2024, 12 19, 09:09:56

Szerző Téma: HD2 specifikus programok  (Megtekintve 175217 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető kistita

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 1.48.479.1 (71294) WWE OS: 5.2.21869 Manila: 2.5.19211619.0
Re: HD2 specifikus programok
« Reply #425 Dátum: 2010, 09 02, 10:10:50 »
Sziasztok!

Nagyon köszi mindenkinek!
Pannonos vagyok, ehhez lenne szükségem az MMS beállításokra, de sajnos ezt még a Pannonnál is hatan hatféleképpen mondták... :D

A ROM gyári a telefonomon, mert én nem értek (MÉG) ehhez a konyhaművészethez, hogy ezt azt sütögessek, :)  de valahol láttam az eredeti Today inverzét (fehér alap, fekete betűk), az egy skin, amit le lehet tölteni, vagy az már egy Manila-buhera? :) :D

Megpróbálom azt a nulla nélküli beállítást és referálok, illetve akkor megpróbálok elmerülni a Manila rejtelmeibe, mert szeretnék pár dolgot másképp a Today képernyőn :) :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #426 Dátum: 2010, 09 02, 10:15:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Pannonos vagyok, ehhez lenne szükségem az MMS beállításokra, de sajnos ezt még a Pannonnál is hatan hatféleképpen mondták... :D

Próbáld ki, amit kettővel előtted írtam. Először frissítsd az adatbázist, restart (amikor kéri), majd ugyanott indítsd el az automatikus kapcsolat beállítást. Ha nagyon régi SIM kártyád van, cseréltesd ki a Pannonnal (oh bocsánat, Telenorral).

Nem elérhető kistita

• PDA ROM: 1.48.479.1 (71294) WWE OS: 5.2.21869 Manila: 2.5.19211619.0
« Reply #427 Dátum: 2010, 09 06, 10:19:27 »
Sziasztok!

Továbbra sem tudok mms-elni sajnos :(
Viszont talaltam egy szuper ingyenes progikat tartalmazo oldalt, ha meg nem ismernetek (ha igen, bocsi)

Ja! Nekem NEM a Wi-fit hasznalja magatol, mikor wifin is csatlakozik a nethez, csak ha lekapcsolom az data connection-ban manualisan ez miért van??? :(

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #428 Dátum: 2010, 09 06, 11:06:55 »
Továbbra sem tudok mms-elni sajnos :(

Nekem NEM a Wi-fit hasznalja magatol, mikor wifin is csatlakozik a nethez, csak ha lekapcsolom az data connection-ban manualisan ez miért van??? :(

Mindenekelőtt lszi töltsd ki a PDA- és ROM verziókat a fórum profilodnál, hogy ne fussunk vele mindig fölösleges köröket. Köszönjük.

Nem elérhető Maestro77

• Navigáció / Navigation: Nav N Go IGO Primo 8.5.9.142948
  • PDA: iPhone 4
  • PDA ROM: 4.3.5
« Reply #429 Dátum: 2010, 09 06, 16:53:38 »
Sziasztok.
Feltettem Coreplayer 1.30-at  (tört verziót) éés egy olyan gondom lenne hogy .avi formátumú filmet nem játsza le.Vagyis a kép sötét és megy maga a hang. Valami beállítást kéne eszközölnöm vagy esetleg a progival van gond? Ötletek  :( ?
+ ha valakinek van bejáratott letöltési linkje vagy valami hasonló, coreplayerhez akk aztis szívesen megnézem. Köszi előre is

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #430 Dátum: 2010, 09 06, 17:07:05 »
Sziasztok.
Feltettem Coreplayer 1.30-at  (tört verziót) éés egy olyan gondom lenne hogy .avi formátumú filmet nem játsza le.Vagyis a kép sötét és megy maga a hang. Valami beállítást kéne eszközölnöm vagy esetleg a progival van gond? Ötletek  :( ?
+ ha valakinek van bejáratott letöltési linkje vagy valami hasonló, coreplayerhez akk aztis szívesen megnézem. Köszi előre is

