Az aninált "vedört" is be lehet kapcsolni! A Quicklinks-nél kattints egy üres helyre, majd a Toggle Switch opció alatt válaszd ki a "Weather Toggle"-t! Eredetileg ki van kapcsolva az animált időjárás (mert több embert zavart, mint akit nem), de ha a váltó-ikonnal engedélyezed (ha az ikon kerete zöld, akkor van aktiválva) már működni fog!
Helló! Próbáltam, de legjobb esetben sem mozdult meg semmi a kattintásra. Gondolom a home tab-on lévő kis ikonok a Quicklinks.
Úgyhogy nem tudom a móccert...
Más. Keresnék én magamnak egy frankó ROM-ot, ami nagyon "eye-candy" és tartalmazza a Reader fület is. (Nem hátrány, ha a TV, FB, Programs is van...) Ez ilyen pusztán lustasági kérdés, mert le lehet tölteni és flash-elni egy totál gyárit és aztán testreszabni, na de ahhoz lustika vagyok sajnos.
Még egy kérdés, itt picit OFF: valamiért a telefonom átnevezi a kontaktjaimat Laci-ra. Van ilyen kontaktom, de hogy a nővéremet mér' hívja így, nem tudom. Meg a barátnőmet. Kijavítanám a névjegyükben, erre OTT persze jó. Esetleg valami ötlet?
Köszi előre is!