2024, 12 20, 07:01:01

Szerző Téma: Leo főzött (custom) ROM-ok  (Megtekintve 251807 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető barna73

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
Re: Leo főzött (custom) ROM-ok
« Reply #1300 Dátum: 2010, 10 02, 21:36:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én sem lennék szomorú, ha Chucky is készítene egy 2.0 CHT-s Sense-szel felszerelt GTX-es ROM-ot! :)

sajnos a mai is csak 1.8.5  :(
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető XtreemX

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 1.48.405.2
« Reply #1301 Dátum: 2010, 10 02, 21:46:06 »
Sziasztok!

Nagyon új vagyok a témában és még nem is rendelkezem PDA telefonnal. Konkrét még érintős telefon sem volt soha a kezemben. Egy barátomtól kaptam tanácsot,hogy egy HTC HD2 típusú telefonnal jól járnék,mert nagyon megbízható és kiforrott ,tehát gyors,megbízható és jól működik az operációs rendszer is rajta. Nagyon sokat olvasgattam a telefonról, és meggyőztek a tulajdonságai,de elég drága. Számomra minimum 3-4 évre kellene egy ilyen telefon.

Szeretnék egy kis útmutatást kérni hogy ez a telefon megfelelő-e lenne számomra. Elsősorban GPS-ként illetve office dokumentumok kezelésére lenne használva a telefon,nomeg sok beszélgetésre. Akkumulátort szeretnék majd egy gyári erősebb 2300mah-t venni hozzá.

És ami miatt ide írtam az az lenne hogy olvasgattam hogy fel lehet benne oldani 128 MB ram-ot,illetve javítgatni például a készített képek/videók minőségén. De sajnos nem tudok angolul,így nem találok részletes leírást hogyan kell egyéni rom-ot rárakni. Ez lenne fontos számomra,ha valaki le tudná írni,nagymértékben honorálnám a dolgot,ezen függ veszek-e ilyen telefont nagyjából.

Előre is köszönöm a válaszokat/tanácsokat. És bocsánat ha nem írtam mindent jól,nagyon kezdő vagyok :(

Nem elérhető barna73

« Reply #1302 Dátum: 2010, 10 02, 22:08:10 »
Csak megmondom őszintén, nagyon kíváncsi vagyok rá, és szerintem a mostani ROM-omra nem tudnám feltelepíteni - lévén, hogy beépítve tartalmazza az 1.8.5-öt, és vélhetően összeakadna vele... :(

hát én azért rátettem és beszél magyarul is!!!!

Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1303 Dátum: 2010, 10 02, 22:27:55 »

hát én azért rátettem és beszél magyarul is!!!!

Tapasztaltál problémákat, fagyásokat, amelyek esetleg az 1.8.5-ös verzióval történő összeakadásból erednek, illetve akármi mást, ami engem zavarhat?  :D Mert ha nem, akkor én is letöltöm, ugyanis bevallom, vonzanak a CHT 2.0-ás újításai... :oops:  :)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető barna73

« Reply #1304 Dátum: 2010, 10 02, 22:30:50 »
Tapasztaltál problémákat, fagyásokat, amelyek esetleg az 1.8.5-ös verzióval történő összeakadásból erednek, illetve akármi mást, ami engem zavarhat?  :D Mert ha nem, akkor én is letöltöm, ugyanis bevallom, vonzanak a CHT 2.0-ás újításai... :oops:  :)

most tettem csak fel! :)
majd holnap a munkahelyemen állítgatom...
hogy téged mi zavarhat? hát azt nem tudom!  :shock:
gondolom van mentésed... akkor meg mi tart vissza?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1305 Dátum: 2010, 10 02, 22:34:07 »
most tettem csak fel! :)
majd holnap a munkahelyemen állítgatom...
hogy téged mi zavarhat? hát azt nem tudom!  :shock:
gondolom van mentésed... akkor meg mi tart vissza?