Itt a fórumon nem beszélgetünk  :warez: témákról, és a többségünk nem is használja a tört programokat, szóval az ilyenekért a fórumgazdáknak általában kinyílik a bicska a zsebükben.
Másfelől, milyen videót szeretnél lejátszani? A "hang van, kép nincs" effektus általában a megfelelő kodek-pakk hiányából ered, de természetesen más is okozhatja. (Pl. jelenleg a HD2-vel nem lehet 720p-s videókat "encode"-olás nélkül nézni, s ha ilyet próbálsz megnyitni, akkor - az esetek nagy részében - egy hibaüzenet után a hangot lejátsza a program, de képet nem jelenít meg hozzá.)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Maestro77

« Reply #431 Dátum: 2010, 09 06, 17:36:01 »
Itt a fórumon nem beszélgetünk  :warez: témákról, és a többségünk nem is használja a tört programokat, szóval az ilyenekért a fórumgazdáknak általában kinyílik a bicska a zsebükben.
Másfelől, milyen videót szeretnél lejátszani? A "hang van, kép nincs" effektus általában a megfelelő kodek-pakk hiányából ered, de természetesen más is okozhatja. (Pl. jelenleg a HD2-vel nem lehet 720p-s videókat "encode"-olás nélkül nézni, s ha ilyet próbálsz megnyitni, akkor - az esetek nagy részében - egy hibaüzenet után a hangot lejátsza a program, de képet nem jelenít meg hozzá.)

Tudom... :warez: nem a legjobb "mutató" a PDA gazdára nézve...de szerintem sokan használják. 576x320-as felbontású (nem túl szokványos) videó.A többi érték átlagos. (30fps,stb..)Most megpróbálom konvertálni valami más formátumba, mondjuk mp4-be.Meglátjuk mi lesz.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #432 Dátum: 2010, 09 06, 17:40:03 »
Tudom... :warez: nem a legjobb "mutató" a PDA gazdára nézve...de szerintem sokan használják. 576x320-as felbontású (nem túl szokványos) videó.A többi érték átlagos. (30fps,stb..)Most megpróbálom konvertálni valami más formátumba, mondjuk mp4-be.Meglátjuk mi lesz.

Teljesen igazad van, én sem vagyok egy álszent - ugyanis nekem is vannak "nem eredeti" forrásból származó programjaim, legtöbbjük PC-re, de egy vagy kettő PDA-ra is akad. Ami fontos, hogy ezt nem itt a fórumon kell kitárgyalni, mert itt tilos!  ;)

Amit pedig tanácsolni szerettem volna, hogy - ahogy írtad - konvertáld át egy szokványos formátumba, esetleg ha olyan a programod, akkor kijelzőmérethez is igazdíthatod, bár egy WVGA-nál kisebb felbontású videót nem érdemes nagyobba (800x480) átkonvertálni.
Más programmal történő lejátszást pedig nem javaslok, hisz a CorePlayer-nél jobb nagyon nincsen, főleg WM-re!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #433 Dátum: 2010, 09 06, 22:48:14 »
Nem különösképpen HD2 program, és nem is kapcsolódik hozzá szorosan, de aki esetleg nem bírja kivárni a Windows Phone 7 hivatalos megjelenését, az egy asztali PC-n, egy emulátor segítségével kipróbálhatja és használhatja is a rendszert - bizonyos korlátok között.
A program legújabb verziója támogatja majdnem az összes funckióját a rendszernek, de persze csak azokat, amikre eddig fényt derítettek ill. "feltárták" a lelkes rajongók a Microsoft jövendő mobilos platformja kapcsán.

