2024, 12 19, 07:22:11

Szerző Téma: HD2 specifikus programok  (Megtekintve 175203 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Maestro77

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Nav N Go IGO Primo 8.5.9.142948
  • PDA: iPhone 4
  • PDA ROM: 4.3.5
Re: HD2 specifikus programok
« Reply #450 Dátum: 2010, 09 09, 17:31:48 »
ííjjjj. Újabb tévedésem... köszi az infót.Igen, csak  a piros gombot használtam.

Nem elérhető akooos

• PDA: LG G2
« Reply #451 Dátum: 2010, 09 09, 17:37:27 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ííjjjj. Újabb tévedésem... köszi az infót.Igen, csak  a piros gombot használtam.

Nem probléma. Majd belejössz :ok: A piros gombos verzió az SR(soft reset).

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #452 Dátum: 2010, 09 09, 17:43:31 »

Nincs mit és természetesen nincsen semmi gond sem, hiszen először természetes, ha az ember nincsen tisztában az összes PDA-val kapcsolatos kifejezéssel! (Nekem már 2 éve Windows Mobile-os készülékem van, ennek ellenére biztos, hogy van ezernyi olyan kifejezés amit nem ismerek :P)
De ezért van itt a PDAFanclub, hogy az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket megválaszoljuk és hogy segítsünk annak, akinek csak tudunk!  ;) :ok:
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető kistita

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 1.48.479.1 (71294) WWE OS: 5.2.21869 Manila: 2.5.19211619.0
« Reply #453 Dátum: 2010, 09 09, 17:45:51 »
Koszi, meg gyerek vagyok... :)  :taps:
Remelem, jo helyre irtam az adatokat...

Nem elérhető soldierdsgn

• Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA ROM: 3.14.479.2 (04666) WWE
« Reply #454 Dátum: 2010, 09 10, 01:43:57 »
SPB Wireless monitor.

az nagyon fincsi progi én is azt használom.
sztem .cab és akkor tedd fel a telóra és onnan installáld!

Nem elérhető Attiska

• Navigáció / Navigation: Garmin Mobile 10, Globalsat BT-338, Garmin Legend
  • PDA: HTC HD2, HTC Universal 128 Mb
  • PDA ROM: 3.14 WWE, Tomal v10
« Reply #455 Dátum: 2010, 09 10, 18:14:46 »
Van valami telefon kimenő-bejövő hívástatisztika program HD2-re, ami működik? Sajnos a Phone Dasboard nem jó, azt nagyon szerettem az Universalon, de sajnos a HD2-n nem működik.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #456 Dátum: 2010, 09 10, 18:37:58 »
Van valami telefon kimenő-bejövő hívástatisztika program HD2-re, ami működik? Sajnos a Phone Dasboard nem jó, azt nagyon szerettem az Universalon, de sajnos a HD2-n nem működik.

Beépített is van. Sense beállítások > About Phone > Software information > Usage.
Vagy ennél komolyabbat szeretnél? Próbáld ki pl. You are not allowed to view links. Register or Login vagy You are not allowed to view links. Register or Login ( Szerk.: Ezek ingyens programok, de ahogy erdoke is mondta, a PhoneEx nevű szoftver erre a célra is kitűnően alkalmas és használható, csak fizetni kell érte...)

Egyiket se próbáltam még ki, szóval nem biztos, hogy működnek, csak hirtelenjében ezekre akadtam rá...

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #457 Dátum: 2010, 09 10, 18:41:19 »

Mivel az általam (elsősorban más célból) használt PhonEx tudja, nem kerestem erre specializált, netán ingyenes progit, de talán létezik. Érdemes még nézelődni a kolléga által előttem javasolt oldalon.

Nem elérhető Attiska

« Reply #458 Dátum: 2010, 09 10, 21:03:28 »
Pl. napszakra le tudja bontani a hívásokat egy adott napon belül ez a Phonex?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #459 Dátum: 2010, 09 10, 21:06:41 »

You are not allowed to view links. Register or Login találhatsz róla bőven információkat, és a mellékelt képernyőfotókat is meg tudod nézni, valamint, akár a 15 napos próbaváltozatot is letöltheted, ingyen s bérmentve!  :ok:

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #460 Dátum: 2010, 09 10, 21:52:34 »

Összes, Kimenő, Bejövő és Nem fogadott hívásokat mutatja napi, heti, aktuális és előző havi, valamint a naplóban levő összes bejegyzésre vetítve. Ezeken felül szerintem nincs lehetőség további kimutatásokat készíteni.

Nem elérhető Leonaprofi

• PDA ROM: 1.66.479.2 (76641) WWE
« Reply #461 Dátum: 2010, 09 10, 23:36:21 »
Sziasztok!Érdeklődnék,hogy esetleg tudtok-e valami jó tűzfal és/vagy vírusírtó programot a HD2-re?Köszi előre is!