Csak vicc volt.  :) Természetesen van mentésem, úgyhogy... ráadásul most még időm is van (áh, mekkora kincs, ilyenkor jövök rá... pedig elvileg mindig jelen van, ennek ellenére én sokszor "nem találkozom" vele  :-X), úgyhogy kipróbálom, mit tud.
Majd jelentkezem, ha tapsztaltam valami "must share" újítást, problémát, stb...

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1306 Dátum: 2010, 10 02, 23:04:18 »
Rádobtam a romomban lévő 1.8.5-re,de akadozik,meg az alsó csúszka feloldásánál becsíkozódik a képernyő.Backup ment is vissza.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1307 Dátum: 2010, 10 02, 23:24:37 »
Rádobtam a romomban lévő 1.8.5-re,de akadozik,meg az alsó csúszka feloldásánál becsíkozódik a képernyő.Backup ment is vissza.

Nálam nem jelentkeztek hasonló jellegű problémák, bár igaz, hogy túl sokat még nem is foglalkoztam vele! :) Ami hibát én (eddig) tapasztaltam, az az, hogy a főoldalra kitehető "SMS-Widget" nem akar felfelé lapozni, csak lefelé, de ezt betudhatjuk egyelőre a béta-állapotnak!  :) Amúgy kellően gyors ez az új 2.0, rengeteg hasznos újítás van benne, szóval egyelőre még nem tervezem, hogy leszedem - ha pedig kiadják a végleges verziót, egészen biztos, hogy átváltok rá!  :ok:

Nem elérhető Huszika

• Navigáció / Navigation: hd2 IGO PRIMO
  • PDA: HTC HD2
« Reply #1308 Dátum: 2010, 10 03, 02:33:46 »
üdv mindenkinek!

Pár napja lecseréltem az asusomat egy htc hd2-re (használt angliai) de néha fagy mert szerintem nem a legjobb a rajt lévő rom (ENERGY)
os ver.:5.2.23673(23673.5.3.7)
Manilla:2.5.20161332.0
Rom ver.:24.jul.2010 WWE
Rom date:04/28/10
Radio ver.:2.12.50.02_2
Protocol ver.:15.40.50.07U

Ezek az adatai
légyszi dobjatok linket vagy tippet egy jól működő romrol (nem feltétlen kell eredeti)vagy ha van ötletetek a fagyások okárol (semmi rendszer nincs köztük a megvétel után haard reset volt)

Köszi szépen

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1309 Dátum: 2010, 10 03, 08:57:42 »
A Chucky sötét párja Dexter néven érdekesnek tűnik.

Nem elérhető atideath

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: i900 -> i8000 -> HD2 -> Sensation
  • PDA ROM: Folyamatosan változik :)
« Reply #1310 Dátum: 2010, 10 03, 09:26:29 »

Próbálta már valaki ezt a romot? Nekem Chucky féle romok a fehér miatt nem tetszenek.:( Nem akar esetleg feketében is tervezni romokat? :) Tuti vevő lennék rá! :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1311 Dátum: 2010, 10 03, 10:29:18 »
Nekem Chucky féle romok a fehér miatt nem tetszenek.:( Nem akar esetleg feketében is tervezni romokat? :) Tuti vevő lennék rá! :)

Ezt most komolyan kérdezed? Pont azt írtam, hogy ez a Chucky ROM sötét párja. :hmm:

Nem elérhető bob

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Ace 3
  • PDA ROM: S7275RXXUAML1
« Reply #1312 Dátum: 2010, 10 03, 12:19:54 »
Ezt most komolyan kérdezed? Pont azt írtam, hogy ez a Chucky ROM sötét párja. :hmm:
:D :taps:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1313 Dátum: 2010, 10 03, 13:08:11 »

rotfl
Hát igen, nem árt figyelmesen  :olvass:-ni! :)

Egész tetszetős amúgy ez az új fekete "Dexter", bár a szívem mindigis közelebb állt a fehér / szürke párosításhoz, szóval véglegesen valószínűleg nem cserélem le rá, maximum kipróbálási céllal.

