2024, 12 21, 04:09:53

Szerző Téma: Leo főzött (custom) ROM-ok  (Megtekintve 251843 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető samgar

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
Re: Leo főzött (custom) ROM-ok
« Reply #1050 Dátum: 2010, 08 17, 22:31:05 »
Nah, féltizenegy van. Nekiállok a főzéshez...
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető samgar

« Reply #1051 Dátum: 2010, 08 17, 23:02:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nah, féltizenegy van. Nekiállok a főzéshez...

Már a windows mobile centerhez való kapcsolódás is almás... :(

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1052 Dátum: 2010, 08 18, 00:20:30 »
Már a windows mobile centerhez való kapcsolódás is almás... :(
Akkor csináld bootloaderből.Ugyanúgy felismeri a progi flasheléskor

Nem elérhető samgar

« Reply #1053 Dátum: 2010, 08 18, 08:20:52 »
Akkor csináld bootloaderből.Ugyanúgy felismeri a progi flasheléskor

Igen, végül is az volot a gond, hogy még drivert telepített a W7 és nem ismerte fel a készüléket. Újraindítottam a flasht és felment rá gond nélkül.

Nem elérhető Avicularia

« Reply #1054 Dátum: 2010, 08 18, 09:59:57 »
Igen, végül is az volot a gond, hogy még drivert telepített a W7 és nem ismerte fel a készüléket. Újraindítottam a flasht és felment rá gond nélkül.
jaja,első alkalommal vagy ha másik usb portba dugod a kábelt,akkor fel kell települjön a driver

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1055 Dátum: 2010, 08 18, 17:00:54 »
Elcsábított a GTX, ezért feltettem a Chucky-féle GTX Tabtastic-ot, és hát csak jó dolgokat tudok elmondani róla... :) Nagyon szép a felülete, de mégsem olyan túlspilázott szerintem mint pl. az Elegancia ROM-oké (senkit nem akarok megsérteni, ez csak az én véleményem), rengeteg beépített alkalmazás található benne, ennek ellenére a felhasználható program memória közel 200MB, az 576MB ROM aktiválva van benne, CHT 1.8.5.1 alapból megtalálható, és a GTX-ben is sok hiba ki lett benne javítva!  :taps:

Ha valaki esetleg kedvet kapott volna hozzá: You are not allowed to view links. Register or Login

Fotók a mellékletben. Ha valakinek kérdése van a ROM-mal kapcsoaltban, az nyugodtan tegye fel, nagyjából már mindent végingéztem benne!  ;)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Avicularia

« Reply #1056 Dátum: 2010, 08 18, 17:48:44 »
Elcsábított a GTX, ezért feltettem a Chucky-féle GTX Tabtastic-ot, és hát csak jó dolgokat tudok elmondani róla... :) Nagyon szép a felülete, de mégsem olyan túlspilázott szerintem mint pl. az Elegancia ROM-oké (senkit nem akarok megsérteni, ez csak az én véleményem), rengeteg beépített alkalmazás található benne, ennek ellenére a felhasználható program memória közel 200MB, az 576MB ROM aktiválva van benne, CHT 1.8.5.1 alapból megtalálható, és a GTX-ben is sok hiba ki lett benne javítva!  :taps:

Ha valaki esetleg kedvet kapott volna hozzá: You are not allowed to view links. Register or Login

Fotók a mellékletben. Ha valakinek kérdése van a ROM-mal kapcsoaltban, az nyugodtan tegye fel, nagyjából már mindent végingéztem benne!  ;)
Nekem pont a túlspilázott elegancia rom jön be ,ez a gtx meg nem  :D
Ez a szép,hogy mindenki megtalálja a maga ízlésének valót  :ok:
Tissot órához tudnál adni linket?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1057 Dátum: 2010, 08 18, 17:59:38 »
Nekem pont a túlspilázott elegancia rom jön be ,ez a gtx meg nem  :D
Ez a szép,hogy mindenki megtalálja a maga ízlésének valót  :ok:
Tissot órához tudnál adni linket?

Hát igen, ahány ember, annyiféle szokás, de tényleg ne érts félre, nem sértésnek szántam: az Elegancia ROM-ok is nagyon jók, mert már kipróbáltam egyet, de nekem valahogy túl színes, vagy nem is tudom.