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #462 Dátum: 2010, 09 11, 00:47:04 »
Sziasztok!Érdeklődnék,hogy esetleg tudtok-e valami jó tűzfal és/vagy vírusírtó programot a HD2-re?Köszi előre is!

Van értelme?

Nem elérhető Georgthebig

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA ROM: 122211
« Reply #463 Dátum: 2010, 09 11, 09:20:15 »
sziasztok,
a HD2-re hivatalosan kiadott 2010.07.05-ös SMS function update-t érdemes feltenni vagy inkább intézzek SIM kártya update-t a szolgáltatónál? vagy mindkettőt?
(sorry, ha már volt erre válasz, de nem találtam rá)

van egy másik gondom is:
az outlook szinkron beállítása után a céges védettség (??) miatt automatikusan meg kellett adnom a képernyőfeloldáshoz egy kódot. Azon túl, hogy úútálom egy nap 100x kikódolni a telefont, azt tapasztalom, hogy 1-2 naponta fura formában jelenik meg ez a számlap... sőt többször is volt olyan, hogy a helyes kód beütése után kiírta, hogy érvénytelen kód 1/8 stb. és nem engedte kikódolni. Az aksi kivétele után már működött. Sokszor történik olyan fagyás is, amely révén el sem jutok a kódbeütéshez, mert el sem jut odáig vagy az első kódszám beütése után fagy meg. Gyanítom, hogy ez a hiba okozza a napi-2 napi fagyásokat, ha nem nyomok soft resetet rendszeresen. Tudtok ebben esetleg segíteni?
Köszi előre is.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #464 Dátum: 2010, 09 11, 12:34:03 »

Túl sok értelme szerintem sincs, de You are not allowed to view links. Register or Login azért megnézheted... vélhetően ez a legjobb létező vírusirtó (ESET Mobile Antivirus) PDA-kra, de sok hasznát nem fogod - szerintem - venni!  :)

Nem elérhető samgar

• PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
« Reply #465 Dátum: 2010, 09 11, 15:41:16 »
Hírolvasó (rss) programot keresek. jelenleg a smartRssTouchGr-t használom, de kényelmetlenük oldották meg, pl. visszagomb bal felső sarokban, a marketban meg pár darab van, az sem éppen nobel díjas. Esetle.g aki rendszeresen használ ilyet adhatna linket hozzá.

Amit még nem értek: az opera mini-t bármilyen nézetre is állítom, nem tördeli megfelelően a sorokat, jobbra is görgetnem kell. Ez nonszensz!
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #466 Dátum: 2010, 09 11, 17:13:07 »
Hírolvasó (rss) programot keresek. jelenleg a smartRssTouchGr-t használom, de kényelmetlenük oldották meg, pl. visszagomb bal felső sarokban, a marketban meg pár darab van, az sem éppen nobel díjas. Esetle.g aki rendszeresen használ ilyet adhatna linket hozzá.

Én a GoNews Touch-ot használom, Google Reader-t is tud szinkronizálni folder szinten. A GR kicsit lassabb, mint külön feedek letöltése, de megéri, hogy ugyanazt látom asztalin és laptopon is.

Idézetet írta: samgar
Amit még nem értek: az opera mini-t bármilyen nézetre is állítom, nem tördeli megfelelően a sorokat, jobbra is görgetnem kell. Ez nonszensz!

Mivel nem szeretem az agyontömörített képeket nézni, jó minőségnél pedig nincs sebesség előnye a Mobile 10-zel szemben, így én nem sokat használom. Viszont megnéztem most a legfrissebb 5.1-es natív Minit, és azon a pár oldalon, amit próbáltam (PFC, Index), tördelte a szöveget. Sőt, ez már a képernyő forgatást is támogatja.

Nem elérhető samgar

• PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
« Reply #467 Dátum: 2010, 09 12, 19:14:46 »
Sense alá létezik sms popup program?
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető kazigabi84

• PDA: htc one
  • PDA ROM: 1.29.161.16 Android4.1.2
« Reply #468 Dátum: 2010, 09 13, 09:10:49 »
Program vadaszok figyelrm!
A linkemen talaltok egy programot ami a ujj XDA market letoltesere iranyit jobb lesz rovidesen ,mint a regi win mobilos telepites elozot letorlod aztan ez tomoritve mehet a memoriakartyara es telepites. Ezzel a programmal jolukodo XDA-s programokat temakat lehet leotolteni FIGYELEM! ami nektek tetszik azt pedig foltolteni! Jo szorakozast!

