2024, 12 20, 21:50:22

Szerző Téma: Leo főzött (custom) ROM-ok  (Megtekintve 251836 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető samgar

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
Re: Leo főzött (custom) ROM-ok
« Reply #1150 Dátum: 2010, 09 18, 20:03:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szerintem ez minden ROM-mal így van, nem? Legalábbis akik vezetékes fülessel próbálnak léptetni, általában panaszkodnak, hogy a Sense lejátszóját aktiválja.

CHT lockscreent kerüld messziről.

CHT nem volt aktiválva.
Szerintem nem igy van, hiszen bármelyik romot is használtam, a léptető gombnál mindig léptetést csinált ráadásul minden nap használom, mert rendszeresen bringázom, zene nélkül nem is indulok el.
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1151 Dátum: 2010, 09 18, 20:26:56 »
Bocs, lama kerdes volt; en az animalt weather-t hianyolom igazabol...
Egyebkent meg megcsinaltam, amit irtal, csak az a bajom, hogy eltunt az allitgatassal az elso ikonsor, nincs a naptar bejegyzesek alatt semmi...

Az aninált "vedört" is be lehet kapcsolni! A Quicklinks-nél kattints egy üres helyre, majd a Toggle Switch opció alatt válaszd ki a "Weather Toggle"-t! Eredetileg ki van kapcsolva az animált időjárás (mert több embert zavart, mint akit nem), de ha a váltó-ikonnal engedélyezed (ha az ikon kerete zöld, akkor van aktiválva) már működni fog!  :ok:
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető TucsiGuy

• Navigáció / Navigation: Garmin Monterra
  • PDA: LG G3 32 Gb
  • PDA ROM: AndroidNow 10 SE
« Reply #1152 Dátum: 2010, 09 18, 21:11:51 »
Nálam egyelőre megbukott, zenehallgatásnál a létetőgombra elindul a wmplayer és nem tudok számot léptetni, sőt utána már elindítani sem a lejátszást, csak a készüléken.

Biztos, hogy mindent jól csináltál?
Előre hátra léptetem, de sehogy sem tudom lefagyasztani!!!
Telepítés előőt egy gyári romot szoktam feltenni, ami minden szemetet kitakarít, majd rádió, majd a rom. Minden tökéletes!!!

Nem elérhető TucsiGuy

« Reply #1153 Dátum: 2010, 09 18, 21:15:52 »
További gond: egyszerű lockscreen képcserénél csonttá fagy.

Valami nem kerek a frissítéseddel. Bármilyen háttérképet tudok feltenni bármelyik képernyőre, mégsem fagy!!

Nem elérhető TucsiGuy

« Reply #1154 Dátum: 2010, 09 18, 21:47:06 »
Biztos, hogy mindent jól csináltál?
Előre hátra léptetem, de sehogy sem tudom lefagyasztani!!!
Telepítés előőt egy gyári romot szoktam feltenni, ami minden szemetet kitakarít, majd rádió, majd a rom. Minden tökéletes!!!

Elfelejtettem a legfontosabbat HardReset a végén!!

Nem elérhető samgar

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
« Reply #1155 Dátum: 2010, 09 18, 21:50:34 »
Valami nem kerek a frissítéseddel. Bármilyen háttérképet tudok feltenni bármelyik képernyőre, mégsem fagy!!

Valami tényleg nem kerek. Kb 10 perce van fent az elegancia rom és már simán mikor egy menübe beléptem lefagyott.
Aksi kivesz, újraindul, majd tegnapi smsre jelzi, hogy nem olvasott.
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1156 Dátum: 2010, 09 18, 21:58:42 »
Valami tényleg nem kerek. Kb 10 perce van fent az elegancia rom és már simán mikor egy menübe beléptem lefagyott.
Aksi kivesz, újraindul, majd tegnapi smsre jelzi, hogy nem olvasott.

Tegnap este én is a 4-es, GTX-es Elegancia ROM-or raktam fel, de ilyen gondom nincs vele.
Valami a 8 GN-os SanDisk kártyámmal történt, mert a PDA-ban és kártyaolvasóban is beáll bizonyos helyeken. Megpróbálom formázni, de nem hiszem, hogy a ROM miatt lenne.

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
« Reply #1157 Dátum: 2010, 09 19, 11:21:02 »
Az aninált "vedört" is be lehet kapcsolni! A Quicklinks-nél kattints egy üres helyre, majd a Toggle Switch opció alatt válaszd ki a "Weather Toggle"-t! Eredetileg ki van kapcsolva az animált időjárás (mert több embert zavart, mint akit nem), de ha a váltó-ikonnal engedélyezed (ha az ikon kerete zöld, akkor van aktiválva) már működni fog!  :ok:

Helló! Próbáltam, de legjobb esetben sem mozdult meg semmi a kattintásra. Gondolom a home tab-on lévő kis ikonok a Quicklinks. :) Úgyhogy nem tudom a móccert...

