2024, 12 19, 18:12:45

Szerző Téma: Leo főzött (custom) ROM-ok  (Megtekintve 251785 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető barna73

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
Re: Leo főzött (custom) ROM-ok
« Reply #1375 Dátum: 2010, 10 15, 21:46:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kékes színesek az ikonok és az állapotjelzők, de attól még nem feltétlenül agyon csicsázott a GTX. Hogyan éltél a gyári ROM-mal? :)

3 napig volt csak fent az 1.48 WWE rom....
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1376 Dátum: 2010, 10 15, 21:59:21 »
nem tudok neked erre válaszolni mert kb. 7.38 percig volt fent!
megláttam azt a rengeteg színes bigyót és nekem annyi elég is volt. nem szeretem az agyon csicsázott dolgokat....  természetesen azért más biztos teljes megelégedettséggel használja....

:( Nekem ez az Elegancia dolog nem megy... 1 órája használom, foltozgatom, stb., de egy csomó alkalmazás nincs benne, ami a Chuckyban benne volt, meg egy kicsit furcsa ez a sok szín!  :) Szóval lehet, hogy máris jön a következő ROM, mondjuk a fekete GTX-es dexter!  ;) Arról mi a véleményed? Van olyan jó, mint a sima Chucky?
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető barna73

« Reply #1377 Dátum: 2010, 10 15, 22:15:17 »
:( Nekem ez az Elegancia dolog nem megy... 1 órája használom, foltozgatom, stb., de egy csomó alkalmazás nincs benne, ami a Chuckyban benne volt, meg egy kicsit furcsa ez a sok szín!  :) Szóval lehet, hogy máris jön a következő ROM, mondjuk a fekete GTX-es dexter!  ;) Arról mi a véleményed? Van olyan jó, mint a sima Chucky?

válaszoltam már TheBigx87-nek is a dexterről....
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1378 Dátum: 2010, 10 15, 22:25:33 »
válaszoltam már TheBigx87-nek is a dexterről....

Tehát a te tetszésedet annyira nem nyerte el! :D Hát, ha Dexter Nekem sem jön be annyira, akkor megy vissza GTX Tabtastic és mellé felteszem a sencity kiegészítést, hogy kicsit megújúljon a HD2!  ;)

Nem elérhető barna73

« Reply #1379 Dátum: 2010, 10 15, 22:33:28 »
Tehát a te tetszésedet annyira nem nyerte el! :D Hát, ha Dexter Nekem sem jön be annyira, akkor megy vissza GTX Tabtastic és mellé felteszem a sencity kiegészítést, hogy kicsit megújúljon a HD2!  ;)

ennyi!
nálam ez a variáns fut. pontosabban én GTXLite-ot használok.
a sencity kiegészítés nem teljesen olyan mintha teljesen "benne lenne" a romban!
hiányosabb.... ezért remélem, hogy egyszer chucky romban teljesértékűen használhatom

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1380 Dátum: 2010, 10 15, 22:41:32 »
ennyi!
nálam ez a variáns fut. pontosabban én GTXLite-ot használok.
a sencity kiegészítés nem teljesen olyan mintha teljesen "benne lenne" a romban!
hiányosabb.... ezért remélem, hogy egyszer chucky romban teljesértékűen használhatom

Hát hallod Barna, lehet, hogy ezért legszívesebben megköveznél (csak vicc :P), de Nekem - az első benyomások alapján - egészen bejön ez a Dexter!  :D A legtöbb program, amit a drága Chucky GTX-ben gyakran használtam, itt is megtalálható, szóval a telepítésükkel szerencsére nem kell túl sok időt töltenem. A színösszeállítás érdekes, de szerintem valamennyivel jobb, mint az Eleganciás.

