Heloka!
Csak így utólag, köszi minden infot a ROM installal, tökéletesen működik a Chucky Tabastic, de vhogy nem az én világom sokkal inkább a Dutty's Cream de la Cream vagy Miri's HD2es verziói, de ezzekel kapcsolatban van egy-két kérdésem:
1. Dutty'snál a letöltött fáj egy .zipx vmi. Azt hogyan tudom kicsomagolni vagy vhogy életre kelteni,mert átneveztem csak .zipre és ugy mikor winrarban megynyitottam láttam mindent,costum_ruu,nbh fájl ect...
2. Miri'snéál szinte minden ROMjához saját radió verziót kell használni. Ha már most fenntvan jelenleg a Chuckyban lévő az kompatibilis vele is? Ha másikat szeretnék felrakni akkor youtube a barátom tudom, de nem okozok semmi galibát a jelenlegi Chuckyban?
Előre is köszi!
1./ A .ZIPX fájlok tudomásom szerint WinZip-pel vannak tömörítve, tehát egy WinZip programmal tökéletesen ki tudod tömöríteni úgy, hogy csak az az (egy) fájl látszódjon, amire szükséged van! (Azt hiszem a 7zip nevű alkalmazás is elboldogul vele, nem tudom pontosan...)
2./ A Radio frissítése csak akkor okozhat problémákat, ha egy adott ROM-hoz olyan rádiót telepítesz fel, ami a ROM-mal ill. verziójával nem kompatibilis.
Radio-t azonban kikapcsolt készülék esetén is tudsz frissíteni, ha USB-vel a géphez van kötve a készülék, és hardveres gombokkal előhívod a Bootloader-t, szóval ha esetleg össze is omlik a rendszer, akármikor tudsz új rádiót installálni.
Azt viszont fejből nem tudom, hogy a ChuckyROM-hoz illő TMOUS rádiók kompatibilisak-e Miri egyik adott ROM-jával, ezt célszerű leellenőrizni az XDA-n, hogy elkerüld a későbbi bonyodalmakat. (De mint említettem: Radio-t kikapcsolt készülékkel is tudsz frissíteni, csak egy HSPL kell hozzá)