hagyott bennünket a nagytestvér miatt (ahogy most minket hagyott el az ájfon4-ért  :'( ) Hiszen ez a módszer sokkal biztonságosabb, gyorsabb, mint a pc-s flashelés...
Aztán azt sem értem, hogy soha nem látok véleményt egy magyar rejtőzködő rommerról, ill. a munkáiról, nevezetesen Shady313, akiről arról sem tudok, hogy ide írkálna. Tudtok közelebbit róla?

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #1448 Dátum: 2010, 11 02, 10:58:53 »
Működni kéne, mivel valahol nemrég láttam erről egy videót. Mondjuk talán aki érdemben hozzá tudna szólni, az ManX nagymester volna, hiszen a DIA csapat az ő szárnyai alatt romolgatott ezen a módon, amíg hűtlenül el nam hagyott bennünket a nagytestvér miatt (ahogy most minket hagyott el az ájfon4-ért  :'( ) Hiszen ez a módszer sokkal biztonságosabb, gyorsabb, mint a pc-s flashelés...
Aztán azt sem értem, hogy soha nem látok véleményt egy magyar rejtőzködő rommerról, ill. a munkáiról, nevezetesen Shady313, akiről arról sem tudok, hogy ide írkálna. Tudtok közelebbit róla?
Személy szerint én mindig a kártyáról telepítem a ROM-okat, szóval működik a módszer.
Shady313 pedig már felbukkant ezen a fórumon is, tőle merítem az ihletet én is, már (főztem) is a napokban egy Diamond és egy LEO ROM-ot is. Na nem kell nagy dologra gondolni, csak a magyarításokat főztem bele mindkettőbe sikeresen, ugyanis a páromnak Speedshop-os ugyan a Diamond-ja de 401-es régióba szánták, így a Sunnysoft oldalán levő magyarítás ami 479-es az nem hajlandó feltelepülni. De sikerült kicselezni úgyhogy most már a 2.03.401.2-es tartalmazza a 479-es magyarítását és fel is települ szépen. LEO-nál meg csak kijavítottam a magyarításban pl. a Telítettséget, az időjárásnál a napok nevét hosszú formátumra, a Vezeték nélküli vezérlésnél az On-Off mostmár Be-Ki, a Start menüben pl. a Videokamerá most már Videókamera. A beállításoknál a Pocket mod és a G-Sensor is bántotta a szemem, azok is javítva. Meg ráadásul 200Mb körüli lett így a szabad tároló memória, ugyanis kidobtam a Copilot, WorldCard, és Jetcet Print progikat is, nekem feleslegesek. Ezenkívül teljesen gyári érzetű ROM, ezt úgy módosítom utána progikkal ahogy nekem tetszik.  ;)

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #1449 Dátum: 2010, 11 02, 11:39:12 »
Személy szerint én mindig a kártyáról telepítem a ROM-okat, szóval működik a módszer.
Shady313 pedig már felbukkant ezen a fórumon is, tőle merítem az ihletet én is, már (főztem) is a napokban egy Diamond és egy LEO ROM-ot is. Na nem kell nagy dologra gondolni, csak a magyarításokat főztem bele mindkettőbe sikeresen, ugyanis a páromnak Speedshop-os ugyan a Diamond-ja de 401-es régióba szánták, így a Sunnysoft oldalán levő magyarítás ami 479-es az nem hajlandó feltelepülni. De sikerült kicselezni úgyhogy most már a 2.03.401.2-es tartalmazza a 479-es magyarítását és fel is települ szépen. LEO-nál meg csak kijavítottam a magyarításban pl. a Telítettséget, az időjárásnál a napok nevét hosszú formátumra, a Vezeték nélküli vezérlésnél az On-Off mostmár Be-Ki, a Start menüben pl. a Videokamerá most már Videókamera. A beállításoknál a Pocket mod és a G-Sensor is bántotta a szemem, azok is javítva. Meg ráadásul 200Mb körüli lett így a szabad tároló memória, ugyanis kidobtam a Copilot, WorldCard, és Jetcet Print progikat is, nekem feleslegesek. Ezenkívül teljesen gyári érzetű ROM, ezt úgy módosítom utána progikkal ahogy nekem tetszik.  ;)
De örülök válaszodnak!
Valahogy hozzájuthatnék az általad igazított Shady romhoz? Nemrég lettem LEO tulaj, és még mindig nem találtam megfelelő romot magamnak. Pont egy sallangoktól mentes, gyors romot keresek. Ebben is fel vannak szabadítva a ramok? Nekem jelenleg a gyári 3.14-es wwe rom van fent, és 2.08-as HSPL. Fel fog erre kúszni?