Sziasztok!
Én rengeteget vívódtam, hogy almás, vagy HD2. Végül a HD2 mellette döntöttem, de elbizonytalanodtam... (remélem, nem sértődik meg...)
Van almás a családban nem is egy és mintha annak sokkal jobb lenne a szoftver ellátottsága... oké, oké, de ennyire???
Elég sok grafikai munkám van és az almásnak egyszer kipróbáltam a myPantone programját, amire azt kell mondanom, eléggé megbízható adatokat mutatott. A HTC-re viszont csak egy tothcolor nevű programot találtam, ami inkább felidegesít, mint használható
Nincs köztetek egy guru, aki átírja az Iphonos progit? Megveszem!
Szóval komolyra fordítva a szót, az érdekelne, hogy vannak-e már win 6.5 re átírt almás progik (olvastam cikket, hogy tervezik, hiszen ezért népszerűbb, illetve párat már a marketplace-ben találtam is), ha igen, akkor hol találhatóak, vagy tud-e valaki olyan színskálát, ami win 6.5 alatt működik és kezelhető is?
Na és persze minden más hasznos tippnek is örülök, már itt is találtam sokat, köszi érte!!!
Szép napot,
Tita
Nos igen, sajnos igazat kell adnom neked, és szinte mindenki másnak is, aki már kapott egy képet az iOS és a WM különbségeiről, főleg, ami a szoftveres ellátottságot illeti. Állításod megfelel a valóságnak, sajnálatos módon szifonra és egyéb más, iOS-sel rendelkező készülékre (nincs túl sok belőlük, iPod Touch és iPad)
jóval több alkalmazás létezik és készült el, amelyek legnagyobb része ráadásul grafikai színvonalban is felülmúlja a Windows Mobile-os programokat (tisztelet a kivételnek, sok, szép grafikájú WM szoftver is létezik, de messze nem annyi, mint az iOS-ekre).
Az iPhone-oknak nagyjából ez az egyetlen "hatalmas" előnye a PDA-kkal szemben, mást nem igazán tudnék mellettük felhozni, szóval szerintem nem fogod megbánni, hogy HD2-t vettél. Nem lesz hátrakötve a kezed: úgy tudod testreszabni a készüléked, ahogy csak szeretnéd; nem kell majd feltörni ahhoz, hogy tudjál "nem gyári / hivatalos" (home-made) programokat felmásolni rá, s annyi apróbb vagy éppen nagyobb méretű módosítást tudsz majd rajta végrehajtani, amiről egy iPhone esetében álmodni sem lehet - a sebessége pedig bőven hozni fogja a szifonok szintjét!
Ráadásul sokkal több ember várja majd itt a kérdéseid, mint az iPhone-os topikban!
Az általad emlegetett grafikai alkalmazásokhoz térve pedig: rengeteg-féle képszerkesztő alkalmazás létezik WM-re is, csak keresgélni kell őket! Mindenesetre regisztrálj be az You are not allowed to view links.
Register or
Login-ra (egy PDA-snak szinte kötelező!), hiszen ott (többnyire a Themes & Apps topikban) szinte akármilyen alkalmazást ill. új fejlesztést megtalálsz!
Képszerkesztők:
Resco Photo Manager (fizetős), Pocket Artist (rengeteg funckiót kínál, nagyon hasonlít a számítógépes Paint-re, csak funckiógazdagabb - fizetős), PDAcraft Paint (ingyenes), de nézd meg You are not allowed to view links.
Register or
Login a HD2 rajztáblaként történő alkalmazásáról is, ott ő is részletez 3 grafikai programot!