2024, 12 23, 23:50:48

Szerző Téma: Leo főzött (custom) ROM-ok  (Megtekintve 252002 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető matiz

• PDA: Samsung Note 7
  • PDA ROM: 6.0.1
Re: Leo főzött (custom) ROM-ok
« Reply #1350 Dátum: 2010, 10 11, 20:39:45 »
 Sziasztok ha valaki tud kérem segítsen mert 1.66gyári romra szeretnék frissíteni aztán azt magyarítani a Sunnysoft oldaláról leszedtem a romot meg a magyarítást. Kérdés hogy megoldható úgy hogy a mostani rom verzió 1.48.479.1(7194)WWE A PN:99HJY002-00. Mert nekem a magyarítás is nagyon fontos lenne. És még 1 kérdés egy szer már megpróbáltam de amint elindítom a frissítés elvész az usb kapcsolat és eror 260 hibával leáll és reklamálja az usb kapcsolatot ezt miért csinálja? Aki tud kérem segítsen előre is köszönöm

Nem elérhető Menotti

• Nem: Férfi
  • PDA: Htc Sensation
  • PDA ROM: 1.73.401.4
« Reply #1351 Dátum: 2010, 10 11, 20:43:09 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok ha valaki tud kérem segítsen mert 1.66gyári romra szeretnék frissíteni aztán azt magyarítani a Sunnysoft oldaláról leszedtem a romot meg a magyarítást. Kérdés hogy megoldható úgy hogy a mostani rom verzió 1.48.479.1(7194)WWE A PN:99HJY002-00. Mert nekem a magyarítás is nagyon fontos lenne. És még 1 kérdés egy szer már megpróbáltam de amint elindítom a frissítés elvész az usb kapcsolat és eror 260 hibával leáll és reklamálja az usb kapcsolatot ezt miért csinálja? Aki tud kérem segítsen előre is köszönöm

Nézz át a Hd2 gyári ROM-ok topicba ...elég jól kitárgyaltuk hogyan kell felrakni

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #1352 Dátum: 2010, 10 11, 22:39:46 »
remélem birkoffsjunk 1-2 napon belül rámozdul...

vagy ráteszem magamnak :)
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1353 Dátum: 2010, 10 11, 23:11:57 »
remélem birkoffsjunk 1-2 napon belül rámozdul...

vagy ráteszem magamnak :)

Vááá hallod, Nekem kell egy ilyen! :D :shock:
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető barna73

« Reply #1354 Dátum: 2010, 10 11, 23:23:19 »
ilyet láttatok már: [Rádió] 2.15.50.14
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1355 Dátum: 2010, 10 11, 23:29:49 »
ilyet láttatok már: [Rádió] 2.15.50.14

Nem elérhető barna73

« Reply #1356 Dátum: 2010, 10 11, 23:35:12 »

:-X  :-X  :-X
mekkora marha vagyok!!!
hiszen még írtam is hozzá!!!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1357 Dátum: 2010, 10 12, 00:06:04 »

:-X  :-X  :-X
mekkora marha vagyok!!!
hiszen még írtam is hozzá!!!

No problemo, elfér. ;) :ok:

Nem elérhető zolky

• Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: HTC Hd2
  • PDA ROM: ChuckyROM WWE / Radio: 2.14.50.04
« Reply #1358 Dátum: 2010, 10 13, 09:19:35 »
Ehhez mit szóltok? Feltettem az újabb rádiót 2.14.50.04. Telefonáláskor recseg ropog a vonal! Nem tetszik! Valaki tapasztalt már ilyent? Régebbi rádiót vissza tudok rakni ugyan úgy HSPL2 segítségével? Illetve erről az újról valakinek van tapasztalata? Véleményetek szerint melyik a legjobb rádió amit eddig használtatok? Bocsi a sok kérdésért, de előre is köszi a válaszokat!

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #1359 Dátum: 2010, 10 13, 09:47:13 »
Ehhez mit szóltok? Feltettem az újabb rádiót 2.14.50.04. Telefonáláskor recseg ropog a vonal! Nem tetszik! Valaki tapasztalt már ilyent? Régebbi rádiót vissza tudok rakni ugyan úgy HSPL2 segítségével? Illetve erről az újról valakinek van tapasztalata? Véleményetek szerint melyik a legjobb rádió amit eddig használtatok? Bocsi a sok kérdésért, de előre is köszi a válaszokat!
Nekem is ugyan ez a rádióm van, és semmi recsegést nem tapasztaltam még vele. Nekem tökéletesen bevált. Üzemidőt nem tudok mondani, mert kocsiban mindig töltőn van, de mintha térerőben ez lenne a legjobb.
Sajnos a többiben nem tudok segíteni, mert még elég kezdő vok én is. Hülyeséget meg nem szeretnék még véletlenül sem mondani!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1360 Dátum: 2010, 10 13, 22:20:46 »

