Hi!!!!!!!!!
Az agyam eldobom....erre a k.va t- omnia 2 re semmit nem tok feltolni csak cab fájlokat...sem sdk-t nem tok frissiteni sem a touchwiz-t nem tom kikapcsolni sem a registry-t nem tom buzerálni...nem tom mire jo vagy melyi rom jo vagy hogy egyáltalán frissités javitja e a [NEM TELO!]mat...exe nem indul...3d-s játék akad mert tuti tele van a memo de a task-al sem tom üriteni mert nem mutat szinte semmit 30 mega szabad helyem van a k...va 500 megás particion de nem vágom mi eszi azt is................... valaki tud nemkem segiteni még msn-t is megadok neki csak pls help meeeeeeeeeeeee :'( :'( :'( :'( :'(
Mi is szeretettel köszöntünk a fórumon!
Windows Mobile lévén természetes, hogy cab file-ok telepíthetők.
Esetleg Java támogatást lehet külön programmal elérni.
Az O2-nek vannak saját topicjai, érdemes azokban keresni
itt a You are not allowed to view links.
Register or
Login érdemes rászánni pár percet.
Azon kívül, ha a gépedről pontos információkat szolgáltatsz a profilod kitöltésével, akkor sokkal könnyebben segít neked bárki is.
ebből:
"k.va t-
omnia 2"
csak feltételezni tudom, hogy valamelyik szolgáltatótól származik a készülék, de hidd el, van a közlésnek az anyázáson kívül más módja is.
Légyszíves azt használd!
Ha jól olvasgattam, akkor azt mondják, akik már láttak ilyen gépet, hogy a szolgáltatós ROM a legrosszabb, ami létezik, tehát a frissítés mindenképpen használ neki. Hogy mire érdemes, azt egyrészt neked kell eldönteni (segítség lehet mások véleménye, illetve a ROMok leírása)
A memória zabálásra az a tippem, hogy az egész ROMot betölti bootoláskor a RAMba, hogy gyorsabban működhessen (mivel a RAM lényegesen gyorsabb) ez persze csak feltételezés, sehol nem olvastam még, de nem is olvastam el mindent.
Remélem volt hasznos infó is, és megtalálod a készüléked helyes beállításához szükséges információt!