Más. Keresnék én magamnak egy frankó ROM-ot, ami nagyon "eye-candy" és tartalmazza a Reader fület is. (Nem hátrány, ha a TV, FB, Programs is van...) Ez ilyen pusztán lustasági kérdés, mert le lehet tölteni és flash-elni egy totál gyárit és aztán testreszabni, na de ahhoz lustika vagyok sajnos.

Még egy kérdés, itt picit OFF: valamiért a telefonom átnevezi a kontaktjaimat Laci-ra. Van ilyen kontaktom, de hogy a nővéremet mér' hívja így, nem tudom. Meg a barátnőmet. Kijavítanám a névjegyükben, erre OTT persze jó. Esetleg valami ötlet? :) Köszi előre is!

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1158 Dátum: 2010, 09 19, 15:28:10 »
Helló! Próbáltam, de legjobb esetben sem mozdult meg semmi a kattintásra. Gondolom a home tab-on lévő kis ikonok a Quicklinks. :) Úgyhogy nem tudom a móccert...

Más. Keresnék én magamnak egy frankó ROM-ot, ami nagyon "eye-candy" és tartalmazza a Reader fület is. (Nem hátrány, ha a TV, FB, Programs is van...) Ez ilyen pusztán lustasági kérdés, mert le lehet tölteni és flash-elni egy totál gyárit és aztán testreszabni, na de ahhoz lustika vagyok sajnos.

Még egy kérdés, itt picit OFF: valamiért a telefonom átnevezi a kontaktjaimat Laci-ra. Van ilyen kontaktom, de hogy a nővéremet mér' hívja így, nem tudom. Meg a barátnőmet. Kijavítanám a névjegyükben, erre OTT persze jó. Esetleg valami ötlet? :) Köszi előre is!
Elegancia V3.0 Szvsz elég eye-candy,és van benne reader is.Egy próbát megér.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1159 Dátum: 2010, 09 19, 15:46:50 »
Elegancia V3.0 Szvsz elég eye-candy,és van benne reader is.Egy próbát megér.

Hát igen, a GTX-es ROM-ok nem tartoznak épp az "eye-candy" ROM-ok kategóriájába, hisz elég egysíkú színezéssel bírnak. (szürke + fehér, semmi "színes" látványelem).
Az Elegancia ROM-ok viszont gyönyörűek, színesek, dizájnosak, náluk "eye-candybb" (szép helyes magyar szó  :whistle:) ROM-ot aligha találsz, bár az Energy széria is elég szép, ha jól tudom.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1160 Dátum: 2010, 09 19, 15:53:36 »
Hát igen, a GTX-es ROM-ok nem tartoznak épp az "eye-candy" ROM-ok kategóriájába, hisz elég egysíkú színezéssel bírnak. (szürke + fehér, semmi "színes" látványelem).
Az Elegancia ROM-ok viszont gyönyörűek, színesek, dizájnosak, náluk "eye-candybb" (szép helyes magyar szó  :whistle:) ROM-ot aligha találsz, bár az Energy széria is elég szép, ha jól tudom.

Én most Elegancia GTX-et nyúzok. Eddig a memóriakezelést találtam furcsának, de nem tudom folyamatosan ugyanúgy reprodukálni, úgyhogy még marad.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1161 Dátum: 2010, 09 19, 15:58:40 »
Én most Elegancia GTX-et nyúzok. Eddig a memóriakezelést találtam furcsának, de nem tudom folyamatosan ugyanúgy reprodukálni, úgyhogy még marad.

Most néztem rá XDA-n, nagyon jól néz ki! Bár egyelőre szerintem nem cserélem le a ChuckyGTX-et, túl sok mindenem van rajta, meg egyelőre még nem is untam meg!  :) Meg is vagyok vele elégedve, eddig semmi komolyabb hibát nem tapasztaltam benne, szerintem nagyon jó ROM, csak eléggé "egyszínű", azaz a fehéren és a szürkén kívül szinte nincs benne semmilyen más szín, ez pedig sokaknak hátrány.

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
« Reply #1162 Dátum: 2010, 09 19, 19:12:16 »
Most néztem rá XDA-n, nagyon jól néz ki! Bár egyelőre szerintem nem cserélem le a ChuckyGTX-et, túl sok mindenem van rajta, meg egyelőre még nem is untam meg!  :) Meg is vagyok vele elégedve, eddig semmi komolyabb hibát nem tapasztaltam benne, szerintem nagyon jó ROM, csak eléggé "egyszínű", azaz a fehéren és a szürkén kívül szinte nincs benne semmilyen más szín, ez pedig sokaknak hátrány.