Más téma:
A CHT 2.0 Nekem eddig nagyon bejött. Megtaláltam a megoldást is az SMS Widget hibájára, és megpróbáltam végigböngészni az összes CHT és CHT Editor adta lehetőségeket.
Egyetlen egy kis grafikai bugot találtam benne, amit érdemes lehet megemlíteni, ez pedig a Zenelejátszó Widgetnél jelentkezik: a visszaléptető gomb fekete, az előreléptető pedig fehér, de kívánom, hogy csak ennyi baj legyen vele!  ;)

Ahhoz képest, hogy még csak béta állapotban van, a gyorsaságára nem lehet panasz, kellően gyors, szinte sohasem akad. Nekem eddig kétszer lefagyott, bár egyáltalán nem csodálkoztam rajta, lévén, hogy ez még nem a végleges verzió.

Nyelvi csomag telepítésével a magyar nyelvet is tudja, hogyha valakinek esetleg erre van szüksége.

A 2.0 természetesen tartalmaz rengeteg érdekes és fontos újítást, amelyek még könnyebbé teszik a HD2 és a Sense használatát (nem mintha eddig nem lett volna az, de ugye mind tudjuk, hogy a legjobbat is lehet még jobbá tenni! :P)
Egy-két példa (ami engem első használatkor megfogott):

- Proximity-szenzor kapcsoló (ez lehetővé teszi, hogyha a távolságérzékelő közvetlen közelébe kerül valami, akkor lekapcsolja a háttérvilágítást, és ezzel - ha úgy állítottuk be - aktiválja a képernyő-zárat.)
- Proximity-szenzor kapcsoló 2 (ez pedig azt teszi lehetővé, hogyha az adott tárgy kikerül a távolságérzékelő környezetéből, újra bekapcsolja a háttérvilágítást)
- Új, külön munkaasztalok (összesen 5) - most már nem csak a Quicklinks (gyorsindítók) oldalai között lapozhatunk, hanem azoktól függően vagy függetlenül, teljesen új munkaasztalokat kapunk, maximálisan ötöt. Ezekre tehetünk akármit, widgeteket, órát, naptárat, stb., és mind az 5 (vagy ahányat beállítunk) rendelkezik a CHT korábbi verzióiból már megszokott 4 lépcsős szinttel, azaz tulajdonképpen akár 20 darab egyéni asztalunk is lehet.
- Free Links , azaz szabad linkek. Hasonlóan működnek, mint a Quicklinkek, csak nem kötöttek helyhez.
- Állapotjelzők - Ide tartoznak az akkumulátor különböző állapotairól információt adó állapotjelzők, például a jelenlegi feszültséget, hőmérsékletet, töltöttséget jelző ikonok. A készülék elérhető és teljes programmemóriájára, RAM memóriájára és a Storage Card kapacitására vonatkozó jelzőket is beállíthatunk. (Beleépítettek két, számomra kicsit értelmetlen kapcsolót is: az egyik az összes futó folyamatot jelzi (ez még nem is lenne felesleges, de ha rákattintunk, sajnos nem nyitja meg a feladatkezelőt :(), a másik pedig azt, hogy a CHT 2.0 telepítése óta hányszor kapcsoltuk ki-be a készüléket... :hmm:  :D)
- Létezik egy ún. Softkey mód, amely aktiválja és elérhetővé teszi a 2.0 új alsó Softkey sávját. Ezen a sávon megtalálható a Windows gomb, a menü gomb, a lezáró gomb, a tárcsázó gombja és a Sense-es Slider-t előhívő sofktey gomb is. Ezek sorrendje változtatható, és ahogy néztem a CHT Editorban, a funckiójuk is módosítható. Én nem használom, mert számomra a régi, normál bottom bar kényelmesebb, és sajnos az új Softkey-bar miatt fagyott le egyszer az egész rendszer...

Nemsokára csinálok néhány képernyőfotót is!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1314 Dátum: 2010, 10 03, 13:43:26 »
S akkor a képernyőfotók (remélem, most már normálisan beágyazódnak, mert eddig az 5 próbálkozásomból egyszer sem sikerült normálisan beilleszteni őket :D)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1315 Dátum: 2010, 10 03, 16:15:20 »
Beleépítettek két, számomra kicsit értelmetlen kapcsolót is: az egyik az összes futó folyamatot jelzi (ez még nem is lenne felesleges, de ha rákattintunk, sajnos nem nyitja meg a feladatkezelőt :(

Ennek talán értelmet ad az 5.2-es WinCE kernelben még élő 32 processzes limit. Azaz így látod, ha közel kerülsz hozzá, és elballagsz a kedvenc feladatkezelődbe (ami nálam egyébként is hardveres gombon van).

