köszi a gyors segitséget, kiprobáltam és egyenlöre jobbnak tünik mint az elözö, bár itt is van pár érdekes dolog: operaban rengeteg oldalnál kiirja hogy nicns elég memória, facebookon az adalapon meg csak az üzenöfalat tudom megnyitni, ha átkattintok az info-ra vagy a fényképre rögtön visszaugrik az üzenöfalra,
beállitásokkal is adódtak gondjaim pl azt a baglyot a startmenügombhelyén hogy lehet rendesre változtatni?
ja meg ezt a chuckyromot érdemes androiddal használni? mert a startmenüben vannak androidos dolgok is
A Chucky ROM-ok készítője most biztosan megharagudott volna rád, ha elolvasta volna azt, hogy a felesége által kreált kedvenc papagáját bagolynak nevezted! Persze először számomra is kissé furcsa papagájnak tűnt, meg - maradjon köztünk - szerintem nem is egy túl szép grafikáról van szó, ezért ahonnan lehetett, onnan el is tűntettem.
A Start menü gombjátt egyébként nagyon könnyű kicserélni, csak szimplán töltsd le a számodra tetsző gombot pl. az XDA-ról, és az ikonhoz tartozó .cab fájlt egyszerűen csak telepítsed fel a készülék memóriájába, majd eszközölj egy SR-t! Én is lecseréltem a "baglyot" egy átlagos színes Windows-os ikonra, You are not allowed to view links.
Register or
Login letöltheted ha akarod, illetve ezen az oldalon több, Windows-os, HTC-s, stb. stílusú gombokat is találhatsz!
Az Opera nekem eddig soha nem hivatkozott memória-telítettségre, de még a 10-es verzió sem, pedig az ráadásul még valamennyivel többet is eszik, mint a 9.7-es, illetve a Facebook alkalmazással sincsen gondom...
Nem tudom, hogy nálad mi lehet a gond, mindenesetre furcsa, hogy nálam egyik sem jelentkezik.
A ChuckyROM "Android-barát" ROM, tehát nyugodtan használhatod vele / rajta a "zöld oprendszert" is!