Persze ahány ember, annyi féle ízlés - a sima GTX-et még most is ugyanúgy szeretem, mint eddig, mert egyszerű, ugyanakkor megfogja az emebert, de számomra ez az új, fekete GTX-sencity párosítás is tetszik. Egy darabig marad, aztán ha valamilyen esztétikai vagy mélyebb hiba kiváltja a nemtetszésemet a ROM-mal kapcsolatban, röpül vissza a szürke GTX! :p

Nem elérhető barna73

« Reply #1381 Dátum: 2010, 10 15, 22:53:34 »
...Persze ahány ember, annyi féle ízlés - a sima GTX-et még most is ugyanúgy szeretem, mint eddig...

na ez a lényeg!!

ha színeset akarsz? hát megkaphatod.....

jópofa de sajnos most nincs időm variálni vele....
csak itt is sok a szín! pl. commanager ikonok...  stb....

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1382 Dátum: 2010, 10 15, 22:56:07 »
na ez a lényeg!!

Áááá, ez Nekem már sok!  :p Túl színes, túl csicsás, meg hogy őszinte legyek, egyáltalán nem is szép! A Dexter szerencsére csak pont annyira színezett, amennyi még "nem bántja a szememet", szóval most elkezdem tesztelgetni, aztán meglátjuk, hogy marad-e, vagy sem!  :)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1383 Dátum: 2010, 10 16, 11:35:15 »
na ez a lényeg!!

Sajnos a Dexter ROM-ról alkotott véleményemet is kicsit elhamarkodtam, mert körülbelül 3 óra leforgása alatt egy csokor olyan idegesítő hibával találkoztam, hogy majd' megőrültem tőlük. 8-kor fel kellett volna kelnem, de az ágyamban, lezárt állapotban fogta magát és valamilyen érthetetlen okból lefagyott, és nem csörgött a G-Alarm. (8:40-kor sikerült felébrednem, kicsit sem voltam  >:(-s!)

Most You are not allowed to view links. Register or Login ezzel az Omega ROM-mal  teszek egy próbát, hátha jobban bejön, mint az előző kettő ROM!

Elegancia, Dexter tehát kipipálva...  :(

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #1384 Dátum: 2010, 10 16, 11:50:01 »
Sajnos a Dexter ROM-ról alkotott véleményemet is kicsit elhamarkodtam, mert körülbelül 3 óra leforgása alatt egy csokor olyan idegesítő hibával találkoztam, hogy majd' megőrültem tőlük. 8-kor fel kellett volna kelnem, de az ágyamban, lezárt állapotban fogta magát és valamilyen érthetetlen okból lefagyott, és nem csörgött a G-Alarm. (8:40-kor sikerült felébrednem, kicsit sem voltam  >:(-s!)

Most You are not allowed to view links. Register or Login ezzel az Omega ROM-mal  teszek egy próbát, hátha jobban bejön, mint az előző kettő ROM!

ezt próbáltad már?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1385 Dátum: 2010, 10 16, 12:53:38 »

Nekem a 4-es Elegancia GTX szinte hibátlan, pedig már megjelenése óta nyúzom. A stabilitása is kifejezetten jó, és még mindig ébredtem, amikorra beállítottam. A kinézet elfogadhatóságát pedig felrakás előtt szoktam eldönteni, amiatt még egyszer se szedtem le ROM-ot.
Mindazonáltal várok új ROMeOS-ra, de nem akar jönni.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1386 Dátum: 2010, 10 16, 13:19:38 »
Nekem a 4-es Elegancia GTX szinte hibátlan, pedig már megjelenése óta nyúzom. A stabilitása is kifejezetten jó, és még mindig ébredtem, amikorra beállítottam. A kinézet elfogadhatóságát pedig felrakás előtt szoktam eldönteni, amiatt még egyszer se szedtem le ROM-ot.
Mindazonáltal várok új ROMeOS-ra, de nem akar jönni.