Amúgy teljes mértékben egyetértek Veled, ez a legjobb a PDA-kban, hogy mindenki úgy szabja testre, ahogyan csak akarja. S számomra ez az egyik legnagyobb előnye ennek a vonalnak az iPhone-okkal szemben, ezért sem fogok addig váltani a PDA-s szegmensből, amíg a szifonoknál ez a lehetőség nem lesz elérhető! Mondjuk az sem biztos, hogyha egyszer az lesz, akkor váltok, mert nekem az iPhone túl kötött... inkább Android, vagy a jó öreg WinMo!  :D

Természetesen linket is tudok adni, You are not allowed to view links. Register or Login megtalálhatod az XDA-s topikot! (26 különböző, s szerintem nagyon jó óra van felsorolva;  a Tissot órák pedig #Part 4-ben találhatóak!)

Nem elérhető Avicularia

« Reply #1058 Dátum: 2010, 08 18, 18:47:10 »
Hát igen, ahány ember, annyiféle szokás, de tényleg ne érts félre, nem sértésnek szántam: az Elegancia ROM-ok is nagyon jók, mert már kipróbáltam egyet, de nekem valahogy túl színes, vagy nem is tudom.

Amúgy teljes mértékben egyetértek Veled, ez a legjobb a PDA-kban, hogy mindenki úgy szabja testre, ahogyan csak akarja. S számomra ez az egyik legnagyobb előnye ennek a vonalnak az iPhone-okkal szemben, ezért sem fogok addig váltani a PDA-s szegmensből, amíg a szifonoknál ez a lehetőség nem lesz elérhető! Mondjuk az sem biztos, hogyha egyszer az lesz, akkor váltok, mert nekem az iPhone túl kötött... inkább Android, vagy a jó öreg WinMo!  :D

Természetesen linket is tudok adni, You are not allowed to view links. Register or Login megtalálhatod az XDA-s topikot! (26 különböző, s szerintem nagyon jó óra van felsorolva;  a Tissot órák pedig #Part 4-ben találhatóak!)
Dehogy sértődtem meg,pont azért van ott a röhögős smiley a mondat végén.
Szifon nekem sose kéne,mert bár a 4 már hibáit leszámítva jó lett,meg tetszetős,de a cég marketingstratégiája,illetve a fanatikusok szinte vallásos áhítata számomra gyomorfogatóvá és vállalhatatlanná teszi az egész márkát.
Wp7 egyelőre nem bejövős a korlátai miatt,de majd meglátjuk mi lesz belőle.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1059 Dátum: 2010, 08 18, 22:40:14 »
Dehogy sértődtem meg,pont azért van ott a röhögős smiley a mondat végén.
Szifon nekem sose kéne,mert bár a 4 már hibáit leszámítva jó lett,meg tetszetős,de a cég marketingstratégiája,illetve a fanatikusok szinte vallásos áhítata számomra gyomorfogatóvá és vállalhatatlanná teszi az egész márkát.
Wp7 egyelőre nem bejövős a korlátai miatt,de majd meglátjuk mi lesz belőle.

OFF:
Ugyanígy érzem én is ezt a dolgot... az iPhone 4 kétségtelenül felmutat pár új és nagyon jó dolgot, de az Apple és a fanatikus szifon-rajongók hozzáállása nagyon nem tetszik. Főleg azt a magatartást nem díjazom, amit Mr. Jobs tanúsított, mikor kiderült a már-már legendává váló Antennagate hiba, amit - köztünk szólva - én nem engedtem volna meg magamnak, ha egy olyan készülékkel akarok előállni, amire majdhogy' a fél világ epekedva vár.
Gondolok itt arra, hogy más készülékgyártókat mocskolt be azzal, hogy nyilvánosan mutogatta más készülékeken is ezt a fajta vételi problémát (több-kevesebb sikerrel, mert akárhogy is nézzük, nem minden készüléknél lehet előidézni ezt az antennena problémát!!!), vagy az ominózus E-Mail váltására, miszerint "Nem kell úgy és ott fogni a készüléket"!
Ami meg a tábort illeti, egyszerűen nem tudom ép ésszel felfogni, hogy lehetnek ennyire megbocsájtóak és elnézőek egy ilyen hibával szemben... a racionális gondolkodás úgy tűnik, nem az erősségük.