Chucky GTX-et raktam fel a nővérem telefonjára, tetszik (a szótártól totál kész voltam!), de megnézem az Eleganciát is. Most viszont előbb egy hivatalos ROM-ot flash-elek, hogy aztán felrakjak valamit; halljátok, ezt a MaxSense-t nem tudom megszokni, ezek a quicklinks-ek kifognak rajtam nagyon.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1163 Dátum: 2010, 09 20, 14:07:22 »
Sziasztok!

NEW! Hívás közbeni hangrögzítés engedélyezése mindkét félrel  NEW!
Az alábbi útvonalon adjuk hozzá a lenti DWORD értéket (idézőjelek nélkül) a registry-ben:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\WaveDev]
"MixModeRecord"=dword:00000001
Alternatív megoldás You are not allowed to view links. Register or Login használata.

Ez a javitas ugyanaz mint amit miri uj romjaban is eszkozolt? "- Added the reg value to enable 2way clear call recording"

Ha igen akkor az jo lenne. Illetve ha ez megoldas arra, hogy a Resco Audio Recorder programban mitol halk a hivonak a hangja a felvett hivasban az enyem, meg miert uvolt akkor maris teszem fel az V22-t marcsak az uj wm build miatt is. Bar mar kezdek belefaradni a hetente jovo uj verziokba, viszont majdnem mindegyikben van valami erdemleges javitas amiert megeri atterni. Ez a Resco Audio Recorder nagyon tetszetos egy program. Valaszokat elore is koszonom. Szep napot mindenkinek.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1164 Dátum: 2010, 09 20, 14:43:37 »
Ez a javitas ugyanaz mint amit miri uj romjaban is eszkozolt? "- Added the reg value to enable 2way clear call recording"

Ha igen akkor az jo lenne. Illetve ha ez megoldas arra, hogy a Resco Audio Recorder programban mitol halk a hivonak a hangja a felvett hivasban az enyem, meg miert uvolt akkor maris teszem fel az V22-t marcsak az uj wm build miatt is.

Ugyanaz a módosítás, nekem ez a miri van most fent (illetve az Elegancia GTX verziója). Nem szükséges hozzá ROM-ot cserélni, elég ha a leírtaknak megfelelően jársz el.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1165 Dátum: 2010, 09 20, 14:57:26 »
Ugyanaz a módosítás, nekem ez a miri van most fent (illetve az Elegancia GTX verziója). Nem szükséges hozzá ROM-ot cserélni, elég ha a leírtaknak megfelelően jársz el.

A puding probaja az eves. En szeretem a pudingot igy kiprobaltam. Regbejegyzes felinstallalasa utan SR megtortent. A Resco Audio Recorder beallitasaiban meg mindig csak 1 chanel-es minosegu felveteli modok kozul lehet valasztani, bar teny, hogy mostmar a hivo fel hangja sokkal jobban halhato mint eddig. egyelőre meg csak egy automata ugyfelszolgalattal teszteltem.

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #1166 Dátum: 2010, 09 20, 15:53:48 »
Sziasztok!

NEW! Hívás közbeni hangrögzítés engedélyezése mindkét félrel  NEW!
Az alábbi útvonalon adjuk hozzá a lenti DWORD értéket (idézőjelek nélkül) a registry-ben:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\WaveDev]
"MixModeRecord"=dword:00000001
Alternatív megoldás You are not allowed to view links. Register or Login használata.

Ha igen akkor az jo lenne. Illetve ha ez megoldas arra, hogy a Resco Audio Recorder programban mitol halk a hivonak a hangja a felvett hivasban az enyem, meg miert uvolt akkor maris teszem fel az V22-t marcsak az uj wm build miatt is. Bar mar kezdek belefaradni a hetente jovo uj verziokba, viszont majdnem mindegyikben van valami erdemleges javitas amiert megeri atterni. Ez a Resco Audio Recorder nagyon tetszetos egy program. Valaszokat elore is koszonom. Szep napot mindenkinek.

ez nem új!  :-X

2010 aug. 26.
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1167 Dátum: 2010, 09 20, 15:55:15 »
A puding probaja az eves. En szeretem a pudingot igy kiprobaltam. Regbejegyzes felinstallalasa utan SR megtortent. A Resco Audio Recorder beallitasaiban meg mindig csak 1 chanel-es minosegu felveteli modok kozul lehet valasztani, bar teny, hogy mostmar a hivo fel hangja sokkal jobban halhato mint eddig. egyelőre meg csak egy automata ugyfelszolgalattal teszteltem.