Nekem sem volt túl sok bajom az Eleganciával, csak hiányzott belőle néhány olyan program, ami a Chucky-ban benne van, és amit napi szinten használok. Tudom, ez a saját lustaságom, mert csak meg kell keresnem őket és feltelepíteni, de azért mégis jobb, ha már eleve be vannak építve a ROM-ba.
Most majd teszek egy kísérletet ismét a Chucky-val és sencity telepítős verziójával, kíváncsi vagyok, mit sikerül összehozni.  :)

Nem elérhető reggy

• PDA: HTC HD2 LEO
  • PDA ROM: Miri HD2 6.5.X - V 25.0 WWE / 2.15.50.14 / 15.42.50.11U
« Reply #1387 Dátum: 2010, 10 16, 17:52:20 »
Hali!

A task29-et milyen gyakran illik használni? (Hány ROMcserénként?)
És milyen "veszélyei" vannak?
Miképp kell pontosan csinálni? Néztem egy videót youtube-on, ahol írják, hogy bootoláskor a hangerő le gombot kell nyomva tartani. Az mire jó? Azzal megy a boot menübe? Azután a géppel ugyanúgy tudom feltenni a ROM-ot? És a task29 után teljesen üres lesz a gép? Tehát egy rádióval kell utána folytatni, majd úgy jöhet amit fel akar tenni az ember?
És a telefonálási időt is kinullázza ez a folyamat?
Bocs a sok kérdésért! :) Várom a sok választ rá!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1388 Dátum: 2010, 10 16, 18:08:30 »
A task29-et milyen gyakran illik használni? (Hány ROMcserénként)

Én még sose használtam, és talán már 8 hónapnál is több, hogy az első főzött ROM-ot feltettem. Így a többire majd valaki más válaszol. ;)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1389 Dátum: 2010, 10 16, 20:29:21 »
Hali!

Miképp kell pontosan csinálni? Néztem egy videót youtube-on, ahol írják, hogy bootoláskor a hangerő le gombot kell nyomva tartani. Az mire jó? Azzal megy a boot menübe? Azután a géppel ugyanúgy tudom feltenni a ROM-ot? És a task29 után teljesen üres lesz a gép? Tehát egy rádióval kell utána folytatni, majd úgy jöhet amit fel akar tenni az ember?

Én sem használtam a task29-t még sohasem, így csak egy kérdésre tudok választ adni: az olvasottak és a leírás alapján a Task29 használatának szinte semmilyen veszélye és "mellékhatása" sincs, viszont arra, hogy nullázza-e a beszélgetési időt, azt sajnos nem tudom.
A Radio-t véleményem szerint nem állítja vissza a gyárira, aztán közben lehet, hogy tévedek... :-X

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #1390 Dátum: 2010, 10 16, 21:30:12 »
Hali!

A Task29 nem nullázza ki a beszélgetési időt, és nem törli a rádiót sem! Én veszélyről és mellékhatásról sem tudok! :)

Nem elérhető zavox

• PDA: HTC HD2
« Reply #1391 Dátum: 2010, 10 17, 13:54:39 »
Sziasztok, nemrég vettem meg a HTC HD2 ömet, utána olvasgattam a hogy hogy kell új romokat feltenni, ki is próbáltam pár ROM-ot, de nemigazán sikerül olyan találni amilyet szeretnék. Legföbb gondom az volt hogy mindegyknél volt 1-2 funkció ami nem müködött normálisan és szükségem lett volna rá. Tudnátok ajánlani vmilyen ROM-ot amiben minden müködik tökéletesen?
Kinézetre StockRomhoz hasonlitót keresek, de azse gond ha más és müködik rendesen.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1392 Dátum: 2010, 10 17, 14:03:23 »
Sziasztok, nemrég vettem meg a HTC HD2 ömet, utána olvasgattam a hogy hogy kell új romokat feltenni, ki is próbáltam pár ROM-ot, de nemigazán sikerül olyan találni amilyet szeretnék. Legföbb gondom az volt hogy mindegyknél volt 1-2 funkció ami nem müködött normálisan és szükségem lett volna rá. Tudnátok ajánlani vmilyen ROM-ot amiben minden müködik tökéletesen?
Kinézetre StockRomhoz hasonlitót keresek, de azse gond ha más és müködik rendesen.