Elnézést az OFF-ért, és azért is, ha esetleg valakit megbántottam volna, ez csak az egyéni véleményem, s ezt nehezen lehet magában tartania az embernek, főleg, ha szóba kerül...

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #1060 Dátum: 2010, 08 18, 23:21:04 »
Elcsábított a GTX, ezért feltettem a Chucky-féle GTX Tabtastic-ot, és hát csak jó dolgokat tudok elmondani róla... :)

valahogy én is csak a GTX-nél kötöttem ki. pedig az elején nagyon nem tetszett.
de ezek a chucky romok nagyon jók. igaz a régi metro-s vonala jobban tetszett!
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #1061 Dátum: 2010, 08 19, 08:43:05 »
Hello barna!
Úgy látom még mindig a világos (fehér) hátteret szereted, v. legalább is a "fekete-fehér" verziót.  ;)

Nem elérhető barna73

« Reply #1062 Dátum: 2010, 08 19, 08:52:01 »
Hello barna!
Úgy látom még mindig a világos (fehér) hátteret szereted, v. legalább is a "fekete-fehér" verziót.  ;)

szia!
igen, vagy a fehér vagy a fekete szokott dominálni attól függően, hogy milyen kedvem van. nem szeretem a csicsás, túl színes képernyőt. az olyan karácsonyfa jelleget kölcsönöz neki ez pedig egy komoly készülék és szerintem nem illik hozzá. de hát valaki úgy szereti ha minden ikon meg minden más szivárványos...
kinek ez , kinek az! :)
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.

Nem elérhető vertex

« Reply #1063 Dátum: 2010, 08 19, 11:38:22 »
szia!
igen, vagy a fehér vagy a fekete szokott dominálni attól függően, hogy milyen kedvem van. nem szeretem a csicsás, túl színes képernyőt. az olyan karácsonyfa jelleget kölcsönöz neki ez pedig egy komoly készülék és szerintem nem illik hozzá. de hát valaki úgy szereti ha minden ikon meg minden más szivárványos...
kinek ez , kinek az! :)

Tudtam előre a választ...! :)

Nem elérhető barna73

« Reply #1064 Dátum: 2010, 08 19, 12:52:42 »
Tudtam előre a választ...! :)

tudtad?
akkor meg ne zaklass!  :D
remélem teljesen megbarátkoztál a hd2-vel és nem "sírod" vissza a hd-t!
azt a kis furcsa programot se hiányolod már? block re.... mitttudomén mi volt az, de egy időben nagyon hajtottad.
nálad mely romok a nyerők?

Nem elérhető vertex

« Reply #1065 Dátum: 2010, 08 19, 13:18:19 »
tudtad?
akkor meg ne zaklass!  :D
remélem teljesen megbarátkoztál a hd2-vel és nem "sírod" vissza a hd-t!
azt a kis furcsa programot se hiányolod már? block re.... mitttudomén mi volt az, de egy időben nagyon hajtottad.
nálad mely romok a nyerők?

Maradtam a gyárinál, több alkalmazás jól fut rajta, amik a főzötteken hiányosak..., stb. A másik ok, hogy nem nagyon tudtam megszokni az alsó (Start Menü) indítású dolgokat, bár ujjbarátabb azt nem is vitatom. (Úgy látszik én egy kockás, megrögzött..., vagyok.)
Amire céloztál az a Block Recognizer, persze, hogy azóta is hiányzik, azzal egyenértékű megoldást nem találtam. Azért használom a HD-t is, mert jó a cerkát kézbe venni és írni egy kicsit.
Az új Samu-nál már lehet kézzel is írni, szabadon, de nekem nem annyira tetszik, kivéve a gyári TV Out-ot, amit nekem még a HD2-őn nem sikerült a gyári ROM-on megoldani a lipee83 által ajánlott programmal sem, mert képtelen vagyok felinstallálni, talán a 0.3 kernel miatt(?).
Na, ennyi!  ;)

Nem elérhető vertex

« Reply #1066 Dátum: 2010, 08 19, 13:22:57 »
Ja, még annyi, hogy megszoktam a pingpong ütőt, most már tetszik annyira, hogy egy ideig nem kell más, meg olyan szinten sikerült felépíteni, hogy az előbbi dolgot leszámítva "mindent" tud. (Majd megvárom a winpho7-et és meglátjuk...., hogy az lesz-e a köv., v. androidos, de az csak később lesz.)