Az emulátor program neve Standalone WP7 Emulator . Az alkalmazás működik x86 (32 bites) és x64 (64 bites) rendszereken is!
Tesztelve: Windows Ultimate 7, 64bit

Egy pár képernyőfotót találhattok a mellékletben. Sajnos nem engedi őket csatolni, úgyhogy feltöltöttem őket ImageShack-ra. (Amúgy miért most tartják karban a legtöbb képfelöltési oldalt?  >:( Eddig kipróbáltam hármat, egyik se működött...)
Képek: (Klikk a teljes mérethez)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login (mind a 32bites, mind a 64bites változat letöltési linkje az program témájának első hozzászólásában található... letöltési linket direkt nem adok, hisz ezt így illik...  :D :p)

Nem elérhető Injun

• PDA: Galaxy s 3
« Reply #434 Dátum: 2010, 09 07, 02:59:07 »
Találtam adatforgalom számláló progit.Le is töltöttem a HD2-re.Hogyan tudom installálni?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #435 Dátum: 2010, 09 07, 06:45:09 »
Találtam adatforgalom számláló progit.Le is töltöttem a HD2-re.Hogyan tudom installálni?

Ha exe, akkor PC-ről, ha cab, akkor direktben a PDA-n. Az exe-sből is kinyerhető a cab, ha muszáj.

Nem elérhető Attiska

• Navigáció / Navigation: Garmin Mobile 10, Globalsat BT-338, Garmin Legend
  • PDA: HTC HD2, HTC Universal 128 Mb
  • PDA ROM: 3.14 WWE, Tomal v10
« Reply #436 Dátum: 2010, 09 07, 14:31:51 »

Mi a neve a programnak?

Nem elérhető samgar

• PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
« Reply #437 Dátum: 2010, 09 08, 10:06:28 »
Kicsit kezdek megbolondulni. Abba már belenyugodtam, hogy a gyári ébresztő alkalmatlan az ébresztésre, mivel egyetlen egyszer szólaltat meg egy hangot és nem addig amig kinyomom.
Most feltettem a Galarmot és ugyanez a helyzet. Nem tudom, hogy a pocketshield kevert-e be, de ugyanúgy egyszer szólalt meg a hang, ha nem szól a barátnőm telefonja, simán elalszom.
Amúgy tök feleslegesnek tartom a a külső megoldást ha egyszer ott a gyári, nem kell semmi sallang, televan a galarm is felesleges cuccokkal.
Senkinek sem müködik a gyári ébresztő rendesen?
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #438 Dátum: 2010, 09 08, 10:11:51 »
Kicsit kezdek megbolondulni. Abba már belenyugodtam, hogy a gyári ébresztő alkalmatlan az ébresztésre, mivel egyetlen egyszer szólaltat meg egy hangot és nem addig amig kinyomom.
Most feltettem a Galarmot és ugyanez a helyzet. Nem tudom, hogy a pocketshield kevert-e be, de ugyanúgy egyszer szólalt meg a hang, ha nem szól a barátnőm telefonja, simán elalszom.
Amúgy tök feleslegesnek tartom a a külső megoldást ha egyszer ott a gyári, nem kell semmi sallang, televan a galarm is felesleges cuccokkal.
Senkinek sem müködik a gyári ébresztő rendesen?

Én már régebbi PDA-kon se a gyárit használtam, így nem sok tapasztalatom van velük. Amíg ingyenes volt, a G-Alarmot tettem fel, aztán megvettem az Spb Time-ot, ami nálam tökéletesen működik, és még másra is jó.
Bármelyik mellett is döntesz, hozzá kell majd adni a PocketShield kivétel listájához.

Nem elérhető samgar

• PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
« Reply #439 Dátum: 2010, 09 08, 10:23:59 »
Én már régebbi PDA-kon se a gyárit használtam, így nem sok tapasztalatom van velük. Amíg ingyenes volt, a G-Alarmot tettem fel, aztán megvettem az Spb Time-ot, ami nálam tökéletesen működik, és még másra is jó.
Bármelyik mellett is döntesz, hozzá kell majd adni a PocketShield kivétel listájához.