Nem elérhető Attiska

« Reply #469 Dátum: 2010, 09 13, 22:37:48 »
Nincs valami olyasmi gyorsulásmérő program HD2-re, mint a szifonon a G meter? Vonalkódolasó program is jó lenne, ami nemcsak azt a hülye négyzetalakút olvassa, hanem a normál vonalas kódot is. Ja, meg olyasmi progam is kellene, ami az akkumulátor aktuális állapotáról ad tájékoztatást (pillanatnyi feszültég, áramfelvétel, fogyasztás, stb. - használtam ilyet az Universalon, csak már elfelejtettem a nevét).

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #470 Dátum: 2010, 09 14, 15:32:06 »
Nincs valami olyasmi gyorsulásmérő program HD2-re, mint a szifonon a G meter? Vonalkódolasó program is jó lenne, ami nemcsak azt a hülye négyzetalakút olvassa, hanem a normál vonalas kódot is. Ja, meg olyasmi progam is kellene, ami az akkumulátor aktuális állapotáról ad tájékoztatást (pillanatnyi feszültég, áramfelvétel, fogyasztás, stb. - használtam ilyet az Universalon, csak már elfelejtettem a nevét).

Gyorsulásmérőnek ajánlhatom ezt - a remek grafikájú - programot: You are not allowed to view links. Register or Login
Ez a program QR kódokon kívül képes a normál vonalkódokat is dekódolni, de mivel nem Magyarországra szánták, kétlem, hogy az adott termék árát is kiírná: You are not allowed to view links. Register or Login

Az akkumulátor aktuális adatainak megjelenítésére pedig a tBattery talán a legalkalmasabb...a programhoz You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #471 Dátum: 2010, 09 14, 16:26:02 »
Ez a program QR kódokon kívül képes a normál vonalkódokat is dekódolni, de mivel nem Magyarországra szánták, kétlem, hogy az adott termék árát is kiírná: You are not allowed to view links. Register or Login

Ha az Amazon kínálatában megvan, az You are not allowed to view links. Register or Login talán felismeri a terméket is, sőt, jól felmérgesít, hogy arrafelé mennyivel olcsóbb. :)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #472 Dátum: 2010, 09 14, 19:23:56 »
Ha az Amazon kínálatában megvan, az You are not allowed to view links. Register or Login talán felismeri a terméket is, sőt, jól felmérgesít, hogy arrafelé mennyivel olcsóbb. :)

Köszönöm (én is) a tippet, eddig ezzel a progival még nem találkoztam.  :) Mondjuk nem sűrűn szoktam neten vásárolni, de néha azért rákényszerülök, mivel itt helyben megvéve a dolgokat, néha a termék reális árának kétszeresét fizetem ki, illetve kellene kifizetnem. Szóval egyszer-egyszer biztosan jól fog jönni!  :)

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: igo8.3, Sygic Aura
  • PDA: HTC HD; SGN
  • PDA ROM: Miri_Steve0007_CHT2; Rocket Vxx.
« Reply #473 Dátum: 2010, 09 14, 20:54:11 »

Ez a program QR kódokon kívül képes a normál vonalkódokat is dekódolni, de mivel nem Magyarországra szánták, kétlem, hogy az adott termék árát is kiírná:

Ez mekkora ötlet...Idehaza az online store-ok adatbázisa miért nem érhető el ilyen módon!!!!????? Vásárláskor nagy segítség lehetne.
Extrém ötlet, de Mondjuk a Tacskó, ósan, a spár meg a többi is tarthatni elérhető, friss adatbázist. idehaza a hőtőből beszkennelem ami fogyóban van és kiderül, h hová induljak el....

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #474 Dátum: 2010, 09 14, 20:57:11 »
Ez mekkora ötlet...Idehaza az online store-ok adatbázisa miért nem érhető el ilyen módon!!!!????? Vásárláskor nagy segítség lehetne.
Extrém ötlet, de Mondjuk a Tacskó, ósan, a spár meg a többi is tarthatni elérhető, friss adatbázist. idehaza a hőtőből beszkennelem ami fogyóban van és kiderül, h hová induljak el....

Egyáltalán nem hülyeség, amit mondasz. Én is nagyon örülnék neki, ha ezt így megoldanák, bár - egy PDAFanclubos hírre hivatkozva - van már olyan Androidos magyar alkalmazás, ami a különböző műszaki, elektronikai cikkek vonalkódja alapján az Árukereső (nem tudom biztosan, lehet, hogy más árukereső weboldal) segítségével megmondja, hogy hol / mennyiért lehet a legolcsóbban megvenni az adott dolgot.

Jó lenne, ahogy te is mondtad, ha ezt átültetnék az alapvető beszerzési termékek csoportjába is.