Nem elérhető barna73

« Reply #1067 Dátum: 2010, 08 19, 13:24:01 »
Maradtam a gyárinál, több alkalmazás jól fut rajta, amik a főzötteken hiányosak..., stb. A másik ok, hogy nem nagyon tudtam megszokni az alsó (Start Menü) indítású dolgokat, bár ujjbarátabb azt nem is vitatom. (Úgy látszik én egy kockás, megrögzött..., vagyok.)
Az új Samu-nál már lehet kézzel is írni, szabadon, de nekem nem annyira tetszik, kivéve a gyári TV Out-ot, amit nekem még a HD2-őn nem sikerült a gyári ROM-on megoldani a lipee83 által ajánlott programmal sem, mert képtelen vagyok felinstallálni, talán a 0.3 kernel miatt(?).

gyári rom? ne engedd, hogy csalódjak....
kwbr nem jó? ő is még 6.5 wm!
mire jó a tv out??? ezt nem nagyon értem. tv-n akarod megnézni a képeket? tedd pc-re vagy laptop-ra és úgy a tv-n. szerintem úgy kényelmesebb. vagy videót akarsz lejátszani a pda-ról tv-n? itt is az előző megoldást választanám.
na mind1 csak egy kicsit piszkállak! :)
(a droidot majd kipróbálom ha lesz normális rom-os változata addig nem bohóckodok vele)

Nem elérhető vertex

« Reply #1068 Dátum: 2010, 08 19, 14:56:57 »
gyári rom? ne engedd, hogy csalódjak....
kwbr nem jó? ő is még 6.5 wm!
mire jó a tv out??? ezt nem nagyon értem. tv-n akarod megnézni a képeket? tedd pc-re vagy laptop-ra és úgy a tv-n. szerintem úgy kényelmesebb. vagy videót akarsz lejátszani a pda-ról tv-n? itt is az előző megoldást választanám.
na mind1 csak egy kicsit piszkállak! :)
(a droidot majd kipróbálom ha lesz normális rom-os változata addig nem bohóckodok vele)

A TV Out nekem elsősorban prezentációkhoz lenne jó, az is úgy, ha drótnélküli kapcsolattal lenne megoldható. Ha így nem megy, akkor kábellel is megfelelő lenne...! (A szórakozás is szóba jöhet(ne), elegáns dolog lenne  a pda-ról vezérelni (megjeleníteni filmeket, klippeket...stb.) a TV-t! A Samu legalább kábellel tudja defaultban. Amit leaírtál, az nyilván nem ismeretlen előttem.  ;)
Most nézegettem a Galaxy-t az androiddal. Nem rossz, de úgy érzem (sic) a HD2 még sincs lemaradva! :) [Ez szigorúan magánvélemény, senkit nem akarok megbántani.]

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1069 Dátum: 2010, 08 19, 18:31:34 »
valahogy én is csak a GTX-nél kötöttem ki. pedig az elején nagyon nem tetszett.
de ezek a chucky romok nagyon jók. igaz a régi metro-s vonala jobban tetszett!

Elnézést, nem a témába vág a kérdésem, de be tudnád linkelni vagy mellékletként tudnád csatolni a háttérképed?  :ima: Nagyon tetszik!  :D

Ill. még egy kérdés: hol találtál az eredetivel megegyező, de fekete-fehér "színű" slider-t? Az eredetileg volt benne a ROM-odban, vagy letöltötted? Nekem mondjuk a jelenlegi csúszkám is tetszik (gyárilag volt a ROM-ban, szinte teljesen olyan, mint a régi Sense 2.1-ben), de azért én is szoktam félhavonta - havonta váltani illetve cserélni a dizájnelemeket, grafikai kiegészítőket...