Tedd fel a legújabbat, a 2.15-öst, nálam valamivel jobb, mint a 14-es.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1361 Dátum: 2010, 10 15, 16:36:54 »
Tegnap este óta próbálom leszedni az Elegancia GTX-et, de a Hotfile-ról annyira "tetű" módon jön, hogy már kezdek ideges lenni!  >:(  :hmm: Átlagban 4-5kb/s-mal vánszorog lefelé, és egyszerűen nem értem, hogy miért.
Reggel benyomva hagytam a gépet, 120MB le is jött a 170-ből, és természetesen pont ma délelőtt indította újra magát a vindóz a frissítések miatt ???
Ha valakinek megvan, és esetleg feltöltené valahova, vagy tud más linket, azt nagyon megköszönném! Bocsánat a mérgelődésért, csak állítólag ha magamban tartok mindent, könnyen kaphtok idegösszeomlást!  :D :D

Amúgy...
Jó a ChuckyGTX is, csak az az igazság, hogy kezdem unni ezt a fehér-szükre összeállítást. Ráadásul most teljesen becsavarodott, nem működik a Twitter, a Facebook, eldobja a hívásokat (lehet, hogy ez rádió hibája, majd felteszek egy másikat), párszor befagy... szóval úgy érzem, itt az ideje, hogy valami mást is kipróbáljak!  :)

Nem elérhető TheBigX87

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: FoxHound Sliver 0.7 | Jelly
« Reply #1362 Dátum: 2010, 10 15, 17:13:46 »
Rem itt is kapok vmi választ bár ez szerintem nem kifejezetten rom hiba. A következő probléma lépett fel néhány napja semmi előzmény nélkül: mikor felteszem töltőre vagy a géphez csatlakoztatom akkor fennt a led hol piros, hogy zöldként villog váltakozva, a telep pedig 100%-ot mutat akármennyi volt előtte és mikor a settingsbe lapozok, about phone, battery szépen esik lefele pedig csatlakoztatva van a géphez vagy töltőn van... Elcsesztem vmit?  :'(
A real RockNRolla wants the f@&#ing lot...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TheBigX87

« Reply #1363 Dátum: 2010, 10 15, 17:58:19 »
Mégjobb, hogy android alatt meg tölt... Most akkor erre van vkinek vmi értelmes megoldása?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető barna73

« Reply #1364 Dátum: 2010, 10 15, 18:04:57 »
Tegnap este óta próbálom leszedni az Elegancia GTX-et, de a Hotfile-ról annyira "tetű" módon jön, hogy már kezdek ideges lenni!

Amúgy...
Jó a ChuckyGTX is, csak az az igazság, hogy kezdem unni ezt a fehér-szükre összeállítást. Ráadásul most teljesen becsavarodott, nem működik a Twitter, a Facebook, eldobja a hívásokat (lehet, hogy ez rádió hibája, majd felteszek egy másikat), párszor befagy... szóval úgy érzem, itt az ideje, hogy valami mást is kipróbáljak!  :)

nem is akarod igazán azt az elegancia/miri rom-ot!
maradj birkoffsjunk-nál csak használd a Dexter Series .sencity rom-ot!
én feltettem de nem igazán tetszett az a sok "ikonszín". na ezt szépen írtam le....

Nem elérhető akooos

• PDA: LG G2
« Reply #1365 Dátum: 2010, 10 15, 18:22:50 »
Tegnap este óta próbálom leszedni az Elegancia GTX-et, de a Hotfile-ról annyira "tetű" módon jön, hogy már kezdek ideges lenni!  >:(  :hmm: Átlagban 4-5kb/s-mal vánszorog lefelé, és egyszerűen nem értem, hogy miért.
Reggel benyomva hagytam a gépet, 120MB le is jött a 170-ből, és természetesen pont ma délelőtt indította újra magát a vindóz a frissítések miatt ???
Ha valakinek megvan, és esetleg feltöltené valahova, vagy tud más linket, azt nagyon megköszönném! Bocsánat a mérgelődésért, csak állítólag ha magamban tartok mindent, könnyen kaphtok idegösszeomlást!  :D :D

Amúgy...

Ha a GTX-nél akarsz maradni, vagy akár Sencity, MAXSense, adj egy esélyt Energy-nek :D Nekem ő a kedvenc szakácsom, soha nem volt panaszom rá és még Androidra is elég jól van optimalizálva.

Nem elérhető TheBigX87

« Reply #1366 Dátum: 2010, 10 15, 19:06:04 »
Mégjobb, hogy android alatt meg tölt... Most akkor erre van vkinek vmi értelmes megoldása?

Lehetséges, hogy megjavult de azért kellene egy megerősítés: nálatok mikor kiveszitek az aksit az a 3 kis réz pöcök hogy áll? Merrefelé néznek? mind lefelé vagy a középső kisebb felfelé? Mert most egy picit lejjebb hajlítottam a középsőt és tölt asszem most raktam fel még nem villogot...

De vki erősítsen meg vagy fényképezze le pls hogy hogyan áll az 3 pöcök!