Természetesen a beszédet csak monóban engedi rögzíteni, nem sok értelme lenne a sztereónak.
Ogg-ba szoktam tömöríttetni vele, 16 kHz, 16 bit és 4-es minőség mellett 78 KB/s a bitráta.

ez nem új!  :-X

2010 aug. 26.

A TNT-ből másolta. ;)

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #1168 Dátum: 2010, 09 20, 16:04:50 »
Természetesen a beszédet csak monóban engedi rögzíteni, nem sok értelme lenne a sztereónak.
Ogg-ba szoktam tömöríttetni vele, 16 kHz, 16 bit és 4-es minőség mellett 78 KB/s a bitráta.

A TNT-ből másolta. ;)

nem olvastam figyelmesen hiszen egy kérdés is párosult mellé...   :oops:
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1169 Dátum: 2010, 09 20, 17:36:23 »

A TNT-ből másolta. ;)

Oh en ugy gondoltam, hogy a 2ch az nem a stereot jelenti hanem azt, hogy mindket fel hangjat rogziti. De aztan rajottem, hogy ez hulyeseg a chanel az a hangsavot jeloli. Egy mono keszuleknel valoban semmi ertelme stereoban felvenni. En siman mp3 320kbit. A storage card-ra meg igyis valami 29 oranyi felvetelt irt, hogy annyi fer ra. Azthiszem tobb mint eleg:)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1170 Dátum: 2010, 09 20, 19:39:40 »
En siman mp3 320kbit. A storage card-ra meg igyis valami 29 oranyi felvetelt irt, hogy annyi fer ra. Azthiszem tobb mint eleg:)

Egy GSM készüléken akármilyen jó is az átvitel, szerintem 8 kHz fölött biztosan nem megy át semmilyen hang a hálózaton, de inkább 7 körül lehet a maximum. Ehhez elégnek tűnik a 16 kHz-es mintavételezés, amihez szintén választható 16 bit és OGG-ban, a max. 5-ös minőségen akkor 99 KB/s a bitráta. Tehát kevesebb, mint harmada az általad használt 320-nak, azaz bő háromszor annyit tudsz felvenni, miközben a minőség ugyanaz. :ok:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1171 Dátum: 2010, 09 20, 21:07:32 »
Egy GSM készüléken akármilyen jó is az átvitel, szerintem 8 kHz fölött biztosan nem megy át semmilyen hang a hálózaton, de inkább 7 körül lehet a maximum. Ehhez elégnek tűnik a 16 kHz-es mintavételezés, amihez szintén választható 16 bit és OGG-ban, a max. 5-ös minőségen akkor 99 KB/s a bitráta. Tehát kevesebb, mint harmada az általad használt 320-nak, azaz bő háromszor annyit tudsz felvenni, miközben a minőség ugyanaz. :ok:

Rendben hangmernok ur nyertel:)))))))))))

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1172 Dátum: 2010, 09 21, 06:33:20 »
Rendben hangmernok ur nyertel:)))))))))))

Végre én is rászántam magam, és "megregisztriztem" ezt a módosítást - azóta kiválóan, és szerintem megfelelő minőségben is rögzíti a beszélgetéseteket. Én a "Speech" opciót Resco Audióban Normál értékre tettem, a program szerint 65 óra ráfér a memóriakártyára. MP3 formátum, 16 bites, 56kbps. Szerintetek megéri ennél nagyobbra tenni?

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #1173 Dátum: 2010, 09 21, 08:45:50 »
Végre én is rászántam magam, és "megregisztriztem" ezt a módosítást - azóta kiválóan, és szerintem megfelelő minőségben is rögzíti a beszélgetéseteket. Én a "Speech" opciót Resco Audióban Normál értékre tettem, a program szerint 65 óra ráfér a memóriakártyára. MP3 formátum, 16 bites, 56kbps. Szerintetek megéri ennél nagyobbra tenni?

Nálam High Quality-n van (WAV 22050 Hz, 16 bits, 352 kbps), így cca; 17 óra 15 percet lehet rögzíteni. Nekem ez vált be.  ;)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1174 Dátum: 2010, 09 21, 08:58:51 »
Nálam High Quality-n van (WAV 22050 Hz, 16 bits, 352 kbps), így cca; 17 óra 15 percet lehet rögzíteni. Nekem ez vált be.  ;)

Pff, micsoda pocséklás. :D
Se tömörítés, se optimalizált mintavételezés. :p Egyébként az, hogy mennyit lehet rögzíteni, a bitrátán kívül a szabad helytől is függ. Szinte üres, 32 GB-os kártyára még a te pocséklásoddal is többet vehet fel valaki, mint egy 80 %-ig tele 8 GB-osra 78 kbps OGG-ban. :)