Nem elérhető barna73

« Reply #1070 Dátum: 2010, 08 20, 09:49:03 »
Elnézést, nem a témába vág a kérdésem, de be tudnád linkelni vagy mellékletként tudnád csatolni a háttérképed?  :ima: Nagyon tetszik!  :D

Ill. még egy kérdés: hol találtál az eredetivel megegyező, de fekete-fehér "színű" slider-t? Az eredetileg volt benne a ROM-odban, vagy letöltötted?

parancsolj!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1071 Dátum: 2010, 08 20, 10:59:29 »
parancsolj!

Ezer és hálás köszönet érte!  :ima:  :)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1072 Dátum: 2010, 08 20, 11:15:05 »
Ezer és hálás köszönet érte!  :ima:  :)

Nem kifejezetten a témába vág, de én is szívesen megosztok pár újítást a GTX-hez, hátha másnak is megtetszik!  :)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login - GTX-szel szerintem nyerő párosítás a szürke digitális óra (a Földgömböt nem tartalmazza a fájl)

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login - a szükre / metál E-Mail-nézegető szerintem passzol a GTX-hez!

Forrásért katt a képre!
Egy Zip fájlba vannak becsomagolva az órák is és az E-Mail tabok is, de a forrás oldalán egyértelműen megtalálható az összes!

/OFF: OFF

Nem elérhető TheBigX87

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: FoxHound Sliver 0.7 | Jelly
« Reply #1073 Dátum: 2010, 08 20, 19:07:17 »
Heloka!

Hónapok óta figyelemmel követem az oldalt,nemrég be is invesztáltam egy HD2be,szépen haladok is a megismerésében,xda-development,cht,rádió frissités,ez+az.Mostanra ugyérzem eljött az idő egy főzőtt ROMHOZ és ebben lenne pár kérdésem:
1. Rom bármilyen szolgàltatós telora felmegy?
2. Letöltöttem jopár Romot,mindegyiket lehet az SSPL-Lel,a forum elején mellékelt video szerint telepiteni,egy mappàba őket,sync,átnevez és már mászik is fel?
3. Mindegy,hogy milyen alap Romot akarok "lefőzni" ? És minden mást pl. Os,Rádio verzió, Manila stb...
4. A legtöbb CR csak angolul van érthető nyelven,ha abba probálom meg a magyarított Manila fájlokat másolni vmi pozitiv eredmény sül ki vagy brick lesz belőle?
5. Láttam olyan ROMokat,amiben alapból cht,morphgear és mindenféle tök hasznos dolog van,ezeket választani tudom a telepítés során mint dgy carlosca xpben vagy futnak felfele észnélkül?

egyelőre ennyi,ha kérhetném mondatokban válaszoljatok,ne 1500 oldalas angol forumlinkekben.
A real RockNRolla wants the f@&#ing lot...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető barna73

« Reply #1074 Dátum: 2010, 08 20, 19:45:18 »
Heloka!

Hónapok óta figyelemmel követem az oldalt,nemrég be is invesztáltam egy HD2be,szépen haladok is a megismerésében,xda-development,cht,rádió frissités,ez+az.Mostanra ugyérzem eljött az idő egy főzőtt ROMHOZ és ebben lenne pár kérdésem:
1. Rom bármilyen szolgàltatós [NEM TELO!]ra felmegy?
2. Letöltöttem jopár Romot,mindegyiket lehet az SSPL-Lel,a forum elején mellékelt video szerint telepiteni,egy mappàba őket,sync,átnevez és már mászik is fel?
3. Mindegy,hogy milyen alap Romot akarok "lefőzni" ? És minden mást pl. Os,Rádio verzió, Manila stb...
4. A legtöbb CR csak angolul van érthető nyelven,ha abba probálom meg a magyarított Manila fájlokat másolni vmi pozitiv eredmény sül ki vagy brick lesz belőle?
5. Láttam olyan ROMokat,amiben alapból cht,morphgear és mindenféle tök hasznos dolog van,ezeket választani tudom a telepítés során mint dgy carlosca xpben vagy futnak felfele észnélkül?

1. pont: igen (gondolom mo.-n vásárolt független)
2. pont: inkább HSPL2
3. pont: ne keverjük a rom főzést a rom frissítéssel!
4. pont: nemtom...
5. pont: ami romba van az fel is megy (ne válogass :)  )

tőmondatokba. remélem valaki válaszol szép kerek mondatokban is neked. sok sikert!