Pontosan melyek voltak azok a funckiók, amik nem működtek megfelelően az általad kipróbált ROM-okon? Ha leírnád, úgy könnyebben tudnánk segíteni! :)
A ChuckyROM-ok szerintem kiválóak, véleményem szerint minden működik bennük (legalábbis azok a funckiók, amelyeket én napi szinten használok). Kinézetük viszont egyáltalán nem hasonlít a Stock ROM-okéhoz, mivel az összes Chucky-féle ROM GTX rendszerű, azaz az alap GTX skin, vagy valamilyen módosított variánsa található meg bennük.

Nem elérhető zavox

« Reply #1393 Dátum: 2010, 10 17, 14:33:18 »
Legjobbnak az EnergyROMot találtam eddig, jelenleg is azt használom, ebbe amik zavarnak:
-  Zenelejátszónál nem jeleniti meg az albumképeket ,
-  facebook alkalmazás annyira jó kb hogy bejelentkezek és tudok irni állapotot magamnak adatlapokat meg mást nemhoz be,
-  az opera kb használhatatlan ha felrakom az Opera flashfixet,
- véletlenszerüen elöfordul hogyha megnyitok egy programot/alkalmazást akkor az 1 másodperc mulva bezáródik de ez szerencsére ritka,
- a 3G-s kapcsolónak nemtudom mi értelme van a hálózati beállitásoknál mert ha simán bekapcsolom az adatkapcsolatot akkor HSDPA-n kapcsolodik ha meg benyomom a 3G-t akkor csak 3G-n,
- akkumlátor jól birja, ha nem csinálok a telefonon semmit, de ha netezek vagy filmet nézek akkor pár óra az élettartama, bár az gondolom nem ROM hanem készülék/akku függö
- ezenkivül még örülnék ha valahogy magyarítást is lehetne pakolni rá (föleg mivel ugy vettem a készüléket hogy magyar ROM volt rajta és ez gondolom az árban is bennevolt) de ezt sehol nemtaláltam, a torennte777 féle nem müködött nálam

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1394 Dátum: 2010, 10 17, 14:38:05 »
Legjobbnak az EnergyROMot találtam eddig, jelenleg is azt használom, ebbe amik zavarnak:
-  Zenelejátszónál nem jeleniti meg az albumképeket ,
-  facebook alkalmazás annyira jó kb hogy bejelentkezek és tudok irni állapotot magamnak adatlapokat meg mást nemhoz be,
-  az opera kb használhatatlan ha felrakom az Opera flashfixet,
- véletlenszerüen elöfordul hogyha megnyitok egy programot/alkalmazást akkor az 1 másodperc mulva bezáródik de ez szerencsére ritka,
- a 3G-s kapcsolónak nemtudom mi értelme van a hálózati beállitásoknál mert ha simán bekapcsolom az adatkapcsolatot akkor HSDPA-n kapcsolodik ha meg benyomom a 3G-t akkor csak 3G-n,
- akkumlátor jól birja, ha nem csinálok a telefonon semmit, de ha netezek vagy filmet nézek akkor pár óra az élettartama, bár az gondolom nem ROM hanem készülék/akku függö
- ezenkivül még örülnék ha valahogy magyarítást is lehetne pakolni rá (föleg mivel ugy vettem a készüléket hogy magyar ROM volt rajta és ez gondolom az árban is bennevolt) de ezt sehol nemtaláltam, a torennte777 féle nem müködött nálam

Az általad említett problémák közül a ChuckyROM-ban - legalábbis az enyémben  - egyik sem jelenik meg, kiváltképp ami a Facebookra és a Zenelejátszóra vonatkozik!  :) Az akkumulátor csak kis mértékben ROM függő, inkább a rádiótól vagy magától az akkutól függ, az Opera is használható Flashfix mellett (de csak a 9.7), viszont megfelelő magyarítást erre sem tudnál feltenni.
A Sense 2.5.xxxx-t az összes ROM-on be lehet állítani magyar nyelvűre, csak egy apróbb registry-módosítást kell elvégezi hozzá.