Nem elérhető csonak

• PDA: Galaxy Note2
  • PDA ROM: Omega v21 JB 4.3
« Reply #1367 Dátum: 2010, 10 15, 19:07:15 »
Milyen progit kell feltennem, hogy a képernyő automatikusan elforogjon?

Nem elérhető TheBigX87

« Reply #1368 Dátum: 2010, 10 15, 19:07:39 »
nem is akarod igazán azt az elegancia/miri rom-ot!
maradj birkoffsjunk-nál csak használd a Dexter Series .sencity rom-ot!
én feltettem de nem igazán tetszett az a sok "ikonszín". na ezt szépen írtam le....

Nekem is ez a dexter van fennt de az óránál amikor analóg és digit van beállítva egy kettőspont ottmarad mindig a kettő között. Ez neked is ottvan?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1369 Dátum: 2010, 10 15, 19:26:17 »
Ha a GTX-nél akarsz maradni, vagy akár Sencity, MAXSense, adj egy esélyt Energy-nek :D Nekem ő a kedvenc szakácsom, soha nem volt panaszom rá és még Androidra is elég jól van optimalizálva.

Rendben van, mindenkinek nagyon szépen köszönöm a tippeket!  :ok: Úgy döntöttem, hogy most egy "ROM-próbálgatós" időszak jön el a HD2 és az én életemben is, mert kíváncsi vagyok, hogy valóban - számomra - melyik ROM válik be a legjobban.
A Chucky-ban nem kellett csalódnom ~ augusztus 20 óta, bár ezt a mostani "becsavarodását" nem igazán tudom hová tenni!  :hmm:
A gyári ROM-okat bevallom őszintén annyira nem szeretem, így az 1.66-ossal nem foglalkoztam sokat. S bármilyen hihetetlenül is hangzik, június eleje óta mindösszesen 3 ROM volt fenn a Leómon!  :D A gyári, egy régebbi Miri ROM, és most a Chucky.

A következő szerintem az Elegancia lesz, mert kb. 5 órás (!) letöltés után úgy néz ki, hogy lassan-lassan lejön az egész. Egy-két hétig szerintem maradni fog, aztán jöhet a következő, majd mégegy, and so on... :)

Nem elérhető bob

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Ace 3
  • PDA ROM: S7275RXXUAML1
« Reply #1370 Dátum: 2010, 10 15, 19:26:34 »
Lehetséges, hogy megjavult de azért kellene egy megerősítés: nálatok mikor kiveszitek az aksit az a 3 kis réz pöcök hogy áll? Merrefelé néznek? mind lefelé vagy a középső kisebb felfelé? Mert most egy picit lejjebb hajlítottam a középsőt és tölt asszem most raktam fel még nem villogot...

De vki erősítsen meg vagy fényképezze le pls hogy hogyan áll az 3 pöcök!
Nálam ugyanúgy állnak.

Nem elérhető zolky

• Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: HTC Hd2
  • PDA ROM: ChuckyROM WWE / Radio: 2.14.50.04
« Reply #1371 Dátum: 2010, 10 15, 20:41:45 »
Sziasztok! Ugye írtam hogy a 2.14es rádióval serceg a vonal telefonálás közben! 2.15 is! DE! Ha átbootolok Androidra és ott telefonálok akkor NEM! Az lehetséges, hogy a ROM zavar be valamibe? Várom az építő jellegő hozzászólásokat! Köszike! Üdv mindenkinek és Jó hétvégét!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1372 Dátum: 2010, 10 15, 20:46:28 »
Na végre-valahára lejött az Elegancia, de úgy, hogy végső próbálkozásként a HD2-ről kezdtem el tölteni... a gépen egyszerűen 95%-nál megakadt, és nem tudtam vele mit kezdeni. Kicsit sem voltam ideges!  >:(

Mindjárt nekiállok a telepítésnek, csak előbb felteszem az új rádiót. Aztán hadd szóljon!  ;) Remélem, nem fogok benne csalódni!  :whistle:

Nem elérhető barna73

« Reply #1373 Dátum: 2010, 10 15, 21:09:00 »
Nekem is ez a dexter van fennt de az óránál amikor analóg és digit van beállítva egy kettőspont ottmarad mindig a kettő között. Ez neked is ottvan?

nem tudok neked erre válaszolni mert kb. 7.38 percig volt fent!
megláttam azt a rengeteg színes bigyót és nekem annyi elég is volt. nem szeretem az agyon csicsázott dolgokat....  természetesen azért más biztos teljes megelégedettséggel használja....

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1374 Dátum: 2010, 10 15, 21:31:40 »
nem tudok neked erre válaszolni mert kb. 7.38 percig volt fent!
megláttam azt a rengeteg színes bigyót és nekem annyi elég is volt. nem szeretem az agyon csicsázott dolgokat....  természetesen azért más biztos teljes megelégedettséggel használja....

Kékes színesek az ikonok és az állapotjelzők, de attól még nem feltétlenül agyon csicsázott a GTX. Hogyan éltél a gyári ROM-mal? :)