Sziasztok!
Egy másik topikban már feltettem a kérdést, de érdemi válasz nem született!
A készülékem Airis T483 -s.
A wifi program bekapcsolásához a mellékelt képen található wireless manager -t kell megnyitni, majd itt a wifire kattintva lehet azt aktiválni!
Mivel csak a weireless manager -nek van "exe" file -ja így nem tudom a wifit más külső programmal bekapcsolni és ezáltal a működését pl. időzítve indítani (kétlépcsős a bekapcsolás)
A "wifi on - off.exe" és a "ToggleWifi.exe" is csak akkor kapcsolja ki, illetve be a az említett rádiót, ha azt előtte már bekapcsoltam a lenti képen látható weireless manager wifi gombját.
A másik kérdésem ugyancsak az Airis T483 -s valószínűleg speciális esetéhez kapcsolódik.
Kijelző háttérvilágítása!
Alapbeállításként megfelelő. 1-5 -ös skálán lehet állítani!
Viszont, ha az 1 -s -re leállítom akkor is vakítóan világít (olyan, mint ha egy másik készülék ugyanígy 5 -s skáláját csak 4 -re állítottam volna)
A pocket plus fényerőszabályzójára nem reagál, viszont a shell progiéra igen! Tökéletesen reagáll a shell állítgatásaira, így tehát azt gondolom, van olyan lehetőség amivel be lehet állítani a registryben.
(E segítségével olvasom pl a pdafanclub fórumot úgy, hogy ne legyen vakító és ne zavarja a fény a páromat)
Van erre lehetőség, hogy a min max értékek skáláját a regben variálni lehet?
Számtalan olyan időzítethető program van, amivel este a készülék háttérvilágítását minimumra lehet csökkenteni és reggel a wifit aktiválva letöltődnnek az e-mailjeim és az rss hírek!
Sajnos mindketttőt nélkülöznöm kell!
Tudtok segíteni?
Köszönettel:
pallacko