Ha a GTX nem riaszt vissza, akkor szerintem tégy egy próbát vele!  ;)

Nem elérhető zavox

« Reply #1395 Dátum: 2010, 10 17, 17:23:30 »
köszi a gyors segitséget, kiprobáltam és egyenlöre jobbnak tünik mint az elözö, bár itt is van pár érdekes dolog:  operaban rengeteg oldalnál kiirja hogy nicns elég memória, facebookon az adalapon meg csak az üzenöfalat tudom megnyitni, ha átkattintok az info-ra vagy a fényképre rögtön visszaugrik az üzenöfalra,
beállitásokkal is adódtak gondjaim pl azt a baglyot a startmenügombhelyén hogy lehet rendesre változtatni?
ja meg ezt a chuckyromot érdemes androiddal használni? mert a startmenüben vannak androidos dolgok is

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1396 Dátum: 2010, 10 17, 19:13:19 »
köszi a gyors segitséget, kiprobáltam és egyenlöre jobbnak tünik mint az elözö, bár itt is van pár érdekes dolog:  operaban rengeteg oldalnál kiirja hogy nicns elég memória, facebookon az adalapon meg csak az üzenöfalat tudom megnyitni, ha átkattintok az info-ra vagy a fényképre rögtön visszaugrik az üzenöfalra,
beállitásokkal is adódtak gondjaim pl azt a baglyot a startmenügombhelyén hogy lehet rendesre változtatni?
ja meg ezt a chuckyromot érdemes androiddal használni? mert a startmenüben vannak androidos dolgok is

:D A Chucky ROM-ok készítője most biztosan megharagudott volna rád, ha elolvasta volna azt, hogy a felesége által kreált kedvenc papagáját bagolynak nevezted! Persze először számomra is kissé furcsa papagájnak tűnt, meg - maradjon köztünk - szerintem nem is egy túl szép grafikáról van szó, ezért ahonnan lehetett, onnan el is tűntettem.

A Start menü gombjátt egyébként nagyon könnyű kicserélni, csak szimplán töltsd le a számodra tetsző gombot pl. az XDA-ról, és az ikonhoz tartozó .cab fájlt egyszerűen csak telepítsed fel a készülék memóriájába, majd eszközölj egy SR-t! Én is lecseréltem a "baglyot" egy átlagos színes Windows-os ikonra, You are not allowed to view links. Register or Login letöltheted ha akarod, illetve ezen az oldalon több, Windows-os, HTC-s, stb. stílusú gombokat is találhatsz!

Az Opera nekem eddig soha nem hivatkozott memória-telítettségre, de még a 10-es verzió sem, pedig az ráadásul még valamennyivel többet is eszik, mint a 9.7-es, illetve a Facebook alkalmazással sincsen gondom...  :hmm: Nem tudom, hogy nálad mi lehet a gond, mindenesetre furcsa, hogy nálam egyik sem jelentkezik.

A ChuckyROM "Android-barát" ROM, tehát nyugodtan használhatod vele / rajta a "zöld oprendszert" is! :)

Nem elérhető vps

• PDA: HTC HD2 T-mobile
« Reply #1397 Dátum: 2010, 10 18, 21:27:49 »

Üdv mindenkinek,

Ma vettem egy HD2-est, magyar ROM-ot honnan tudok hozzá letölteni?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1398 Dátum: 2010, 10 18, 21:29:36 »
Üdv mindenkinek,

Sehonnan. Magyar ROM nincsen, csak magyarítást tudsz letölteni hozzá! Újonnan vetted a HD2-t? Milyen ROM van rajta jelenleg?

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #1399 Dátum: 2010, 10 18, 22:14:07 »
Üdv mindenkinek,

Ez pl egy főzött magyar rom:
Hogy mennyire jó nem tudom, mivel én nem próbáltam, csak olvastam itt a fórumon a napokban hogy már ilyen is van! :)