Nem elérhető barna73

« Reply #1316 Dátum: 2010, 10 03, 17:49:13 »

igen már olvastam róla: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető barna73

« Reply #1317 Dátum: 2010, 10 03, 17:50:33 »
rotfl

A CHT 2.0 Nekem eddig nagyon bejött. Megtaláltam a megoldást is az SMS Widget hibájára, és megpróbáltam végigböngészni az összes CHT és CHT Editor adta lehetőségeket.

Ahhoz képest, hogy még csak béta állapotban van, a gyorsaságára nem lehet panasz, kellően gyors, szinte sohasem akad. Nekem eddig kétszer lefagyott, bár egyáltalán nem csodálkoztam rajta, lévén, hogy ez még nem a végleges verzió.

Nyelvi csomag telepítésével a magyar nyelvet is tudja, hogyha valakinek esetleg erre van szüksége.

na ennek örülök, hogy tetszik!  :ok:

Nem elérhető barna73

« Reply #1318 Dátum: 2010, 10 03, 18:38:03 »

nincs valakinek kedve kipróbálni?

Nem elérhető 206cc

• Navigáció / Navigation: Navigon 4.8.0
  • PDA: Samsung N7000
  • PDA ROM: XXLSZ Rocket Rom v.1.0
« Reply #1319 Dátum: 2010, 10 03, 21:38:38 »

szia!
Nálam fenn van...elég jól müxik..szép is,de alap rom.Nincs benne szinte semmi kiegészítő.Már a javítottban jó a helyi lokáció is.kicsit várni kell vele az elején még sokat "telepítget+ újraindul"..néha be is lassul,de azután már megy!wifi,bluetooth müxik.3G is jó meg az adatszinkronizáció is megy.
Hirtelen ennyi.....
206cc

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1320 Dátum: 2010, 10 03, 21:40:01 »

Kedvem még lenne, időm viszont már annál kevésbé van...  :( Egész tetszetős ez a ROM, ha a jövő héten valamelyik délután lesz egy pár szabad órám, feloltom a HD2-re, aztán megírom a helyzetjelentést... ;)

Szerk.: Látom, 206cc kolléga már megtette, köszönjük szépen. Azért valószínűleg teszek egy próbát vele, kíváncsi vagyok, milyen ez az új felület...

Nem elérhető atideath

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: i900 -> i8000 -> HD2 -> Sensation
  • PDA ROM: Folyamatosan változik :)
« Reply #1321 Dátum: 2010, 10 03, 23:14:45 »

A készítőt nem néztem hogy egyezik-e :). A párja és az azonos készítő számomra nem egyezik :). De azért köszönöm meg fogom nézni és beszámolok mennyire tetszik :).

Nem elérhető barna73

« Reply #1322 Dátum: 2010, 10 04, 09:46:13 »

érdekesség!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1323 Dátum: 2010, 10 06, 22:35:31 »
Ket hete hasznalom az uj radio romot. Ez ido alatt a hasznalati szokasaim nem valtoztak. Azt vettem eszre mintha ez jobban fogyasztana az aksit mint az elozzo. Rajtam kivul valaki eszrevette ezt a jelenseget?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1324 Dátum: 2010, 10 06, 22:53:08 »
Ket hete hasznalom az uj radio romot. Ez ido alatt a hasznalati szokasaim nem valtoztak. Azt vettem eszre mintha ez jobban fogyasztana az aksit mint az elozzo. Rajtam kivul valaki eszrevette ezt a jelenseget?

Nagy változást nem tapasztaltam, viszont gyengébb lefedettségű helyeken jobb a térerő, és úgy általában gyorsabb a net
Viszont: You are not allowed to view links. Register or Login
Még nem próbáltam.