"hozzá kell majd adni a PocketShield kivétel listájához"
 :ok: Akkor ez lehetett a gond! köszönöm!
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető Maestro77

« Reply #440 Dátum: 2010, 09 08, 17:30:53 »
Hát nekem semmi bajom az ébresztővel, normálisan szól és felébredek rá, talán csak  az a baj vele hogy ha kikapcsolom PDA-t nem működik :S
Multkor már írtam ide, videó lejátszó ügyben azóta kipróbáltam core playert, tcmplayert és egyikse akar működni. MP4-et lejátsza a telefon a saját lejátszójával viszont mást semmit. Core player semmit nem tud lejátszani rendesen, csak hang van. TCPMP pedig nagyon rossz képet ad,szóval így összeomlik a kép konkrétan majd lefagy a HD2 és jöhet HR.próbáltam több verzióval is. Ötlet? :(

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #441 Dátum: 2010, 09 08, 18:18:34 »
kipróbáltam core playert, tcmplayert és egyikse akar működni. MP4-et lejátsza a telefon a saját lejátszójával viszont mást semmit. Core player semmit nem tud lejátszani rendesen, csak hang van. TCPMP pedig nagyon rossz képet ad,szóval így összeomlik a kép konkrétan majd lefagy a HD2 és jöhet HR.próbáltam több verzióval is. Ötlet? :(

Az említett programokon belül a videó beállításokkal kell játszani egy kicsit.

Nem elérhető Maestro77

« Reply #442 Dátum: 2010, 09 08, 19:08:00 »
Az említett programokon belül a videó beállításokkal kell játszani egy kicsit.

Mint pl?

Nem elérhető akooos

• PDA: LG G2
« Reply #443 Dátum: 2010, 09 08, 19:18:06 »
Mint pl?

TCPMP beállítása benne van a TNT-ben. Míg jó volt a HD2, nekem semmi, de semmi problémám nem volt vele. Az pedig, hogy HR-t csinálsz akkor ha lefagy:o vagy elírtad, vagy valamit rosszul csinálsz.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #444 Dátum: 2010, 09 08, 19:33:13 »
Mint pl?

Melyiket próbáltad?

Nem elérhető Maestro77

« Reply #445 Dátum: 2010, 09 08, 19:43:58 »
muszáj volt hard reset mert semmire az ég világon nem reagált :/  amúgy TNT jelentése nem tiszta... naív vagyok a rövidítéshez.

akooos: ha programra gondolsz mindkettőt. coreplayer 1.30 és TCPMP 0.76 azthiszem.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #446 Dátum: 2010, 09 08, 19:55:33 »
TNT jelentése nem tiszta... naív vagyok a rövidítéshez.

TNT: You are not allowed to view links. Register or Login

Idézetet írta: Maestro77
ha programra gondolsz mindkettőt. coreplayer 1.30 és TCPMP 0.76 azthiszem.

Arra gondoltam, hogy a videó beállításoknál a Video output mellett milyen beállításokat próbáltál? Merthogy összesen csak 4-féle van... Melyikkel nem működik?

Nem elérhető Maestro77

« Reply #447 Dátum: 2010, 09 08, 20:18:38 »
Köszönöm a segítséget! Sikerült beállítani a TNT-s instruk alapján.Így már tökéletesen működik HD2.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #448 Dátum: 2010, 09 08, 22:47:35 »
muszáj volt hard reset mert semmire az ég világon nem reagált :/

Simán újraindítottad a készüléket (az akkufedél levétele után látható piros gombbal), vagy valóban HR-t eszközöltél, azaz a megfelelő gombkombinációval mindent visszaállítottál a - ROM-hoz tartozó - gyári értékekre?
Mert nem ugyanaz a kettő, nagyon is különbözik, és így esetleg megtéveszthetsz másokat a segítségnyújtásban. Nem kötekedés, de ez egy fontos különbség! ;)

Nem elérhető Injun

• PDA: Galaxy s 3
« Reply #449 Dátum: 2010, 09 08, 23:27:18 »
Mi a neve a programnak?

SPB Wireless monitor.