Szóval a sok probléma közül 1-et sikerült megoldani. Az apró betűs SMS a válaszüzeneteknél. Feltepítettem a HTC oldalán található smsUpdate -et és újraindítás után jó lett.
A következők még sajnos fentállnak:
- Ezelőtt egy másik telefonban használtam a SIM kártyám. Mielőtt átettem ebbe, az üzeneket felmásoltam a SIM kártyára.
Ebben a telefonban a SIM kártyára mentett küldött üzenek nem látszódnak. (És a bejövőből sem mindegyik), Sőt ha küldök a telefonnal SMS-t azt ugye elmenti a telefonra.
Viszont ha ezeket fel szeretném másolni a SIM kártyára arra nincs is lehetőségem (Az áthelyezés SIM -re és az Átmásolás SIM-re is inaktív. (A beérkezőknél megy)
Rá lehet valahogy venni a HD2-t hogy elérje a SIM kártya rejtett bugyrait? Visszatéve a SIM-et a régi telefonba simám látja.
-A másik, hogy néhány ikont megkettőz. A htc calendar, htc_twitter..stb (5)
Ezeket hiába törlöm le következő újraindításnál visszarakja.
-Az albumban duplázza a képeket: Láttam, itt egy registry módosítást de nem vált be sajnos.
- A beépített HTC_Audio_Manager gyakran kifagy, de csak akkorn ha memóriakártyáról játszom le a zenéket. Ha a telefon saját memóriájából akkor megy.
Van, hogy elindul és akkor megy rendesen, de a következő újraindításnál már valószínűleg nem. Van ehhez esetleg frissítés? (Én nem találtam)
Létezik e valami ingyenes alternatívja a az SBP wireless monitoring -nak?
Jó lenne ha lehetne számolni az adatmennyiséget. (Nem is értem ez miért nem alap?!
)
egyelőre ezekre szeretnék megoldást találni.
Előre is köszi a segítséget.
Hali